Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

gdsmk 21.01.2009 23:08

Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego na żadnym zdjęciu ze zgrupowania w Hiszpanii nie ma Marcelo ? przeszukałem wszystkie galerie i nie ma go nigdzie, a wszyscy latynosi trzymają się w grupie, więc nietrudno byłoby go uchwycić na zdjęciu.

Zwierze 22.01.2009 10:22

Tak samo nie widać Pawełk, Pwła Brożka, Sobola Piotrka Brożka... Pewnie ich sprzedali. Napisałem to nie widząc ostatniej galeri co nie zmienia faktu że np Pawełek pojawia się raz Sobol zdaje się też a nie widzę nigdzie żeby Brazyliczycy trzymali się razem

mcovalski 22.01.2009 10:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zwierze (Post 660554)
Tak samo nie widać Pawełk, Pwła Brożka, Sobola Piotrka Brożka... Pewnie ich sprzedali

przeglądnij sobie galerię Biura Prasowego i zobaczysz, że wspomniana czwórka widnieje na fotografiach. Ja też nie widziałem Marcelo na zdjęciach.

sandbender 22.01.2009 10:25

Ktoś jest podobno chory. Wiec może on?

Zwierze 22.01.2009 10:31

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=19977 MACIE, polecam tytuł

A co do zjaw zdjęciowych Piotrka nie ma a dodam ponownie jak ktoś nei doczytał że ostatnią galerię przeglądnąłem przed chwilką co nie zmnia faktu że np Niedzielan jest tylko raz hehe

Proud 22.01.2009 11:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SimpsoN (Post 660222)
Jak na Wojewódzkiego i Figurskiego to nic szczególnego ;)
chcieli zrobić "święte" obrazki z portretem Małeckiego, szukali również, jako kuria Krakowska,garbarza który zdejmie z niego skórę z tatuażem, wyprawi, rozciągnie do wymiarów obrazu na ścianę żeby można go było powiesić gdzieś w Kurii.

o ile mi wiadomo to Figurski to straszny fan Legii, więc się nie dziwie...a i tak tego typu żarty są niesmaczne...

Czopens 22.01.2009 16:09

http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...powanie-wisly/

bardzo niepokojące...

4fan_player 22.01.2009 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Czopens (Post 660697)

Dokładnie. Do tego na oficjalnej nie ma żadnej wiadomości co z Radkiem. Może pojechał na jakieś badanie?

edit.

Nie rozumiem czemu na boisko wchodzi Dawidowski zamiast tego młodego Brazylijczyka.

Coach 22.01.2009 17:23

Już widzę jak z lekarzem negocjuje transfer :)

4fan_player 22.01.2009 17:41

Radek ma coś z pachwiną i pojechał na jakieś specjalistyczne badania :/ miejmy nadzieję że to nic poważnego.

gdsmk 22.01.2009 23:56

http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=19984

A niektórzy mi nie wierzyli, gdy mówiłem, że od początku go tam nie było ;)

Ale tak serio, nie dziwi nikogo, że odkąd Wisła tam przyjechała, nie padło jedno choćby zdanie na temat Marcelo, że go nie ma, wyjechał ? Dziś podczas relacji ze sparingu nie odpowiedzieli mi też na pytanie, dlaczego nie gra. Nie napisali nic o nim na oficjalnej. Jakieś kurde TOP SECRET ;]
pewnie rozejdzie się po kościach, oby.

eye63 23.01.2009 00:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gdsmk (Post 661098)

Żeby się nie okazało, że zimy się przestraszył i nie ma zamiaru wracać :D

wiertar 23.01.2009 00:26

Cytat:

Brawo... wyłapales afere.. mam nadzieje ze wszyztko jest git. zorpierdala mnie jednak ze juz jest 5 dzien zrgupowania a o tym ze Marcelo wyjechal do brazyli nikt nic nie wspomnial... co to komuna czy co???

Awe 23.01.2009 09:55

Marcelo już na zgrupowanie, po co robić aferę? :)
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5128

Zwierze 23.01.2009 10:17

Cytat:

No to muszę się przyznać że to ja byłem tym niedowiarkiem:) Ale co by nie było dobrze że wszystko jest wyjaśnione

sayek89 25.01.2009 14:21

Czyżby Singlar był fanem Chelsea... po patrzcie na buty...

http://img210.imageshack.us/img210/9936/50813847ya1.jpg

gdsmk 25.01.2009 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SimpsoN (Post 660222)
Jak na Wojewódzkiego i Figurskiego to nic szczególnego ;)
chcieli zrobić "święte" obrazki z portretem Małeckiego, szukali również, jako kuria Krakowska,garbarza który zdejmie z niego skórę z tatuażem, wyprawi, rozciągnie do wymiarów obrazu na ścianę żeby można go było powiesić gdzieś w Kurii.

http://www.youtube.com/watch?v=jmHgb3N0Jp0

http://www.youtube.com/watch?v=6pwDcetbvYY

http://www.youtube.com/watch?v=kx0o6Vc0Qwg

http://www.youtube.com/watch?v=FaEH-C-ObTs

Tu są wszystkie wkręty na ten temat, jeśli ktoś był ciekaw

prawnik25 26.01.2009 20:07

http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...bciej-odejsc-/

Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie Baszcza potraktowano jak psa- zawodnika reprezentującego nasze barwy od 8 sezonów- a te "szczawiki" nie mają czasu aby z nim porozmawiać!

antony1906 26.01.2009 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prawnik25 (Post 663433)

Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie Baszcza potraktowano jak psa- zawodnika reprezentującego nasze barwy od 8 sezonów- a te "szczawiki" nie mają czasu aby z nim porozmawiać!

Niby, w którym momencie go źle potraktowaliśmy ? Ma pół roku kontrakt, zgodnie z prawem bosmana może podpisać już teraz kontrakt z nowym klubem. My nie musimy go sprzedawać, my tylko możemy. Albo najlepsza opcja, niech oddają nam Żurawia my im Baszcza. Nie musimy się wcale śpieszyć. Może odejść i w ostatni dzień okienka.

flamengista 27.01.2009 09:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prawnik25 (Post 663433)

Źle to potraktowano kiedyś Kazia Moskala, co do tej pory pamiętam. Rozmowy o przedłużeniu kontraktu odwlekano do końca sezonu, po czym po fecie mistrzowskiej powiedziano mu "do widzenia".

Baszczu ma jeszcze pół roku kontraktu - w dodatku może już teraz podpisać umowę z Grekami i naciskać na Wisłę, by puściła go w tym okienku. To komfortowa sytuacja.

Wiadomo, że Baszczu ma 31 lat, za granicą nie gra i chce jeszcze dorobić do emerytury. W Wiśle na porównywalne pieniądze liczyć nie może, więc wybór wydaje się prosty.

Nie ma jednak co dorabiać do tego zbędnej ideologii. Lubię Baszcza, zagrał dla nas sporo meczy i życzę mu jak najlepiej. Ale klub nie jest w niczym winny, nie ma obowiązku już teraz decydować się na podpisanie kontraktu.

kristos 27.01.2009 10:43

Żle potraktowano Moskala ,Kłosa,Majdana,Moskalewicza .
Ludzie ,to nie jest "ochronka".
Zaraz będzie ,że żle potraktowano Clebera , Baszcza, Głowę.

sandomingo 27.01.2009 11:36

Niech Baszczu nie zgrywa męczennika.
Owszem, z całą pewnością zasługuje na szacunek ze strony klubu i kibiców ale czy klub mu takiego szacunku nie okazuje?
Czy klub spóźnia się z wypłatą wynagrodzenia?
Czy klub kazał mu jechać na obóz z Młodą Ekstraklasą?
Czy Baszczu nie ma podpisanego kontraktu do 30 czerwca 2009?

Wilczek i Bednarz są pracownikami klubu a nie agentami Baszcza i dla nich dobro klubu a nie konkretnego zawodnika ma być najważniejsze. Larissie bardzo zależy na Baszczu, który ma kontrakt do czerwca. Wiśle zależy na Żurawiu, który ma kontrakt do czerwca. Dlaczego to Wisła ma być tą złą? Czy Żurawski opowiada jak to go Larissa źle traktuje.
Negocjacje handlowe, to wszystko.
Sam Baszczu wspomina, że próbował kontaktować się bezpośrednio z Cupiałem. No bez jaj. Nie ma już zarządu? Cupiał jak będzie miał chęć to sam się z nim skontaktuje. W drugą stronę to nie działa.
Ciekawe czy Baszczu skierował do zarządu oficjalne pismo z prośbą o rozwiązanie kontraktu? Nie wydaje mi się.

kristos 27.01.2009 11:57

No rzeczywiście ,co za niewdzięczność klubu ,tak utrudniać zawodnikowi życie.
Wystawiono za Baszcza prawdziwie zaporową cenę - całe 100 tys €....

pietruch 27.01.2009 13:23

Poza tym chyba większość z nas pamięta, jakim to Wiślakiem był Baszczu i jak się zachował, gdy przyszła oferta z West Hamu? :)))))

darotsok73 27.01.2009 14:05

Za to wszystko co Baszczu zrobił dla Wisełki i Kibiców z R22 przez 8 ! lat wielkie brawa , szacunek i pamięć .
Jeśli ma odejśc to powodzenia w nowym klubie.
Dziękujemy , nie zapomnimy .

FredzIo 27.01.2009 15:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 660578)
o ile mi wiadomo to Figurski to straszny fan Legii, więc się nie dziwie...a i tak tego typu żarty są niesmaczne...

Dlaczego niesmaczne? Co chcial osiagnac Malecki robiac sobie podobizne papieza na jakiejs czesci swojego ciala? Przeciez to zalosne. Jestem pewien, ze Malecki zrobil to na pokaz, aby pokazac swoja religijnosc, oczywiscie pochwalilo by taka inicjatywe mnostwo pseudokatolikow. Prawda jest zapewne taka, ze Maleckiemu zarowno dziela literackie jak i poglady papieza sa obce. A cala sytuacja jest sztuczna jak wspolna msza kibicow z roznych stron blon.

mic 27.01.2009 15:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 663803)
Jestem pewien, ze Malecki zrobil to na pokaz, aby pokazac swoja religijnosc, oczywiscie pochwalilo by taka inicjatywe mnostwo pseudokatolikow.

Na pokaz zrobil sobie tatuaz na cale przedramie, brawo, masz pomysly :lol:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 663803)
Prawda jest zapewne taka, ze Maleckiemu zarowno dziela literackie jak i poglady papieza sa obce

Zapewne, prawdopodobnie, mozliwe, chyba...... Piszesz tylko zeby cokolwiek napisac ? Wiesz cokolwiek o zyciu Patryka ? Prawda napewno jest taka, ze Maly jest bardzo wierzaca osoba, ktorej jednym z zyciowych autorytetow jest JP2.

Ed: A co ma religia do jezdzenia na wyjazdy czy tez robienia imprez ? :D Poza tym kolega kolegi ciotki ojca wujka ble ble ble... daj spokoj. Nie znasz osobiscie chlopaka to nie pisz jaki on jest

FredzIo 27.01.2009 15:25

Wiem cokolwiek o zyciu Patryka. Swoja religijnosc pewnie okazywal kiedy jezdzil na wyjazdy z kibicami Wisly, obrazajac inne druzyny. Albo na pijackich imprezach ktore Patryk lubi sobie urzadzac. Tak sie sklada ze chodze do klasy z gosciem ktory zna tego chlopaka i chodzil z nim do szkoly, dlatego znam troche faktow z jego zycia. Ponadto wyznanie, wiara sa sprawami intymnymi i obnoszenie sie z nimi(bo tym jest wytatuowanie podobizny osoby ktora byla najwyzszym urzednikiem w koscielei i głową innego państwa) mija sie z tym co glosi kosciol.

South 27.01.2009 15:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 663824)
Wiem cokolwiek o zyciu Patryka. Swoja religijnosc pewnie okazywal kiedy jezdzil na wyjazdy z kibicami Wisly, obrazajac inne druzyny. Albo na pijackich imprezach ktore Patryk lubi sobie urzadzac. Tak sie sklada ze chodze do klasy z gosciem ktory zna tego chlopaka i chodzil z nim do szkoly, dlatego znam troche faktow z jego zycia.Ponadto wyznanie, wiara sa sprawami intymnymi i obnoszenie sie z nimi(bo tym jest wytatuowanie podobizny osoby ktora byla najwyzszym urzednikiem w koscielei i głową innego państwa) mija sie z tym co glosi kosciol.

Noszenie krzyżyka tez jest obnoszeniem się z wiarą ?Obnoszenie się z wiarą jest sprawą indywidualna jedni noszą krzyżyki inni robią sobie tatuaże nic ci do tego. Byłeś na tym wyjeździe i widziałeś żeby obrażał jakieś inne drużyny ?Akurat Patryk jest jednym z najbardziej utożsamiających się piłkarzy z kibicami Wisły i chwała mu za to ,bo nie każdego "kibica" stać na to żeby pojechał kilkanaście kilometrów za swoją drużyną a co dopiero mówić o piłkarzykach...

Wizard 27.01.2009 15:40

Cytat:

Wiem cokolwiek o zyciu Patryka. Swoja religijnosc pewnie okazywal kiedy jezdzil na wyjazdy z kibicami Wisly, obrazajac inne druzyny. Albo na pijackich imprezach ktore Patryk lubi sobie urzadzac. Tak sie sklada ze chodze do klasy z gosciem ktory zna tego chlopaka i chodzil z nim do szkoly, dlatego znam troche faktow z jego zycia. Ponadto wyznanie, wiara sa sprawami intymnymi i obnoszenie sie z nimi(bo tym jest wytatuowanie podobizny osoby ktora byla najwyzszym urzednikiem w koscielei i głową innego państwa) mija sie z tym co glosi kosciol.

Straszne :rotfl:. A kolega kolegi, za pośrednictwem dalekiego kuzynostwa opowiadał mi o rzeczach, które rzekomo dzieją się w szatni Wisły. Nieprawdopodobna historia!

Ludzie... :shock:

PS. Figurski, Wojewódzki - jeden pies. Obaj gdy słyszą słowo "Kościół" zieją nienawiścią. Ot tacy ludzie.

FredzIo 27.01.2009 16:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wizard (Post 663834)
Straszne :rotfl:. A kolega kolegi, za pośrednictwem dalekiego kuzynostwa opowiadał mi o rzeczach, które rzekomo dzieją się w szatni Wisły. Nieprawdopodobna historia!

Ludzie... :shock:

PS. Figurski, Wojewódzki - jeden pies. Obaj gdy słyszą słowo "Kościół" zieją nienawiścią. Ot tacy ludzie.

W tym przypadku tylko kolega. Słaby zart. Wybacz, ale piłkarz najlepszej drużyny w kraju powinien coś sobą reprezentować, a picie alkoholu w wiekszych ilosciach zalicza sie raczej do tych czynow, które na godne reprezentowanie źle wpływa. Chociaż, jeśli nie wpływa to źle na gre to nie ma problemu. Odnosnie tego tatuazu to niestety pozostane przy swoim słusznym zdaniu. Mimo tego jako piłkarza to Patryka bardzo cenie i licze, ze w tym sezonie to on bedzie mial miejsce na prawym skrzydle.

PS. Oni nie zieja nienawiscia, poprostu nabijaja sie z polskiego kleru(i ludzi w nich zapatrzonych), ktory nie ma nic wspolnego z tym co jest w "Pismie Swietym" i ktorego pierwszorzednym celem jest kasa, kasa i kasa.

mic 27.01.2009 16:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 663856)
W tym przypadku tylko kolega. Słaby zart. Wybacz, ale piłkarz najlepszej drużyny w kraju powinien coś sobą reprezentować, a picie alkoholu w wiekszych ilosciach zalicza sie raczej do tych czynow, które na godne reprezentowanie źle wpływa. Chociaż, jeśli nie wpływa to źle na gre to nie ma problemu. Odnosnie tego tatuazu to niestety pozostane przy swoim słusznym zdaniu. Mimo tego jako piłkarza to Patryka bardzo cenie i licze, ze w tym sezonie to on bedzie mial miejsce na prawym skrzydle.

PS. Oni nie zieja nienawiscia, poprostu nabijaja sie z polskiego kleru(i ludzi w nich zapatrzonych), ktory nie ma nic wspolnego z tym co jest w "Pismie Swietym" i ktorego pierwszorzednym celem jest kasa, kasa i kasa.

Chlopak, troche pozyjesz i zrozumiesz, ze takie cos jak "kolega kolegi powiedzial/uslyszal" to mozna spuscic w klopie. W 99% przypadkow to sa plotki, ktos uslyszal kawalek jakiejs rozmowy, nie zrozumial, przekrecil po swojemu i podal dalej, potem x osob zrobilo to samo. Sluchajac takich "kolegow kolegi" to w Wisle gralaby czolowka europejskich pilkarzy. Wiec wybacz, ale "slaby zart" to jest Twoja wypowiedz

saklak1906 27.01.2009 16:21

Cytat:

Czlowieku to jest indywidualna sprawa, i nic mi Tobie i komu kolwiek do tego co sobie ktos wytatuluje lub jak wyraza swoje uczuca, czy poglady religijne.
Przepraszam a od kiedy to pijanstwo czy obelga jest grzechem ciezkim i jaki to ma wplyw na czyjes poglady religijne, a po zatym co ma piernik do wiatraka.

Wystarczy w niedziele w kosciele popatrzec jak ludzie zachowuja sie w kosciele, jeden spi, drugi w nosie grzebie inny ma szeroko gleboko w dupie coo sie dzieje w kosciele, kolejni gadaja jak bylo na dyskotece dzien wczesniej( ile lasek zaliczyli lub ile wypili) a potem ida do komuni bo matka patrzy i trzeba isc ot wiara

Ogladnij sobie MIAMI INK na Discovery to moze zrozumiesz sens posiadania tatuazu i dlaczego ludzie sobie robia tatuaze- z jakich powodow

Wizard 27.01.2009 16:25

Fascynujące, że najwięcej do powiedzenia na temat Kościoła zwykle mają ludzie z nim niezwiązani :P Kolega FredzIo - już kończ waść...

Koniec OT.

kristos 27.01.2009 16:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wizard (Post 663862)
Fascynujące, że najwięcej do powiedzenia na temat Kościoła zwykle mają ludzie z nim niezwiązani :P Kolega FredzIo - już kończ waść...

Koniec OT.

Ciekawe spostrzeżenie z którym się całkowicie zgadzam.

FredzIo 27.01.2009 16:39

http://www.wislakrakow.com/forum/ima...itor/color.gifNie chce rozwijac tu dyskusji o religii, ale zarówno nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu(pijanstwo), jak i mowienie falszywego swiadectwa przeciw blizniemu(obelga) to powazne wykroczenia na tle religijnym. Ma to tyle od pogladow religijnych, ze jesli ktos nalezy do kosciola katolickiego i robi w/w rzeczy to jest w tym niekonsekwentny i nieszczery, czyli nieprawdziwy. Tyle.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906
nic mi Tobie i komu kolwiek do tego

Pewnie, ze nic mi do tego, ale temat wlasnie tego dotyczy. W kazdej sprawie mozemy napisac ze nic mi do tego. Bo tez nic nam do tego jak pilkarz gra, gdzie gra i za ile gra, a jednak to jest tematem naszych rozwazan.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906
Ogladnij sobie MIAMI INK na Discovery to moze zrozumiesz sens posiadania tatuazu i dlaczego ludzie sobie robia tatuaze- z jakich powodow

Postaram sie, jednak przed obejrzeniem tego jedynie słusznego programu tlumaczacego sens posiadania tatuaza, jestem w stanie stwierdzic ze tatuaz sie robi, zeby sie czyms wyroznic, byc kims wyjatkowym. Ktos nie potrafi wyroznic sie na tle zawodowym, albo towarzyskim stara sie to nadrobic tatuazem, co jest o wiele prostsze. Oczywiscie niektorzy w ten sposob moga wyrazac poglady i uczucia, badz zwiekszac swoja atrakcyjnosc. Ale pewnie nie mam racji...

1q2 27.01.2009 16:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wizard (Post 663862)
Fascynujące, że najwięcej do powiedzenia na temat Kościoła zwykle mają ludzie z nim niezwiązanić...

Choc zupelnie jestem neizwiazany:P ,to jednak sie wypowiem i przyznam ze nic nie mam do tej dziary.Co wiecej - choc JP2 byl i jest autorytetem dla wiekszosci Polakow(szkoda ze niewiele to sie ma do postepowania , ale to temat na inna dyskusje) - to jednak dziara z papieżem , to troche obciach w obecnych czasach , tym wieksze moje pozytywne zdziwienie ze Malecki zdecydowal sie na cos takiego a nie jakies diably tasmanskie itp.

Jedno jest pewne - taka dziara do czegos zobowiazuje i mam nadzieje ze Patryk zdaje sobie z tego sprawe.

saklak1906 27.01.2009 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 663872)
http://www.wislakrakow.com/forum/ima...itor/color.gifNie chce rozwijac tu dyskusji o religii, ale zarówno nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu(pijanstwo), jak i mowienie falszywego swiadectwa przeciw blizniemu(obelga) to powazne wykroczenia na tle religijnym. Ma to tyle od pogladow religijnych, ze jesli ktos nalezy do kosciola katolickiego i robi w/w rzeczy to jest w tym niekonsekwentny i nieszczery, czyli nieprawdziwy. Tyle.

Pewnie, ze nic mi do tego, ale temat wlasnie tego dotyczy. W kazdej sprawie mozemy napisac ze nic mi do tego. Bo tez nic nam do tego jak pilkarz gra, gdzie gra i za ile gra, a jednak to jest tematem naszych rozwazan.

Postaram sie, jednak przed obejrzeniem tego jedynie słusznego programu tlumaczacego sens posiadania tatuaza, jestem w stanie stwierdzic ze tatuaz sie robi, zeby sie czyms wyroznic, byc kims wyjatkowym. Ktos nie potrafi wyroznic sie na tle zawodowym, albo towarzyskim stara sie to nadrobic tatuazem, co jest o wiele prostsze. Oczywiscie niektorzy w ten sposob moga wyrazac poglady i uczucia, badz zwiekszac swoja atrakcyjnosc. Ale pewnie nie mam racji...

I tu kolego drogi jestes w bledzie, bo np mog sobie zrobic z jakiegos powodu. Smierc kogos bliskiego, przezyty wypadek i tak dziekuja za uratowanie zycia mozliwosci jest wiele.

Nie sadze zeby Malecki musial sobie robic tatuaz zeby sie wyroznic w tle lub na imprezie i bez tego jest rozpoznywalny.

Ja Ci dalej polecam ogladnij pare odcinkow tego programu to zobaczysz o co mi chodzi.

unpredictable_wislaczka 27.01.2009 16:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 663872)
Bo tez nic nam do tego jak pilkarz gra, gdzie gra i za ile gra, a jednak to jest tematem naszych rozwazan.

Zły przykład. Piłkarz jest od grania,więc to jak gra i gdzie gra jest jak najbardziej słusznym tematen rozmów. Jednak to czy ma tatuaż z Papieżem jak Patryk czy rozbija ferrari, czy rozwodzi się z żoną (np.Boruc) to już jest chyba jego prywatna sprawa. Jak sam zauważyłeś,jeżeli nie ma to wpływu na to,co pokazuje na boisku. To też są ludzie i nie możemy od nich wymagać,żeby robili tylko to,co my uważamy za stosowne.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fredzio (Post 663872)
Ktos nie potrafi wyroznic sie na tle zawodowym, albo towarzyskim stara sie to nadrobic tatuazem, co jest o wiele prostsze. Oczywiscie niektorzy w ten sposob moga wyrazac poglady i uczucia, badz zwiekszac swoja atrakcyjnosc. Ale pewnie nie mam racji...

Robienie kolczyków,malowanie paznokci i farbowanie włosów,to też chęć pokazania się tylko i wyłącznie?
Napiszę to co 1q2, mam nadzieję,że Patryk nie wytatuował sobie JP2,tylko,żeby się popisać,ale jednak coś dla niego to znaczy. Jeśli nie,trudno jego sprawa.

FredzIo 27.01.2009 16:54

Ok. Nie znam powodów zrobienia tego tatuażu, dlatego zostawiam juz ten temat.
Cytat:

Robienie kolczyków,malowanie paznokci i farbowanie włosów,to też chęć pokazania się tylko i wyłącznie?
To jest akurat polepszanie swojego wyglądu i tu nie ma nad czym dyskutować.
Cytat:

Jedno jest pewne - taka dziara do czegos zobowiazuje i mam nadzieje ze Patryk zdaje sobie z tego sprawe.
Cytat:

Napiszę to co 1q2, mam nadzieję,że Patryk nie wytatuował sobie JP2,tylko,żeby się popisać,ale jednak coś dla niego to znaczy. Jeśli nie,trudno jego sprawa.
Z tym sie zgodzę.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:09.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl