![]() |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Też mam w du*** ten ranking :-) |
A co tak od razu pesymistycznie do tegfo podchodzicie :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Dzisiaj w Orange Sport Info program o Wiśle, można obejrzeć pod tym linkiem:
http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml |
OSI , żal ogladac , plecą jak potuczeni
|
Cytat:
|
Stanowski z WESZŁO i Zarzeczny, a mówią całkiem rozsądnie.
|
i ktoś chciał Gołębiewskiego w Wiśle...
|
Taa.. cwaniaczek z tego Gołębia. Jakby przez jakiś błąd go klub zatrudnił to z niecierpliwością czekałbym na jego wazelinę, fałszywca.. już go nie lubię :)
ten Stanowski mnie rozśmiesza.. wielki chuligan na weszlo,com, wyszczekany, w internecie bluzga, wyzywa, kpi i szydzi, a przed szkiełkiem jak mysz pod miotłą.. włączyłem 20 min wstecz, i raptem dwa zdania nieśmialo wypowiedział |
ludzie obejrzyjcie sobie program na Orange sport... lepsze niz kabaret momentami..
|
Było cos ciekawego w pierwszych 20 minutach bo akurat właczyłem o 21:25?
|
ale .......a glupoty
|
jeszcze Zarzeczny coś w miarę mówi bo reszta to już dno!
|
niech ktoś streści co było ;]
bo ja dopiero teraz włączyłem |
Warte wspomnienia ze Zarzeczny bronił Łobodzińskiego :D że szybki, dobrze radzi sobie z presją i na pewno pomoże wzmóc konkurencję.
|
Kurde gadaja wszyscy w jednym momencie i nawet zrozumiec nie mozna. Na jedno kopyto wszyscy
|
Trochę pierdół, trochę ciekawych rzeczy... Generalnie fajnie się ich słucha :)
Podoba mi się to, co mówią o Małym. Zwłaszcza Zarzeczny :) |
Włączyłem niestety to, to co gada Iwan człowiek związany z Wisłą to jest kabaret, razem z tym drugim Stanowskim. Zdaniem ich Genkov przez ostatnie dwa lata grzał lawę. Kompletnie nie przygotowani do tego programu. Szczególnie Stanowski.
Zarzeczny pomijając to, że zdaniem jego Łobo jest szybki to coś tam jeszcze potrafi powiedzieć normalnego. |
"Każdy piłkarz Legii jest bardziej nie lubiany od Małeckiego na stadionach w Polsce"
No leże i kwicze :D hahahahaha |
Zarzeczny i jego teza że Łobo szybko i potrafi kiwnąć ;)
|
Tak, widać że bardzo niski poziom OSI sobą prezentuje, szczególnie to przerywanie sobie nawzajem, nawet przez prowadzącego no i rozmowa 4 osób naraz <LOL>
|
Kto to jest ten gruby buc?
|
Hehe widzieliście ten slajd dwóch najlepszych def. pomocników Polski w meczu z Jagą? Pięknie się dali zrobić.
O muzyka z Heavy Rain :P |
No i to jest już przegięcie ;) muzyka skserowana z mojego filmiku mogli już cały psuci na koniec.
Na pewno kilka rzeczy należy zaliczyć im na plus, fajnie zmonitowane ujęcia, ciekawy motyw z analizą mowy zawodników, dobra podsumowanie mentalności Żurawskiego. Nie jestem wstanie zrozumieć jak można rozmawiać o transferach Wisły nie zaglądając nawet w statystkę kupionych piłkarzy, to z Genkovem przegięło wszystko. Dobrze się Zarzeczny tam był bo to on rozkręcił jakoś ten program, Stanowski z Iwanem to kabaret. |
co było w pierwsze cześci?
o co chodzi z tym gołebiewskim? |
Cytat:
|
Chodziło o to że się naśmiewał z Wisły, coś tam .......ili przy okazji o zgodzie Cracovii z Polonią.
Ogółem z dala z nim od Wisły.. cwaniaczkiem.. |
Cytat:
|
najlepszy był Iwan który nie potrafił się jasno określić, czy ma tą Wisłę w sercu czy nie... śmieszny koleś, w ogóle co on robi w telewizji to ja nie mam pojęcia :O w ogóle jest chyba jakaś moda ostatnio na pokazywanie byłych piłkarzy bez szkoły i jakiejkolwiek wiedzy w roli ekspertów... jest np taki były piłkarz Widzewa, (nie będę używał nazwisk, ale nazwisko na T.) w iti co robi za "eksperta" w nsporcie... przecież to istny kabaret, wystarczy posłuchać co mądrego ma do powiedzenia ten "ekspert" i już przechodzi ochota na oglądanie czegokolwiek w tej stacji, do prawdy nie rozumiem jak można się otaczać ludźmi którzy ledwo co zawodówkę skończyli i nic konkretnego sobą nie reprezentują... dlatego mam nadzieję, że prawa na pokazywanie naszej buraczanej dożywotnio dostanie stacja z plusem. amen.
|
Cytat:
|
Gołębiewski coś tam palnął, że dzisiejszy program poświęcony jest Wiśle, dlatego będzie krótki (potem prędko dodał, że także treściwy). Ogólnie opowiadał też, że za Wisłą się w Warszawie nie przepada i "wbijał nam szpilki".
Podobało mi się tylko to, co mówili o Małeckim. Reszta - nie mam pytań. Melikson, Genkow i Siwakow to według nich gracze, których na siłę wypychano z lig zagranicznych. No i ogólnie, że gramy do dupy, że mamy za dużo punktów. Zapewne mają trochę racji, bo szczęście mocno nam sprzyjało, ale mówienie, że w ostatnich dwóch meczach Wisła powinna zdobyć 0pkt. (ewentualnie 1) to lekka przesada. No i ten żart Zarzecznego, że "to co w Holandii piękne, w Polsce nie jest miło postrzegane" był doskonałą omastą na te suche skwarki. |
Sam Zarzeczny coś tam zaczął gadać pod koniec programu, ale wcześniej strasznie odbiegał od tematu i poziomem dorównywał do Stanowskiego zagorzałego kibica Legii . Najbardziej rozwaliło mnie jak wychwalał Łobodzińskiego. Najlepszy z nich był Iwan, który gadał z sensem, a nie pier*olił jak ten Stanowski jaka to ta Wisła jest słaba i Maaskant do dupy trener. Ogólnie gość mało się odzywał a jak już coś mówił to pier*olił farmazony. Sivakov, Melikson, Jaliens są do dupy chociaż nie widział ich w akcji. Zdecydowanie lepiej by było jakby zaprosili Godlewskiego albo...Panasiewicza, który w zeszłym roku całkiem mądrze gadał o Polskiej piłce w OS
|
Cytat:
Porównanie go do Christowa to już kompletna parodia. |
Z Iwanem to przesadzacie, chłop jest po prostu ekspertem w TV i ma zakaz utożsamiania się z jakimś klubem. I to powiedział, a nie miał problem, z powiedzeniem, czy jest za Wisłą (do czego i tak się przyznał!).
Więc nie siać bzdur... |
Cytat:
Gdybym ja był w takim programie to choćby mi płacili za wygadywanie takich bzdur to wołałbym nie uczestniczyć w tym gronie. Akurat tego fragmentu, który przytoczył Tomasz za bardzo nie słuchałem także nie jestem wstanie tego obiektywnie skomentować. Jedyna pozytywna postać tego programu to Zarzeczny który mimo że polowe z tego co powiedział to głupoty to pewne kwestie które wypoiedział również były bardzo spostrzegawcze. Jak chociażby to że jeśli Małeckiego będzie się za bardzo temperować to można sporo stracić. To również Zarzeczny pozytywnie wypowiedział się o kibicach Wisły twierdząc że jesteśmy na wyższym poziome kulutry kibicowskie bo w przeciwieństwie do innych wspieramy piłkarzy przez 90 minut. A Iwan powiedział coś pozytywnego o naszym klubie ? Jakoś sobie nie przypominam... zgadzał się z panem Stanowskim... Bardzo modne stało się wpychanie szpilek w naszej stadion, nie dość że jest do dupy to jeszcze każdy musi o tym głośno mówić, nawet "kibic Wisły" Iwan, jedynie pan Zarzeczny znalzł pozytywy w postaci naszej trybuny za bramkowej. Powiem szczeże mnie już to po prostu wku** czy to na tym portalu czy innych wszędzie z regularnością zegarka ktoś musi wjechać na ten stadion mimo że wszystko zostało już powiedziane na ten temat, cieszę się że chociażby mamy prezesa który zapytany przed jakiś meczem powiedział: "Jesteśmy dumni z tego stadionu" mimo że jestem przekonany że doskonale sobie zdaje sprawę z tego że stadion jest do dupy. |
Cytat:
|
Też mnie Iwan wkurza - albo robi z siebie obiektywnego na siłę albo udaje Wiślaka - nie wiadomo jaką rolę właśnie odgrywa. Zresztą nieraz już srał do własnego gniazda.....
|
przecież Iwan to nowy kolega Stanowskiego z weszlo, może chciał się podlizać?
|
niestety nie miałem okazji obejrzeć programu. Istnieje możliwość zobaczenia programu w internecie?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl