![]() |
Tak, na bank "za chwilę będą chronić przed wychodzeniem z domu". Przecież to dokładnie to samo, co odpalanie piro pod flagami. Wszędzie tylko ta neokomuna, postmodernizm.
Przecież i tak wiadomo, że nie chodzi o świeczki, tylko o to, żeby zrobić coś na nielegalu i się "pokazać" innym amebom. Gdyby UEFA zalegalizowała race, to zaczęliby odpalać granaty dymne, gdyby granaty były nagle legalne, to zaczęliby pewnie jarać ogniska na trybunie, itd. Wszystko, żeby pokazać, jacy są wyklęci i antysystemowi. I w sumie, to miałbym na to szczerze wyje*ane, ale problem jest taki, że ZADŁUŻONY KLUB ZA TO PŁACI. Czego tu ku*wa nie kumacie? |
Cytat:
|
Wiselko wygraj mecz....
|
Mnie osobiście race byłyby całkowicie obojętne, gdyby środowisko ultrasów pokrywało straty finansowe, które klub ponosi z tego tytułu.
Kumaci tutaj mówią, że "kasa się znajdzie". Śmiem w to wątpić i chętnie zrewiduję tą opinię, kiedy okaże się, że klub dostał przelew na pokrycie tych kar. W przeciwnym razie jest to kopanie leżącego finansowo, ukochanego klubu. |
Ale teraz jeszcze dochodzi fakt, że stracili władzę w Polsce, więc znowu będą kreować się na wyklętych z Nowogrodzkiej, bo z pewnością czekają na instrukcje od Naczelnika z Żoliborza.
|
Cytat:
Ale odlot. :evil: :lol: Jak mu się to wszystko w ogóle spina? :rotfl: :lol: Natomiast bezmózgi, dla których ważniejsze jest odpalanie rac z pełną świadomością, że uderzają we własny klub, który będzie musiał płacić kary za ich skandaliczne zachowanie,powinny otrzymać zakaz stadionowy i pozwy o odszkodowanie ze strony klubu. Powinny każdą karę płacić z własnej kieszeni. Niestety nic takiego się nie wydarzy. |
Pierwsza połowa bardzo dobra. Pozytywne zaskoczenie Starzyński (jak na niego), nędza Sukiennicki. Strasznie dużo groźnych strat, do zmiany w przerwie.
|
Jak dla mnie strasznie słabo dziś Jaroch. O Zwolińskim nie wspominając, bo chłopa nie ma na boisku. Starzyński jak nie on, do momentu jak wywinał orła na piłce.
|
Ja jestem pod wrazeniem gry druzyny, niezaleznie od tego co sie stanie w tej dogrywce.
Lepiej by bylo dla ligi jakby w bohaterski sposob odpadli po karnych, ale i tak bym wolal jakby ta Trnave przeszli. Zwyczajnie zasluzyli sobie na to swoja dzisiejsza gra. /brak pl znakow/ |
Emocje i nerwy jak za starych dobrych czasów. Póki co fatalna zmiana Baeny łamie mi serce.
|
Brak mi słów... Coś pięknego.
Starzyński zagrał najlepszy do tej pory mecz w Wiśle. Cały, nie chodzi tylko o gola. Rodado MoM. Gol i asysta. |
Brawo brawo brawo, gratuluję Piłkarzom i Trenerom!
Zasłużony awans, szkoda że przez nieskuteczność musiało dojść do dogrywki i karnych. |
Wwwiiiissslaaaaaa!!!!
Zawal!!!!! |
Czapki z glow przed calym zespolem.
Byliscie panowie niesamowici. Do tego jeszcze te 14 serii karnych, ja pierdziele - zawal serca byl blisko. Dziekuje /brak pl znakow/ |
Moskal specem od takich awansów. Fajnie Starzyński zamknął usta krytykom.
|
Poplakalem się.
Na Belgie ! |
Brawo!
Żeby oni tak do końca sezonu grali w lidze... Szkoda Kiakosa, mam nadzieję, że nic poważnego. Angel to skarb. |
Mozemy przelozyc Arke? To wiecej niz wskazane.
|
Co tu dużo mówić, dla takich chwil się kibicuje! Niesamowite, te karne to jakaś masakra była, kto się nie załamał po niestrzelonym karnym Brody? A później okazało się, że trzeba powtarzać, scenariusz jak z filmu.
Niestety nie oglądałem całego meczu, bo różne obowiązki wypadły, żałuje, bo z tego co słyszałem, to chyba najlepszy mecz Wisły od czasu finału z Pogonią. Emocje takie, jakbyśmy weszli do LM, a nie do kolejnej rundy LKE, gdzie na 99% zostaniemy zjedzeni. Ale kasa wpadła ładna i na pewno doda to mnóstwo energii piłkarzom, trenerom i kibicom. W końcu nie może być ciągle źle ;) |
To byl lepszy mecz niz z Pogonia.
Zaorali Spartaka bez reszty. |
Niesamowicie cieszy nie tylko wygrana i awans ale także styl. Dramatyczna seria karnych trochę fałszuje obraz, bo przy odrobinie szczęścia mecz mógł skończyć się wynikiem 4:0 w ciągu 90 minut i Trnava nie mogłaby być rozczarowana.
|
Ja napiszę tylko jedną rzecz , ale zrobię to wielkimi literami:
TO BYŁ NAJLEPSZY MECZ MARCA CARBO W BARWACH WISŁY :!: |
Nagroda za wiare niezachwiana i do konca...Dzieki Wiselko:D:-D:D:-D:tsw_krol:
|
To w ogóle był najlepszy mecz Wisły z ładnych kilku lat
Z okazji w drugiej połowie to się powinno skończyć 4-5 do 0 No ale wtedy nie byłoby tych emocji |
Ale mecz ale karne. Z meczu na mecz coraz lepiej
22 sierpnia gramu siebie w el LK czyli mecz zLeczna bedzie przelozony |
Kamil Broda był gorszy od Ratonika?
Chyba dla tych, którzy na tym zarabiali. Fajnie, że najbardziej osądzany piłkarz Wisły od czci i wiary, a więc Alan Uryga pokazał też moc w tym meczu. Szacunek! No i trener, wreszcie trener w Wiśle Kazimierz Moskal. Nie alfons, nie sutener, nie czyjś wujek. Tylko trener. Szacunek! No i Angel Rodado Nie Ratonik, nie Eneko, nie Omrani. Tylko piłkarz. Szacunek! |
JAROSŁAW KRÓLEWSKI !!! :lol:
:tsw_puchar: :tsw_wisla_flaga: :tsw_wisla_flaga: :tsw_wisla_flaga: :tsw_wisla_flaga: :tsw_wisla_flaga: :tsw_wisla_flaga: |
Rewelacja! Zwracam uwagę, że w karnych trafił KAŻDY zawodnik z jedenastki kończącej mecz, a Uryga nawet dwa razy!
Maszyna Kazka zaczyna działać:) |
Ale jaja!
Jazda, jazda, jazda, biała gwiazda! :tsw_wisla_flaga: :tsw_wisla_flaga: :tsw_wisla_flaga: |
To jest literalnie saragossa
|
Saragossę, Twente i Trnavę łączy jedno nazwisko - MOSKAL.
Dziękuję za emocje i radość po końcowym gwizdku! |
Cytat:
|
Jak tam Panie wieśniak na grilu? Najebka była? :) Bo na R22 była, dużo lepsza i bezalkoholowa.....
Jedyny błąd jaki popełnialiśmy to zostawianie Jarocha z murzynem bez asekuracji. Pod koniec meczu już był z tego smród, a w dogrywce już się nie udało. Broda z tym pierwszym karnym zachował się jak kretyn, cały stadion widział, że chce walnąć na siłę w środek. Opatrzność nad nami czuwała jak w 1920. Teraz tylko czekać na mędrków, którzy będą żałować, "bo liga to priorytet" :rotfl: Ciekawe ile ostatecznie zarobimy na tych pucharach :). |
Zdobyliśmy 3 punkty do rankingu krajowego. Więcej niż Śląsk, a co do Jagi i Ległej to zobaczymy.
Kod:
Cup Points Average: 2.625 |
Cytat:
|
Cytat:
|
WOLNO STRZELAC karne tak jak ten murzyn ?
bylem pewny ze ten var to w sprawie jego wykonania |
Dlaczego nie da się grać takiej piłki w lidze?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl