Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w mediach (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2620)

WiślakMyślenice 14.02.2011 14:03

Cytat:

Za nami min. Trabzonspor, Real Saragossa, Middlesbrough, Wolfsburg, Bolton, Hajduk Split, West Ham, Getafe, Portsmouth i Napoli.
Dlatego mam w dupie ten ranking.

mr_kwolf 14.02.2011 14:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mistel (Post 1050785)
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ran...wiadomosc.html
Wisła została sklasyfikowana na 95 miejscu ranking IFFHS. Tak dobrze nie było od 6 lat. Gdy Wisła grała z Realem, była na 90 miejscu.

Za nami min. Trabzonspor, Real Saragossa, Middlesbrough, Wolfsburg, Bolton, Hajduk Split, West Ham, Getafe, Portsmouth i Napoli.

To nie tak, bo to nie jest taki zwykły ranking, który oni wypuszczają cyklicznie (chyba co miesiąc) tylko podsumowanie całej ostatniej dekady.

PS. Też mam w du*** ten ranking :-)

Mistel 14.02.2011 14:10

A co tak od razu pesymistycznie do tegfo podchodzicie :)

Watts 14.02.2011 14:14

Cytat:

Czyli zespoły, które najprawdopodobniej przy pierwszej lepszej okazji zesrałyby nam się do ryjów. :>

Cytat:

To nie tak, bo to nie jest taki zwykły ranking, który oni wypuszczają cyklicznie (chyba co miesiąc) tylko podsumowanie całej ostatniej dekady.
No, w takim układzie może to i ma jakiś sens.

snyrting 14.02.2011 20:28

Dzisiaj w Orange Sport Info program o Wiśle, można obejrzeć pod tym linkiem:

http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml

Gin 14.02.2011 20:52

OSI , żal ogladac , plecą jak potuczeni

speedfashion 14.02.2011 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez snyrting (Post 1050936)
Dzisiaj w Orange Sport Info program o Wiśle, można obejrzeć pod tym linkiem:

http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml

Kim są ci "eksperci", którzy tam się wypowiadają? Rozpoznaję tylko Iwana, ale to ci dwaj pozostali mówią naprawdę "CIEKAWE RZECZY".

barteqTS 14.02.2011 21:01

Stanowski z WESZŁO i Zarzeczny, a mówią całkiem rozsądnie.

Marcin_fan 14.02.2011 21:02

i ktoś chciał Gołębiewskiego w Wiśle...

aNouc 14.02.2011 21:17

Taa.. cwaniaczek z tego Gołębia. Jakby przez jakiś błąd go klub zatrudnił to z niecierpliwością czekałbym na jego wazelinę, fałszywca.. już go nie lubię :)

ten Stanowski mnie rozśmiesza.. wielki chuligan na weszlo,com, wyszczekany, w internecie bluzga, wyzywa, kpi i szydzi, a przed szkiełkiem jak mysz pod miotłą.. włączyłem 20 min wstecz, i raptem dwa zdania nieśmialo wypowiedział

Marcin_fan 14.02.2011 21:18

ludzie obejrzyjcie sobie program na Orange sport... lepsze niz kabaret momentami..

mitmichael 14.02.2011 21:33

Było cos ciekawego w pierwszych 20 minutach bo akurat właczyłem o 21:25?

neq. 14.02.2011 21:37

ale .......a glupoty

Mea 14.02.2011 21:39

jeszcze Zarzeczny coś w miarę mówi bo reszta to już dno!

JrQ- 14.02.2011 21:41

niech ktoś streści co było ;]
bo ja dopiero teraz włączyłem

wooojo 14.02.2011 21:45

Warte wspomnienia ze Zarzeczny bronił Łobodzińskiego :D że szybki, dobrze radzi sobie z presją i na pewno pomoże wzmóc konkurencję.

mitmichael 14.02.2011 21:48

Kurde gadaja wszyscy w jednym momencie i nawet zrozumiec nie mozna. Na jedno kopyto wszyscy

gianbuffon 14.02.2011 21:50

Trochę pierdół, trochę ciekawych rzeczy... Generalnie fajnie się ich słucha :)
Podoba mi się to, co mówią o Małym. Zwłaszcza Zarzeczny :)

westersyl 14.02.2011 21:50

Włączyłem niestety to, to co gada Iwan człowiek związany z Wisłą to jest kabaret, razem z tym drugim Stanowskim. Zdaniem ich Genkov przez ostatnie dwa lata grzał lawę. Kompletnie nie przygotowani do tego programu. Szczególnie Stanowski.
Zarzeczny pomijając to, że zdaniem jego Łobo jest szybki to coś tam jeszcze potrafi powiedzieć normalnego.

damian3k 14.02.2011 21:51

"Każdy piłkarz Legii jest bardziej nie lubiany od Małeckiego na stadionach w Polsce"
No leże i kwicze :D hahahahaha

neq. 14.02.2011 21:51

Zarzeczny i jego teza że Łobo szybko i potrafi kiwnąć ;)

wooojo 14.02.2011 21:51

Tak, widać że bardzo niski poziom OSI sobą prezentuje, szczególnie to przerywanie sobie nawzajem, nawet przez prowadzącego no i rozmowa 4 osób naraz <LOL>

Syn Kangura z 1984 14.02.2011 21:52

Kto to jest ten gruby buc?

gianbuffon 14.02.2011 21:57

Hehe widzieliście ten slajd dwóch najlepszych def. pomocników Polski w meczu z Jagą? Pięknie się dali zrobić.

O muzyka z Heavy Rain :P

westersyl 14.02.2011 21:58

No i to jest już przegięcie ;) muzyka skserowana z mojego filmiku mogli już cały psuci na koniec.

Na pewno kilka rzeczy należy zaliczyć im na plus, fajnie zmonitowane ujęcia, ciekawy motyw z analizą mowy zawodników, dobra podsumowanie mentalności Żurawskiego.
Nie jestem wstanie zrozumieć jak można rozmawiać o transferach Wisły nie zaglądając nawet w statystkę kupionych piłkarzy, to z Genkovem przegięło wszystko. Dobrze się Zarzeczny tam był bo to on rozkręcił jakoś ten program, Stanowski z Iwanem to kabaret.

Mea 14.02.2011 22:00

co było w pierwsze cześci?
o co chodzi z tym gołebiewskim?

wooojo 14.02.2011 22:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mea (Post 1050990)
co było w pierwsze cześci?
o co chodzi z tym gołebiewskim?

Z Gołębiewskim chodziło o to że podobno jest czy będzie wystawiony na listę transferową, no i była z nim krótka rozmowa, ,,eksperci'' sugerowali że może dobrym pomysłem było by dla niego przyjście do Wisły :rotfl:

aNouc 14.02.2011 22:06

Chodziło o to że się naśmiewał z Wisły, coś tam .......ili przy okazji o zgodzie Cracovii z Polonią.
Ogółem z dala z nim od Wisły.. cwaniaczkiem..

Mea 14.02.2011 22:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wooojo (Post 1050995)
Z Gołębiewskim chodziło o to że podobno jest czy będzie wystawiony na listę transferową, no i była z nim krótka rozmowa, ,,eksperci'' sugerowali że może dobrym pomysłem było by dla niego przyjście do Wisły :rotfl:

dzieki wooojo . "eksperci" to wiedzą najlepiej:rotfl:

tomasz_19 14.02.2011 22:21

najlepszy był Iwan który nie potrafił się jasno określić, czy ma tą Wisłę w sercu czy nie... śmieszny koleś, w ogóle co on robi w telewizji to ja nie mam pojęcia :O w ogóle jest chyba jakaś moda ostatnio na pokazywanie byłych piłkarzy bez szkoły i jakiejkolwiek wiedzy w roli ekspertów... jest np taki były piłkarz Widzewa, (nie będę używał nazwisk, ale nazwisko na T.) w iti co robi za "eksperta" w nsporcie... przecież to istny kabaret, wystarczy posłuchać co mądrego ma do powiedzenia ten "ekspert" i już przechodzi ochota na oglądanie czegokolwiek w tej stacji, do prawdy nie rozumiem jak można się otaczać ludźmi którzy ledwo co zawodówkę skończyli i nic konkretnego sobą nie reprezentują... dlatego mam nadzieję, że prawa na pokazywanie naszej buraczanej dożywotnio dostanie stacja z plusem. amen.

mitmichael 14.02.2011 22:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1050996)
Chodziło o to że się naśmiewał z Wisły, coś tam .......ili przy okazji o zgodzie Cracovii z Polonią.
Ogółem z dala z nim od Wisły.. cwaniaczkiem..

A do diabła z tymi wielkimi pilkarskimi ekspertami. Sluchac ich sie normalnie nie dało. Iwan to juz w ogole koszmar - i on sie do Wisły łasi

speedfashion 14.02.2011 22:25

Gołębiewski coś tam palnął, że dzisiejszy program poświęcony jest Wiśle, dlatego będzie krótki (potem prędko dodał, że także treściwy). Ogólnie opowiadał też, że za Wisłą się w Warszawie nie przepada i "wbijał nam szpilki".

Podobało mi się tylko to, co mówili o Małeckim. Reszta - nie mam pytań. Melikson, Genkow i Siwakow to według nich gracze, których na siłę wypychano z lig zagranicznych. No i ogólnie, że gramy do dupy, że mamy za dużo punktów. Zapewne mają trochę racji, bo szczęście mocno nam sprzyjało, ale mówienie, że w ostatnich dwóch meczach Wisła powinna zdobyć 0pkt. (ewentualnie 1) to lekka przesada.

No i ten żart Zarzecznego, że "to co w Holandii piękne, w Polsce nie jest miło postrzegane" był doskonałą omastą na te suche skwarki.

Titto 14.02.2011 22:35

Sam Zarzeczny coś tam zaczął gadać pod koniec programu, ale wcześniej strasznie odbiegał od tematu i poziomem dorównywał do Stanowskiego zagorzałego kibica Legii . Najbardziej rozwaliło mnie jak wychwalał Łobodzińskiego. Najlepszy z nich był Iwan, który gadał z sensem, a nie pier*olił jak ten Stanowski jaka to ta Wisła jest słaba i Maaskant do dupy trener. Ogólnie gość mało się odzywał a jak już coś mówił to pier*olił farmazony. Sivakov, Melikson, Jaliens są do dupy chociaż nie widział ich w akcji. Zdecydowanie lepiej by było jakby zaprosili Godlewskiego albo...Panasiewicza, który w zeszłym roku całkiem mądrze gadał o Polskiej piłce w OS

westersyl 14.02.2011 22:46

Cytat:

najlepszy był Iwan który nie potrafił się jasno określić, czy ma tą Wisłę w sercu czy nie... śmieszny koleś, w ogóle co on robi w telewizji to ja nie mam pojęcia
Akurat nie słuchałem tego fragmentu, jeśli on rzeczywiście nie potrafił powiedzieć co znaczy dla niego Wisła to śmiać mi się chcę. Pan Iwan jest zapraszany do TV tylko i wyłącznie dlatego że wszyscy sądzą że jest mocno związany z Wisłą. Borek czy ktoś zaprosił go na jakiś pucharowy mecz i od tego się zaczeło. Dostał pracę komentatora tylko dzięki Wiśle i teraz gwiazduję, może myśli że dadzą mu więcej meczów do komentowania jeśli wyprze się Wisły. Ekspert z niego żaden, słownictwo również ubogie, a to z Genkovem to przegięło wszystko, Stanowski twierdzi że Genkov grzał dwa lata lawę a ten mu jeszcze przytakuję. Przecież to śmiech na sali. Zapomnieli dodać że w międzyczasie biły się o niego kluby w Bułgarii, dostał powołanie do repry i co najważniejsze strzela gole. Już nie mówię o tym aby któryś z ekspertów obejrzał skrót meczu w którym Genkov jak na patelni wystawił piłkę Małemu.
Porównanie go do Christowa to już kompletna parodia.

JrQ- 14.02.2011 23:00

Z Iwanem to przesadzacie, chłop jest po prostu ekspertem w TV i ma zakaz utożsamiania się z jakimś klubem. I to powiedział, a nie miał problem, z powiedzeniem, czy jest za Wisłą (do czego i tak się przyznał!).

Więc nie siać bzdur...

westersyl 14.02.2011 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1051027)
Z Iwanem to przesadzacie, chłop jest po prostu ekspertem w TV i ma zakaz utożsamiania się z jakimś klubem. I to powiedział, a nie miał problem, z powiedzeniem, czy jest za Wisłą (do czego i tak się przyznał!).

Więc nie siać bzdur...

Bzdury to on mówi w TV, program był ewidentnie o Wiśle, miał szansę się wykazać w pozytywny sposób a jednie czym się wykazał to brakiem jakiej kol wiek wiedzy na teamat klubu który rzekomo ma w sercu. Do tego prztyakuję Stanowskiemu w kwestiach, których kibic Wisły nie ma prawa się zgadzać.
Gdybym ja był w takim programie to choćby mi płacili za wygadywanie takich bzdur to wołałbym nie uczestniczyć w tym gronie.
Akurat tego fragmentu, który przytoczył Tomasz za bardzo nie słuchałem także nie jestem wstanie tego obiektywnie skomentować.
Jedyna pozytywna postać tego programu to Zarzeczny który mimo że polowe z tego co powiedział to głupoty to pewne kwestie które wypoiedział również były bardzo spostrzegawcze. Jak chociażby to że jeśli Małeckiego będzie się za bardzo temperować to można sporo stracić.
To również Zarzeczny pozytywnie wypowiedział się o kibicach Wisły twierdząc że jesteśmy na wyższym poziome kulutry kibicowskie bo w przeciwieństwie do innych wspieramy piłkarzy przez 90 minut. A Iwan powiedział coś pozytywnego o naszym klubie ? Jakoś sobie nie przypominam... zgadzał się z panem Stanowskim...
Bardzo modne stało się wpychanie szpilek w naszej stadion, nie dość że jest do dupy to jeszcze każdy musi o tym głośno mówić, nawet "kibic Wisły" Iwan, jedynie pan Zarzeczny znalzł pozytywy w postaci naszej trybuny za bramkowej. Powiem szczeże mnie już to po prostu wku** czy to na tym portalu czy innych wszędzie z regularnością zegarka ktoś musi wjechać na ten stadion mimo że wszystko zostało już powiedziane na ten temat, cieszę się że chociażby mamy prezesa który zapytany przed jakiś meczem powiedział: "Jesteśmy dumni z tego stadionu" mimo że jestem przekonany że doskonale sobie zdaje sprawę z tego że stadion jest do dupy.

Mea 14.02.2011 23:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1051032)
Bzdury to on mówi w TV, program był ewidentnie o Wiśle, miał szansę się wykazać w pozytywny sposób a jednie czym się wykazał to brakiem jakiej kol wiek wiedzy na teamat klubu który rzekomo ma w sercu. Do tego prztyakuję Stanowskiemu w kwestiach, których kibic Wisły nie ma prawa się zgadzać.
Gdybym ja był w takim programie to choćby mi płacili za wygadywanie takich bzdur to wołałbym nie uczestniczyć w tym gronie.
Akurat tego fragmentu, który przytoczył Tomasz za bardzo nie słuchałem także nie jestem wstanie tego obiektywnie skomentować.
Jedyna pozytywna postać tego programu to Zarzeczny który mimo że polowe z tego co powiedział to głupoty to pewne kwestie które wypoiedział również były bardzo spostrzegawcze. Jak chociażby to że jeśli Małeckiego będzie się za bardzo temperować to można sporo stracić.
To również Zarzeczny pozytywnie wypowiedział się o kibicach Wisły twierdząc że jesteśmy na wyższym poziome kulutry kibicowskie bo w przeciwieństwie do innych wspieramy piłkarzy przez 90 minut. A Iwan powiedział coś pozytywnego o naszym klubie ? Jakoś sobie nie przypominam... zgadzał się z panem Stanowskim...
Bardzo modne stało się wpychanie szpilek w naszej stadion, nie dość że jest do dupy to jeszcze każdy musi o tym głośno mówić, nawet "kibic Wisły" Iwan, jedynie pan Zarzeczny znalzł pozytywy w postaci naszej trybuny za bramkowej. Powiem szczeże mnie już to po prostu wku** czy to na tym portalu czy innych wszędzie z regularnością zegarka ktoś musi wjechać na ten stadion mimo że wszystko zostało już powiedziane na ten temat, cieszę się że chociażby mamy prezesa który zapytany przed jakiś meczem powiedział: "Jesteśmy dumni z tego stadionu" mimo że jestem przekonany że doskonale sobie zdaje sprawę z tego że stadion jest do dupy.

DOBRZE TO UJĄŁEŚ ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ. Zarzeczny to jeszcze cos tam powiedział a Iwan nie pojecia co sie dzieja w Klubie a sie wypowiada.

Ogryzek 15.02.2011 10:05

Też mnie Iwan wkurza - albo robi z siebie obiektywnego na siłę albo udaje Wiślaka - nie wiadomo jaką rolę właśnie odgrywa. Zresztą nieraz już srał do własnego gniazda.....

joshi 15.02.2011 10:14

przecież Iwan to nowy kolega Stanowskiego z weszlo, może chciał się podlizać?

Kryniu 15.02.2011 10:36

niestety nie miałem okazji obejrzeć programu. Istnieje możliwość zobaczenia programu w internecie?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:15.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl