![]() |
Grzegorz Kmiecik zagra w Stali Stalowa Wola. Info : 90minut.pl
|
Z całym szacunkiem trafił tam gdzie jego umiejętności maja jakąś wartość. To już jakiś postęp w jego karierze.
|
|
Dziś w galerii krakowskiej widziany sam... Kuba Błaszczykowski. Stawiam dyche, że w temacie "polityka transferowa" rozgorzeje dyskusja na temat jego powrotu do Wisły :D
A jakby sie skończył temat o Kubie to... 2-3 tygodnie temu widziany Gorawski :D |
Mam nadzieję, że się z dychy rozliczysz i nie zapomnisz o podatku ;>
|
|
gwiazdy w ogniu pytań:Szymek i Majdan między innymi
http://www.futbol.pl/index_0001.php?m_ID=13490&key=6347 |
Kosowski zagrał 90 minut w pucharowym meczu pucharu Cypru przeciwko Katokopia. APOEL zremisował 2-2 a Kamil pokazał się z dobrej strony w 2 połowie meczu. To pierwszy mecz "Kosy"w 1 składzie od czasu kontuzji.
|
A Paolo Costa wszedł dopiero w 69 min za Satsiasa. :) Zobaczymy jak dzisiaj będzie.
|
Cytat:
|
|
Maciej Żurawski zdobył bramkę w 18 min. meczu Larissy z Panserraikos. Larissa zremisowała 1:1 (w 90 min. wyrównał Konstantinidis)
|
A Kalu Uche strzelił uwaga 4-tą bramke w kolejnym 3-cim meczu dla Almerii
|
Borussia oferuje Błaszczykowi nowy "bajeczny kontrakt" między 1,5 a 2 mln. euro rocznie ! , i umowę do 2013 r. Spora kasa. Trzeba przyznać że Go doceniają . Należy mu się. Powodzenia , ale i tak uważam że powinien szukac sobie niedługo lepszego klubu.
Ps. - 2 mln. euro , gdzie Wisełka i polska liga do takiej kasy.....Powodzenia Błaszczyk , wróć kiedyś , przed emeryturą na R22.... |
30-letni pomocnik Damian Gorawski podpisał w środę trzyletni kontrakt z Górnikiem Zabrze - podało biuro prasowe klubu.
Powodzenia Gora. |
powodzenia to mu mogles zyczyc jak gral w Rosji, a nie teraz kiedy gra u naszych przeciwnikow....
|
Cytat:
Mrsnh: To, że chłopak wrócił do polskiej ligi, akurat nie do Wisły nie znaczy, że mam zacząć go nienawidzić. Podobnie możesz powiedzieć o Pawle Strąku. A ja wciąż pamiętam jak chłopak zagrał w Wiśle fajne mecze w europejskich pucharach i chwała mu za to. To samo Gora. Może Błaszczykowski to nie był, ale robił zamieszanie na skrzydle, parę bramek strzelił, nawet piękne kobiety na trybuny sprowadzał:) Nie przeszedł chłopak do Cracovii czy Legii byś mógł o nim tak twierdzić. |
krotka pamiec? wyniku z jesieni nie pamietasz?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Sorry, mic Twój post mi się zacytowało :). Tego przed Tobą miałem na myśli. |
http://www.weszlo.com/news/2208
Strąk w Górniku, w związku z jego powrotem z Austrii dość interesująca notka :D |
Z tego co słyszałem Hristu Chiacu strzelił w 6-u spotkaniach dla swojego klubu 5-ć goli. Jest wypożyczony z Dynama do CS Otopeni, które broni się przed spadkiem.
|
Tako rzecze Henryk K.
http://sport.onet.pl/0,1248675,19070...wiadomosc.html |
Jeśli to prawda to ciekawe czemu nie sprzedali Niedzielana. Nie wydaje mi się aby Skorża jeszcze w niego wierzyl, skoro w ataku hierarchia jest mniej wiecej taka: Pawel Brozek, Beto, Malecki, Boguski, Niedzielan.
Takie wnioski wyciagnalem ze sparingow. |
Bo pewnie Gornik chcial dac za niego 50 tys. euro.
|
Jeśli chodzi o wypowiedź Kasperczaka na temat kupna Niedzielana.. strona oficjalna Wisły Kraków domaga się przeprosin za te nieprawdziwe informacje .. więcej tutaj -> http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5178
|
|
W taki to o to sposób Kasperczak traci szacunek w moich oczach :) może szuka już roboty nowej?
|
Cytat:
|
Jeżeli chodzi o wypowiedź Kasperczaka - Przegląd robi z tego wydarzenie, bo nie ma pomysłu na artykuł. A Wisła się niestety ośmiesza reagując na to. Polskie dziennikarstwo sportowe już jakiś czas temu zeszło na psy i leży i kwiczy. Reagowanie na to, szczególnie poprzez oficjalne komunikaty, to ośmieszanie się i zniżanie się jego niskiego poziomu.
|
Cytat:
Pana Kasperczaka szanowałem, lecz swoimi zachowaniami traci u mnie powoli szacunek, niech się weźmie za trenowanie a nie opowiadanie głupot, bo tekst na temat Niedzielana był nie smaczny i nie powinien wychodzić z ust osoby publicznej. Troszeczkę się w główce wywróciło panu Heniowi, może ciężko andropauzę przechodzi czort go wie. I widzę, że się Kasperczak obstawia pupilami Strąk już w Górniku jest :lol: |
Apoel wygrał kolejny mecz , tym razem na wyjeździe z ENP . Zwycięską bramkę strzelił Żewłakow, Kamil grał do 78 min. (Costa wszedł w 71 min za Hlia) . Zajmują nadal 1 miejsce.
|
Ale za Kamila wszedł Chalarambides (chyba tak sie pisze) i on asystował przy golu.
|
Wywiad z Petrescu
|
Cytat:
ten facet spędził 8 lat w Anglii?! Jego zasób słownictwa jest wręcz cudny... Nic dziwnego, że nasi nie mogli się z nim porozumieć. :lol: |
nie ma się co śmiać z Dana, jeden z mądrzejszych ludzi jacy zawitali w ostatnich latach pod Wawel.Niestety inna mentalność w zderzeniu z polską bylejakością i tumiwisizmem musiała się skończyć tak jak się skończyła.
Po cichu marzę, ze być może kiedyś gdy Wisła będzie profesjonalnym klubem, z profesjonalną bazą treningową, profesjonalnymi władzami klubu, znajdzie się znów miejsce dla profesjonalnego trenera. Ale to inna historia... |
Cytat:
Swoja droga to walnales kula w plot , ale rozumem Cie o tyle ze uprzedzenia odbieraja czasami resztki logicznego myslenia. |
W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym podobno ciekawy wywiad z Petrescu, fragmenty są na weszło ale jesli ma ktos możliwosc wrzucic tutaj caly to poprosze :)
|
Cytat:
|
Cytat:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html stare to jest, dziwne że znów ruszył o tym temat. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl