Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

1q2 30.07.2009 00:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yogul (Post 770802)
Jakie laptopy w tej chwili polecacie najbardziej ?? Firmy Acer i Toshiba np. ??

Całkiem niezłym wariantem jeżeli chodzi o jakość-cena, jest Asus.

spinnaker 30.07.2009 02:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 770824)
Ja mam pytanie - kojazy ktoś gdzieś w miarę w centrum (tzn wiadomo, że w ścisłym nie będzie - ale niekoniecznie na Klinach) jakieś opuszczone stare hale, budynki, fabryki czy takie tam - nadające się do adaptacji ?

Jak ktoś gdzieś coś widział to prosiłabym o jakieś lokalizacje :)

Czyżby na lofty :> ? No to naprzeciwko Akademii Krakowskiej, już chyba nawet jedna fabryka jest przerabiana. Chociaż ceny zdecydowanie zdecydowanie nie "loftowe".

<wislak88> 30.07.2009 07:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yogul (Post 770802)
Jakie laptopy w tej chwili polecacie najbardziej ?? Firmy Acer i Toshiba np. ??

Lenovo najlepsza obecnie firma po Dellu i McBookach (ale tu ceny kosmiczne za dobrego trzeba dac ponad 5 tyś zł. Porównywalna z Lenova jest Sony ale też tanie nie są. Poczytaj to najlepsze forum o laptopach http://www.nhl.pl/ A co do Acera myśle że nie warto kupować niska jakość wykonania i nie maja dużego doświadczenia w laptopach. Lepiej dopłacić 200-300zł i kupić coś sprawedzonej firmya a nie coś co po 2 miesiącach będzie miało wyłamane zawiasy czy bedzie sie przegrzewać.

LuKaS TSW 30.07.2009 08:01

Mathouse odzyskałem te utwory ale pojawił się kolejny problem,np zamiast utworu WWO jest Limp Bizkit,tak że klikam w odtwarzaczu i odtwarza inny kawałek a w podpisie jest inny,da się coś z tym zrobić?

polspols 30.07.2009 08:44

Witam. Wybieram sie do gródka na łikend. Co ciekawego mozna tam robic (prócz pływania i picia) Chiciałbym również sie czegos dowiedziec o klubach w Gródku ali-baba oraz X

wielka.wisla 30.07.2009 09:11

skopcil to boruc nie? ten drugi niebieski nawet pilki nie dotknal przed borucem?

Arteka1906 30.07.2009 09:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez polspols (Post 770886)
Witam. Wybieram sie do gródka na łikend. Co ciekawego mozna tam robic (prócz pływania i picia) Chiciałbym również sie czegos dowiedziec o klubach w Gródku ali-baba oraz X

polecam ali babe. Zajebisty klimat, muzyka do tanczenia, naprawde fajne miejsce. X to takie mniejsze, duzo mniejsze Energy. Muzyka podobna, tylko z tego co pamietam to otwarte pt, sob, nd. Piwo 5zl. A ludzie, zalezy kto zjedzie akurat do miasta :)

polspols 30.07.2009 10:54

Arteka1906 dzieki. Gdyby ktoś mógłby na temat Gródka sie jeszcze wypowiedzieć byłbym wdzięczny :)

mathouse 30.07.2009 11:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 770878)
Mathouse odzyskałem te utwory ale pojawił się kolejny problem,np zamiast utworu WWO jest Limp Bizkit,tak że klikam w odtwarzaczu i odtwarza inny kawałek a w podpisie jest inny,da się coś z tym zrobić?

oj na to juz niestety nie mam lekarstwa :( poszukaj na google, moze ktos mial podobny problem.

TSW Fanatyk 30.07.2009 12:21

W których miejscach nowych stadionów w Poznaniu i Warszawie będą sektory dla gości i o jakich będą one pojemnościach?

Kamson 30.07.2009 12:22

Czy wy też wchodząs w newsy na stronie SKWK widzicie taki oto napis
"We're sorry, but something went wrong.

We've been notified about this issue and we'll take a look at it shortly." ?

Kamil 30.07.2009 12:42

też widzimy :)
w ogole jakis chyba atak hakerów, mozecie sie zalogowac na poczte na onecie? bo ja mam tam 3, i w kazdej podaje mi ze zle haslo :D

edit:
ale smieszne ala, ha ha ha,
rano tak mialem, teraz faktycznie niby dziala, ale i tak cos strasznie dlugo...
no i poza odebranymi nie mam dostepu do zadnych innych folderow

Ala1955 30.07.2009 13:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil (Post 771010)
też widzimy :)
w ogole jakis chyba atak hakerów, mozecie sie zalogowac na poczte na onecie? bo ja mam tam 3, i w kazdej podaje mi ze zle haslo :D

Kamil ja się loguję bez żadnych problemów :P Ale jest upał i może Ci jakieś % zaszkodziły :D

Donki 30.07.2009 13:42

Czy dzisiejsze mecze Polskich druzyn będzie gdzies mozna oglądnąć na Cyfrze+ (jakies egzotyczne kanały)?

LuKaS TSW 30.07.2009 13:55

http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia czyli kolejny odcinek braku transmisji z meczy polskich ekip,no nic pozostaje nadzieja że chociaż Niemcy pokażą mecze swoich drużyn.

i pytanie,co trzeba ściągnąć żeby podłączyć nokię 6070 do komputera?kabel mam:)

Mario Nh 30.07.2009 14:22

Mam opere w wersji 9.64, ściągnąłem aspell pl i zainstalowałem a mimo to klikając na funkcje " sprawdź pisownie " wyskakuje mi komunikat że funkcja jest niedostępna z zapytaniem czy chce ją skonfigurować. Ktos pomoże ?

1q2 30.07.2009 14:38

A ja mam pytanie, jak to jest z tymi parkomatami w centrum.
Chodzą kolesie co sprawdzają czy auto ma za szybą kwitek czy nie ale czy oni sami wypisują mandaty, czy za każdym razem jak znajda auto bez opłaty, dzwonią na straż miejską?

LuKaS TSW 30.07.2009 14:42

Z tego co pisało to te osoby co kiedyś stały z karteczkami,to teraz są przekwalifikowane do sprawdzania ważności wydruków z parkomatu,a co do tego czy dzwonią czy sami wypisują to nie wiem bo zawsze grzecznie płace ze parkowanie:)

1q2 30.07.2009 14:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 771057)
Z tego co pisało to te osoby co kiedyś stały z karteczkami,to teraz są przekwalifikowane do sprawdzania ważności wydruków z parkomatu,a co do tego czy dzwonią czy sami wypisują to nie wiem bo zawsze grzecznie płace ze parkowanie:)

No ja też ale ostatnio zdarzyło mi się że żywcem nie miałem gotówki, nie mówiąc już o bilonie a musiałem coś załatwić i w sumie to lekkiego stracha miałem , bo kręci ich się sporo a z tego co wiem to prawo do wypisywania mandatów ma tylko policja i straż.

TSW Fanatyk 30.07.2009 15:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 770998)
W których miejscach nowych stadionów w Poznaniu i Warszawie będą sektory dla gości i o jakich będą one pojemnościach?

to powyżej i jeszcze to:
Który sezon Przyjaciół "leci" obecnie na TVN ?

Opętany 30.07.2009 17:45

gdzie sprzedam "używane" szkolne książki i dostane uczciwą cenę adekwatną do stanu książki a nie 5 zł za nieużywaną książke która kosztowała 50 zł?

Maciejj 30.07.2009 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Opętany (Post 771132)
gdzie sprzedam "używane" szkolne książki i dostane uczciwą cenę adekwatną do stanu książki a nie 5 zł za nieużywaną książke która kosztowała 50 zł?

wszyscy sepia kase na to i tyle - nie ma chyba takiego punktu

moj brat w zeszlym roku pojechał pod hale w niedziele i wystawił wszytskie na chodniku na gazetach - i wszytskie sprzedał za 6 godzin

a sprzedawał po 50% ceny jaka była z tyłu podrecznika

luki06 30.07.2009 19:12

Siema ;] mam pytanie mam okolo 1500zl moze troche ponad i szukam jakiegos kompa do grania . Moze mi ktos cos polecic i od razu sklep gdzie moge to kupic wszystko??

Gordian 30.07.2009 19:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luki06 (Post 771165)
Siema ;] mam pytanie mam okolo 1500zl moze troche ponad i szukam jakiegos kompa do grania . Moze mi ktos cos polecic i od razu sklep gdzie moge to kupic wszystko??

nie chwal się :P za 1500 to może kupisz do grania kompa bez monitora, jak chcesz z monitorem to raczej ciężko będzie znaleźć coś dobrego. Polecałbym zlecić złożenie kompa w sklepie. Dobry sklep jest na św. Krzyża opodal Rynku, ale czy tam składają kompy? Nie wiem.

luki06 30.07.2009 19:43

mi zalezy na samym kompie bez monitora . Jesli ktos sie zna to niech mi poleci jakies czesci dobre jaki procek i plyte gl. itd.
z gory dzieki

-S- 30.07.2009 20:10

Cytat:

mi zalezy na samym kompie bez monitora . Jesli ktos sie zna to niech mi poleci jakies czesci dobre jaki procek i plyte gl. itd.
z gory dzieki
Masz na tym forum odpowiedni temat, więc tam pisz.

Cytat:

No ja też ale ostatnio zdarzyło mi się że żywcem nie miałem gotówki, nie mówiąc już o bilonie a musiałem coś załatwić i w sumie to lekkiego stracha miałem , bo kręci ich się sporo a z tego co wiem to prawo do wypisywania mandatów ma tylko policja i straż.
Dokładnie nie wiem jak to jest, ale raz widziałem jak kolesie w tych odblaskowych kamizelkach robili zdjęcia cyfrówką. Możliwe, że później, te "dowody", przekazuję dalej ( czyt. policji, straży miejskiej).

Kamil 30.07.2009 20:11

polećcie jakieś jeziorko lub zalew w małopolsce coby zrobić wypad na weekend pod namiot ze znajomymi.
oprócz jeziora rożnowskiego,

Deivid 30.07.2009 21:01

Mam pytanie, gdzie w Krakowie zrobic osiemnastke ? jaki klub,cena ? czy jest opcja, aby alkohol mozna wnieść swoj? Moze ktoś coś polecić ?

Żmijka 30.07.2009 21:11

Spolszczenie do PS 7.0 przygarnę! :) T co znalażłam w gugach albo nie działa albo coś lipne lub płatne ...

Wic jeśli ktoś ma lub umie lepij znalezc to będę wdzięczna! Tylko nie na rapidzie bo stamtąd nic nie ściągnę :/ Z góry thx!

seba 30.07.2009 21:36

sprawa jest..mam problem z laptopem tzn z obrazem na nim... uciekaja kolory tzn. niekiedy powstaje taki efekt "smuzenia" nie wiem jak to wytlumaczyc ? moze mail ktos cos podobnego ?

jak sie zresetuje kompa to jest dobrze tyle z epo jakims czasie znow to samo
jakis wirus czy cos z karta ?

z gory dzieki

walkeroo 30.07.2009 21:53

Wybieram sie do Galerii Kazimierz w Niedziele i może mi ktos powiedziec czy sa dobre przeceny ?:P Czy jest sens jechac:P xD

Kondipr 30.07.2009 22:06

Ratujcie!

Co minute gaśnie mi cały winodws na 3sec i pozostaje sama tapeta z pulpitu, by po chwili było znów normalnie.

Wyskakuje okienko, ze to coś od C;\RECYCLER ... z tego co udało mi się dowiedzieć jest to coś związane z koszem.

Jak usunąć usterke?

David. 30.07.2009 22:17

Jakaś rada, jak najskuteczniej znaleźć mieszkanie w Krakowie? Do czterech osób, cena do 2400 (z mediami itp). Jak najbliżej AGHu. Bo mam już dość.

LeszekABG 30.07.2009 22:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez walkeroo (Post 771298)
Wybieram sie do Galerii Kazimierz w Niedziele i może mi ktos powiedziec czy sa dobre przeceny ?:P Czy jest sens jechac:P xD

Będąć dzisiaj szczerze polecam. Wybór duży, każdy coś znajdzie i w rozsądnych cenach.

DominoForza 30.07.2009 22:33

ktos kumaty moze mi potwierdzic albo zaprzeczyć info z Wegrzc Wlk z ostatnich dni na priva

chudy_TSW 31.07.2009 00:06

Mam problem z alertem systemu zabezpieczeń systemu Windows w pasku zadań
http://i32.tinypic.com/ao3zol.jpg

Jak go wyłączyć skutecznie ???

StelmiOriginal 31.07.2009 11:18

Pytanie na szybko: ile kosztuje Przeglad Sportowy ze skarbem kibica?
I to jest tylko 1 czesc, a druga czesc bedzie za tydzien?

z gory dzieki

jaitylkoja 31.07.2009 11:20

panel sterowania -> centrum zabezpieczeń -> aktualizacje automatyczne -> wyłącz

o to chodziło?

wislak_92 31.07.2009 11:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 771495)
Pytanie na szybko: ile kosztuje Przeglad Sportowy ze skarbem kibica?
I to jest tylko 1 czesc, a druga czesc bedzie za tydzien?

z gory dzieki

4.90zł.
148 stron. Wszystko o Ekstraklasie.

StelmiOriginal 31.07.2009 11:22

Na okladce pisze ze to jest czesc pierwsza. Za tydzien bedzie czesc druga czy jak?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:40.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl