![]() |
|
Trasa Manchester- Liverpool
Jedzie Polski kierowca TIRem widzi na poboczu tirowke, staje i pyta Prosze pani ile Pani bierze za caly dzien??? ta po chwili zastanowienia odpowiada 200 funtow. Kierowca mowi dobra wsiadaj jedziemy ziemniaki kopac. Spotyka kumpel kumpla na piwie i jeden pyta drugiego cos taki skwaszony A bo jak popije to przewaznie musze sie obrzygac i baba sie potem zlosci i musze spac w stodole odpowiada. To zrob tak jak ja, jak popije i sie obrzygam to do kieszonki u koszuli wkladam 10 euro i mowie ze mnie Niemiec obrzygal i mi dal za to kase i sie babsko nie czepia. Ten jak to uslyszal tak poszedl do kantoru i kupil euro przed wyjsciem do baru. Wraca do domu nachlany i caly obrzygany, zona drze sie w nieboglosy wyzywajac od najgrochych. A ten chwileczke zonko tymrazem to nie ja, to Niemiec mnie tak zalatwil w autobusie ale zaplacil. Zaplacil? pyta zdziwiona zona, no zaplacil 10 euro sa w kiszeni u koszuli. Zona patrzy a tam 20 euro, przeciez mowiles ze dal ci dyche a tu jest 20 euro no bo zonko kochana jeszcze mi do portek nasral |
|
przeróbka koszulki Lechii
|
Trzech facetów cale życie zbierało na wyjazd do Kenii, ale zbierali aż tak, że jedli suchy chleb popijając woda. No i w końcu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mówi:
- Ej chłopaki, może napijemy się wódki drugi mówi: - Ok, super! A trzeci: - Ku* wa ja całe życie prawie nic nie jem, nie pije po to, żebyśmy wyjechali! Zbieram na to, żebym mógł sobie pozwolić na zwiedzanie, na wycieczki!!! A wy wydajecie na wódkę??? Ja się na to nie piszę! I obrażony poszedł spać. No, więc tych dwóch poszło, kupiło 2 flaszki, nachlali sie i wrócili do domu. Rano wstają, patrzą- nie ma trzeciego! Wychodzą przed kwaterkę... Patrzą... A tam leży krokodyl - gruby, ogromny, piękny krokodyl z otwarta paszcza! Patrzą - a z tej paszczy wystaje głowa tego trzeciego. Stoją tacy na***ani, jeden mówi: - O staaaaaaarrrryyyyyy, na wóóóóóóódkę sęęępiłłłłłł, a śpiwooorek toooo Lacosty |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
zmien przegladarke. Mi na operze nie dzialalo, w ff tak:) Cytat:
|
mi brozka nie odgadl, ale jak to dziala????
|
Cytat:
|
korwina odgadl hehe rzeczywiscie dobry
|
Cytat:
|
mi korwina odgadl hehe dobry jest
|
Gracjana ukazał! Dobry ktoś miał pomysł.
|
Na Majchrowskim poległ <rotfl>
|
ja myslalem o Brozku i mi wyswietlil, niesamowita sprawa :D
|
Cytat:
|
|
|
http://www.joemonster.org/filmy/1239..._prosi_o_masaz
prawie wyplułem jedzenie. :rotfl: |
cytat z basha :)
Cytat:
|
|
Cytat:
|
|
|
Cytat:
|
akcja chuliganska a chlop zainteresowany apewne meczem i jeszcze szama
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
o lol, mnie pokazało Leppera zamiast JKMa :D
|
Cytat:
|
http://allegro.pl/item450095215.html
Tylko dla doroslych!!:d |
Cytat:
|
|
|
... dyskutujemy o tym przez całą jedną stronę...
|
TVN24 DRES u Szymona Majewskiego mnie dzisiaj zabiło (wywiad z Kaczyńskim na temat meczu Polska-Rosja) :lol:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl