![]() |
dwa gole Marina https://www.youtube.com/watch?v=mPVyXVI3d3c
|
Przyjdzie.
Posiedzi na ławie, bo przecież RB9 musi grać. Dostanie pro-forma dwie, trzy szanse w przegranych meczach na trzy minuty przed końcem. Po roku pójdzie gdzieś tam, może nawet będzie ładował bramę za bramą. Ale nic to. Grunt, że da nam alibi. Stawiamy wszak na młodzież. Nie marudzę, przewiduje przyszłość na podstawie doświadczeń z przeszłości. |
Estonia przegrala ostatnio 7:0 z Portugalia wiec cudow nie bedzie gral.
|
Taki Bałaszow tez mial cos grac itd a juz go nie ma.Nie ma czym sie ekscytowac ,i to jeszcze w tym przedziale cenowym i sportowym.
|
Z tego typu kandydatów to jak na dziesięciu trafimy jednego Marcelo to i tak się będzie opłacać. Niestety po tego typu ligach musimy szukać przy obecnej sytuacji finansowej :(
|
Nie musimy trafiać od razu na Marcelo, wystarczy że będzie jak młody Garguła. Mnie się taka opcja podoba, tak jak piszesz wystarczy że jeden z nich odpali i tak na tym zarobimy.
|
Gosc bez problemu odpisuje:)
https://www.facebook.com/pavel.marin.12 Napisal ze jeszcze Wisla z nim osobiscie nie rozmawiala. Jak napisalem ze z chcecia widzialbym go w naszych barwach to odpisal ze on tez ma taka nadzieje. Nasza liga jaka jest to jest ale dla takich krajow pilkarskich jak Estonia to atrakcyjny kierunek. Pewnie chlopak nie kosztowalby duzo a zyskac moglibysmy wiele. Warto zaryzykowac. |
Cytat:
Ew. zarząd może liczy na wpływy za Guzmicsa i Mąkę - co notabene miało nam dać min. 200 tys. euro z tego co pamiętam, a zważywszy na to, że obie te drużyny na 90% zagrają dalej to zarobimy coś więcej :) |
Cytat:
7 tys. dzięki Ryśkowi, 2/3 z 7 tys. dzięki Mączyńskiemu i 1/3 dzięki Stępińskiemu, co w sumie daje 14 tys. euro dziennie. Jeśli PL i HUN wyjdą z grupy, na co są duże szanse- to zarabiamy kolejne kilkadziesiąt tys. euro. Niech grają jak najdłużej. Również uważam że ktoś taki jak Sobol, tyle że w wieku około 30 lat to dla nas konieczność. Przy grze na 2 napastników, musimy mieć mega ogarnięty środek. |
Nie nastawialbym sie na te pelne 7 kola jako kwote wyjsciowa. Przynajmniej na euro 2012 dystrybucja pieniedzy byla inna. Kwoty przyznawane klubom byly z podziałem na kategorie do ktorej przynalezala liga.
http://files.tinypic.pl/i/00796/j11m7jo2yvmy.png http://www.ecaeurope.com/news/575-eu...efa-euro-2012/ |
Handzlik wykupiony do Legii z 4 letnim kontraktem. To juz juniorow nie umiemy utrzymac?
|
Cytat:
|
Cytat:
Niedzielan po odejściu od nas się bardzo solidnie odbudował. Że nie wspomnę o braciach Mak. |
Cytat:
Pazdan to trochę inna sytuacja. Nie wzięliśmy go, bo był wtedy drogi jak na uzupełnienie składu, którym miał być. Te 6-7 lat temu wiele go dzieliło od obecnego poziomu. Swoją drogą, przypomina mi się jakie rzeczy wypisywano na forum, gdy on był u nas na testach. Z tego co pamiętam, Sopranos był zwolennikiem tego zawodnika i widział w nim dobrego łatacza dziur, a Wolfy i Marcus postrzegali ten transfer jako wyrzucanie pieniędzy w błoto. Nie próbuję ich za to atakować. Ja w podobnej sytuacji kiedyś nie doceniłem Sobolewskiego. Przywołuję to jako ciekawostkę, by podkreślić jak wiele się przez te kilka lat zmieniło. Wtedy to i transfer Glika byłby postrzegany jako katastrofa, bo końcówkę w Piaście Kamil miał marniutką. |
Za dzikiego też mamy dostać,wiadomo jaka kwota ?
|
Cytat:
|
Rybus na dniach (nadal kontuzjowany) podpisze na dniach kontrakt z Olympique Lyon.
Porównajcie sobie to do euforii jaka zapanowała tutaj bo udało się rozwiązać kontrakt z Crivellaro. Może ten kontrast wreszcie uświadomi niektórym na jakim poziomie jest Wisła i jak czyta się brednie pokroju "Wasilewski nic by Wiśle nie dał bo stary". |
Wierzysz,że by przyszedł do Wisły ? bo ja nie.Dla niego byłby to krok wstecz,przecież w Tereku prezentował dobrą formę grał regularnie w pierwszej 11, a teraz idzie do Lyonu, to nie Starzyński czy Wolski bo nie grali w swoich klubach i czas wracać do PL.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie chodzi o to że Twój post jest głupi (bo jest, jak każdy piszący o Wasilewskim w Wiśle), ale intryguje mnie kompletny brak związku transferu Rybusa (który miał bardzo udany sezon i odniósł kontuzję barku) z Wasilewskim, który nawet przez chwilę nie był blisko Wisły. Ijeszcze dorzucasz do tego wszystkiego Crivelaro. I ma nam to coś uświadomić. Tylko co? Oświecisz nas? |
Cytat:
|
Cytat:
|
zamienił stryjek
Wolskiego na ... Cywkę w środku pola :alleluja: |
Widocznie nie było nas stać. Ja już się dawno z tym pogodziłem. Szkoda.
|
Cytat:
|
Nie zamierzam się wdawać w głupie dyskusje. Jakby była, to by grał u nas.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Rozumiem że nie przez Wolskiego nasza zgoda z Lechią przeszła do historii...
BTW No cóż szkoda - ale skoro nie mamy pieniędzy to tak musiało się to skończyć. Będzie ktoś inny i tyle. |
Spokojnie kupimy sobie drugiego Brleka.
na frontach kibicowskim i pilkarskim ....szkoda słow. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl