![]() |
Pare stron wcześniej już było co sądzimy, i jeszcze w polityce transferowej jest. :D Ale od razu mówie,że jak dla mnie nic z tego nie będzie:)
|
Zaprosi na testy
Cytat:
|
Przeglądając, znalazłem ciekawostkę
http://www.liga.com.pl/zloty-puchar-concacaf/Niewiarygodne-Wszyscy-pi%C5%82karze-na_7493/ A oglądając mecz wpadł mi w oko ofensywny pomocnik Salwadoru, Eliseo Quintanilla http://www.youtube.com/watch?v=6wo19g7Ugs8 |
No 36 bramek robi wrażenie i to bez znaczenia ze to 4 liga. Na testy chociaż można by było wziąć chłopaka.
|
testy nikomu nie zaszkodzą, zważywszy, że Kuba Błaszczykowski przychodził też z dużo niższej ligi.
|
Eliseo Quintanilla - wygląda bardzo ciekawie. Szybki, technicznie bdb, strzał soczysty...
|
Cytat:
http://www.elbaloncuscatleco.com/J-E...tanilla08e.jpg EE. jednak dalej nieciekawie, |
Kolega który o nim wspomniał wrzucił filmik:-)
|
Tak, zauważyłem go po 5 minutach, panowanie nad piłką na naprawdę bardzo dobrym poziomie, drybling, zastawka, podanie, do tego lewonożny. Jest jednak w sile wieku, bo ma 28 lat.
|
Osobiście zatrudniłbym Sola Campbella, który aktualnie jest wolnym zawodnikiem. Wyłożyłbym dużą premię za podpisanie z nami kontraktu, to może skusiłby się na grę w Polsce.
Z Chavezem tworzyłby dwie skały na środku obrony, a Jaliens przeszedłby na prawą flankę. |
Niejaki Lolek na wisaportal pisze coś o zawodniku Gervasio Daniel Nunez! Niewiele o nim można na necie znaleźć po za tym że to młody Argentyńczyk! Warto dodać że Lolek dobrze pisał o Lameyu i Ilievie w sensie kiedy były badania kiedy podpiszą! Ale mimo wszystko i tak nie ufam żadnemu "prorokowi"
|
Masz jakieś ciekawe info na temat tego grajka?
|
Taa, Sol Campbell... ostatni mecz z jego udziałem, który oglądałem, to Arsenal - Porto i miał motorykę zbliżoną do staruszka na wózku. Jeśli chcemy jakieś głośne nazwisko, to zdecydowanie pomocnik lub napastnik, gdyż tacy zawodnicy są najpopularniejsi nawet wśród osób mało zainteresowanych futbolem.
|
http://www.transfermarkt.de/de/gerva...ler_55211.html
to on nic specjalnego, ale może u nas wyrośnie na gwiazde Maciek, Lolek jest raczej nieomylny :D |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Nie moja informacja ja swoich wyczarowanych źródeł nie mam! Ale dużo osób twierdzi że Lolek pisze prawdę, więc w sf wpisałem :D |
To jest lewy pomocnik. Tak przynajmniej wynika z kompilacji. Byłby to nasz trzeci lewy pomocnik. Czwarty jeśli liczyć Paljica. Chociaż Kirm mógłby grac na prawej, jako zmiennik Małeckiego, a Iliev w środku obok Meliksona.
Ale ja w ten transfer nie wierzę. Plotka. |
Hmmm, ciekawie by było jakby zakontraktowali tego Nunieza z myślą o lewej obronie i kupili jovanovicia. Mielibyśmy wtedy dość młodą obronę.
Od lewej Nunez (1988), Bunoza (1988) Jovanovic (1988) Chavez (1984) i jakbyśmy jednak wykupili Cikosa (1988). Ale poczekajmy do jutra. Jeszcze Jaliens (1978) i Kowalski (1986). Byśmy nieźle odmłodzili pierwszy skład co jest dobre, bo moglibyśmy chcieć więcej kapuchy jakbyśmy kogoś chcieli sprzedać ;) |
no to skoro można plotkować to wiadomo gdzie i wiadomo kto napisał że chodzą słuchy o sprzedarzy Małeckiego, ale Valckx nie chce teraz go sprzedać bo twierdzi że jak zaczekamy to jeszcze większą kasę można dostać za niego
|
Tu macie podsumowanie by MaciOs:
O Nunezie wiedzieliśmy już od około 2 tygodni tylko... nie znaliśmy dokładnie jego danych, żeby go sprawdzić ( znaliżmy nazwisko, ale bez imienia i klubu, Nunezów na świecie jest w 3 d..y). Tak to o nim pisaliśmy Wam jako o drugim Meliksonie. Jovanovic dogadany, Wisła ma za niego zapłacić około 400 tys euro w 2 ratach. Diaz chyba na 100% dogadany, przyjdzie na wypożyczenie z opcją pierwokupu. Despotovic się wahał ( miał dać odpowiedz do piątku) czym dosyć solidnie wkurzył Stana, ale podobno się już określił i ma do nas przyjść. Co do Małeckiego to chodzą słuchy o transferze, ale Valckx nie chce go teraz sprzedawać, twierdzi, że za rok wyciągną za niego dużo więcej... Teraz na podstawie tego, szukajcie jutro newsów w prasie, proponuję przyklejać do tej wypowiedzi kolejne linki z informacjami o transferach! Od taka zabawa!!! Dla mnie to co on wie, jest delikatnie mówiąc bajka! |
Cytat:
No nic coś czuję że jutro będzie ciekawie . |
Ja pitole,staram sie tonowac i opanowac bo nie takie rzeczy widzialem,ale jakby te 4 nazwiska sie potwierdzily(no 3 ,bo Diaz to srednio) to naprawde bomba.
Ten Nunez ............kosmos.....Gareth Bale -tak troche :) |
Mam pytanie. Czy zbymak już coś poprawnie wytypował w tym okienku?
|
Ehe. Ja tutaj nie chce siać czarnowidztwa i w ogóle nie jestem na nie, ale ochłońmy trochę. Chłopak nie ma zbyt rozbudowanych statystyk. Ale obym się mylił
|
Cytat:
10 znaków Cytat:
|
Cytat:
Jak Nunez dajmy na to wypracuje w meczu napastnikowi 5 setek a ten je wszystkie s.......i to ile asyst zaliczy Nunez? 0 a w statystykach nie dojrzysz tego, ze wypracowal te okazje. |
Cytat:
A statystyki i tak ma lepsze niż Alvarez, Junior Diaz, czy Paljić. Grał częściej w pierwszym składzie niż reprezentant Argentyny, gwiazdor Legii, Aalejandro Ariel Cabral. Przy okazji - boki obrony z Jovanoviciem i Nunezem wyglądają na papierze naprawdę bardzo solidnie. |
Słodki Jezu, ludziska!
Takiej gorączki to ja dawno nie widziałem na forum, ostatnio to chyba jak przechodzili Łobo, Diaz i Matusiak. Wyluzujcie trochę. Kolejność jest taka (komu wierzymy): oficjalna - oficjalna - oficjalna - piłkarz - Weszło, TWSD, Błoński - zbymak, gazety, tajni informatorzy. A ponieważ zbymak czasem ma rację, bo najwidoczniej coś wie konkretnego, to czasem wejdę na jego stronę i pobiję mu liczniki na reklamach. |
Jeszcze tylko sprzedać za 10zł Kowalskiego do MKS Sławków ( czyli tam gdzie jego miejsce ) i obrona wyglądałaby ( na papierze ) bardzo solidnie.
|
No nie powiem ale chyba pierwszy raz aż tak Polski zespół się zbroi na LM:
http://sportltv.com/ekstraklasa/274.html oczywiście o ile to prawda. :shock: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Christian Omar Diaz? Niemożliwe ze jestesmy nim zainteresowani i przy okazji tez Despotoviciem i nie sprzedajemy Genkova. Gdyby wszystko wypaliło bedziemy mieli zajebistych napastników.
|
Autor artykułu się pomylił. W plotkach mowa jest o Juniorze Enrique Diazie, byłym piłkarzu Wisły, obecnie Club Brugge.
|
Cytat:
O ile przyjdą: Nunes, Jovanovic, Chavez, Jaliens, Lamey, Bunoza - dla mnie na papierze bardzo dobry skład. Lewa strona - Jovanovic, Nunes Prawa - Jovanovic, Jaliens, Lamey Środek - Jovanovic, Jaliens, Chavez, Bunoza źle jest? wiem wiem, zaraz napiszesz - Lamey może nie wypalić, Jovanovic może być bez formy a Chavez sobie nogę złamie ( odpukać )... NA PAPIERZE ( podkreslam to poraz kolejny ) jest bardzo dobrze. Czy w praktyce bedzie ok? to zweryfikuje ta runda. Ten news podlinkowany wyżej jest tak buraczany i niekompetentny że aż sie nóż w kieszeni otwiera. Typowy polski dziennikarzyna - poczytał forum i przepisał ( jeszcze żeby czytał dokładnie - nie gdzie tam nasmaruje jakiś bzdetów ludzie będą wchodzić ). - DIAZ ale nie ze Śląska - jest napisane to co napisał Zbymak/MaciOs - wypożyczenie z opcja pierwokupu - JOVANOVIC cyt Zbymaka/MaciOsa "Jovanovic dogadany, Wisła ma za niego zapłacić około 400 tys euro w 2 ratach." - a teraz zerknijcie co pisze ten pseudo dziennikarz pod tym nazwiskiem. |
Cytat:
|
No i takich bocznych obrońców jak Nunez nam trzeba
|
Cytat:
Jesli wypala te 4 nazwiska to smialo mozna powiedziec ze dzialacze powaznie mysla o CL i realnie bedziemy mogli mowic Wisla idzie na Lige Mistrzow ! XD |
Ten Nunez w Rosario grał bardzo dobrze. Ostatni sezon mu poszedł słabiej.
|
Jest tutaj mowa o kompilacji z Nunezem, ale nie mogę nigdzie tego pliku znaleźć. Czy może ktoś wrzucić link. Z góry dzięki !
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl