![]() |
|
Cytat:
"Jednocześnie mam do Was dwie prośby: ABYŚCIE BYLI Z LECHEM NA ZAWSZE NA DOBRE I NA ZŁE ! I ABYŚCIE NIGDY NIE ZAPOMNIELI O "ŻURAWIU" - CHŁOPAKU, KTÓRY SERCE ZOSTAWIŁ W POZNANIU Do zobaczenia - Maciej Żurawski". |
Cytat:
To mnie rozbawiles :) |
Ciekaw jestem czy ten testowany pomocnik, wystąpi w jutrzejszym sparingi, może to powiedziało by nam więcej o jego formie boiskowej.
|
Fajny by był składzik:
Sillanpaa Baszczynski Cleber Głowacki Pi.Brożek(Diaz?) Małecki Ettien Sobolewski Jirsak Boguski Brożek Byłaby szansa powalczyć z Lechem na wyjeździe jakby sie zgrali. Jirsak z Ettienem za Brożkiem bo Beto chyba na razie nie da rady w podstawowym grać. Boguski na lewej(oby Skorża już dzisiaj tak go ustawił bo przestanę w niego wierzyć), Małecki na prawej. Po przerwie na zmianę wchodzą Zieńczuk Łobodziński Singlar w 70 minucie i Lech-Wisła 0:3 :) :) Beto ma jedną szansę i ta szansa nazywa się Cleber. Jeżeli weźmie od Clebera to co mu ten chce przekazać(czyli upór, zawziętość i ambicję) to napewno talent ma żeby stać się postrachem ligowych obrońców. Jak nie ma jaj to niestety ale się chłopak nawet w naszej kopanej nie przebije. |
Cytat:
Że co?:rotfl: A co to Lech jest żebyś my się go mieli jakoś obawiac.Ambicje Wisły sięgają "trochę: wyżej, niż wygrana z jakimś Lechem. |
|
[KLIK] Takie rzeczy to tylko u nas. 5 bramkarzy... kto da więcej?
Ustawili się w kolejności od najsłabszego do najlepszego, czy tylko mi się wydaje ;) PS. No fajnie, że testują Bośniaka grającego w Indiach, czy innego Australijczyka... |
Nie testują - źle. Testują - jeszcze gorzej, zdecydujcie się na coś
|
moze to taka nowa taktyka? Nie mozemy znalesc jednego porzadnego bramkarza to bedziemy grac pięcioma przecietnymi:P
|
Cytat:
Matko co sie z wami porobilo... Odnosnie skladu. Moim zdaniem lepiej by wygladal tak: Silanpaa- Baszczynski, Glowacki, Marcelo, Brozek Piotr- Ettien, Gargula, Sobolewski, Bozok- Boguski, Brozek. Czy nie tak lepiej? |
Cytat:
A moim skromnym zdaniem tak : Silanpaa - Ettien- Głowacki- Marcelo- Diaz - Małecki- Sobolewski- Garguła- Ćwieląg- Boguski- Paweł Brożek |
Ćwieląg? Boże ludzie...
|
Zwracam uwagę na to, że Ćwielong po raz kolejny (wcześniej - na zgrupowaniach przed mistrzowskim sezonem, w tym w turnieju Chicago Trophy) bardzo dobrze gra w okresie przygotowawczym.
Ale poprzednio nie przełożyło się to na dobrą grę w lidze i pucharach. Podobnie było kiedyś z Dawidowskim, który w sparingach strzelał gole. Więc na razie byłbym ostrożny z chwaleniem Ćwielonga. Niech zaliczy w tej rundzie 3 asysty i strzeli 2 gole, to sam go pochwalę. |
nawet nazwiska naszego grasza niektórzy nie potrafią napisać poprawnie....
Ćwielong w Ruchu miał dużo sytuacji, czesto grał jako boczny pomocnik. Biorąc pod uwagę dług jaki miał Ruch, to ten zawodnik jest jednym z droższych. Oby tak jak Rafał Boguski zaczął się piąć w górę |
No i już 1:0. Boguś. Chciałbym, żeby jeszcze Brozio coś strzelił i się przełamał, chociaż gole w sparingach nie są najważniejsze.
1:1 :-/ |
Już przegrywamy :) Fin ma pecha :D
|
cos mi sie wydaje ze sillanpaa obleje ten test;]
Cytat:
|
jakos kiepsko ten skład na lige sie spisuje!!!oby chlopcy wzieli sie do roboty!
|
przestań jęczeć..
rafalek, każdy patrzy na relacje.. nie musisz kopiować. |
Cytat:
|
Straszne :) ale jest remis .Nawet już przegrywamy .
Spoko :P powinniśmy to wygrać , choć też trzeba pamiętać że to nie takie leszcze . Wisła mistrz |
Nie wiem czy aby ten Silnapaa to ten upragniony gośc który ma stanąc miedzy słupkami w naszej drużynie ze zdjęc wygląda jak misiu kuleczka w porównaniu z obserwowanym ostatnio słowakiem słowakiem , nie wiadomo czemu tak się zawzieli na transfer fina .
|
dlaczego boguski ni gra na lewej skorza nie pamieta beitaru?
a ettienbedzie na prawej pomocy probowany zamiast na srodku. Maciek mnie zaczyna irytowac:[ |
teraz tylko żeby nie było pogromu, bo na 2 połowę inny skład :)
|
Myślałem że przejedziemy dzisiaj po nich walcem ....
Taraz będzie ciężko coś z tego wyciągnąć .... |
Już 3:1 :( Lubie jak jest dużo goli w sparingach, ale bez przesady.
|
ojojoj, niedobrze sie robi, juz dwie bramki różnicy. Czyżby pierwsza porażka? Może Beto coś strzeli w II połowie
|
Wejdzie Beto i strzeli trzy bramki i wygramy :)
|
Co się do cholery porobiło w obronie mają jakieś święto sera szwajcarskiego czy co ?
|
Sparing, sparingiem ale gra woła o pomstę do nieba- Skorza po ostatnim spotkaniu ze Spartakiem odbył męską rozmowę z gwiazdeczkami- mamy tego efekty... Jak widać nie bramkarza nam trzeba ale nowy obrońców... zwłaszcza na bokach jest dramat...
|
Sie podniecacie sparingiem jak meczem mistrzostw świata.
|
Chyba odczuwają nieporozumienia po meczu ze Spartakiem.
|
Cytat:
Akurat relacjonujący uważają że "Wisła przegrywa po nieżłej,agresywnej grze" |
Gdzies ty te studia prawnicze konczyl jak potrafisz widziec na odeleglosc?
To jest dla mnie niezrozumiale. Pozadnych forumowiczow jak westersyl czy 4fan_player sie banuje, a takich oszolomow zakompleksionych krzykaczy jak prawiczek25 sie trzyma. To tylko sparing. Odpowiednie oceny wyciagnie Skorza. |
sillanpaa beee do domu z nim a dac szanse kangurowi w 2 polowie, a moze skorza kazal przetestowac fina;}
|
Ja bym dal Bogusia na lewa pomoc,Beto do ataku i tego Ettiena sprobowal na srodku,Diaz na lewa zamiast Piotrka?bedzie 3:3 :)
|
Cytat:
A wracając do przygotowań, to wg mnie Marcelo najlepiej potrafi odebrać piłkę. I to on powinien zastępować Sobola na pozycji defensywnego pomocnika. Z resztą może to naiwne, bo meczy przecież nikt nie oglądał. Ale wyniki były lepsze z Beto i właśnie Marcelo w podstawowym składzie. |
no to sie zaczelo,dobre zmiany zrtbil trener
|
teraz mi sie podoba pomoc, jeszcze sobol za ca i git do boju ettien!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl