![]() |
Prawda jest taka, że tyle co Cleber za***ał w tych 5 meczach to jest horror. Przed odejściem do Tereka nie robił tyle błędów w całej rundzie. Dlatego niestety, pomaga trenerowi, czy nie, mam to w dupie nie może taka osoba grać w 1szym składzie.
W nast meczu Branco i Bunoza do wyjściowego składu i modlimy się, żeby nam leśne dziady nie udupiły Chaveza za niewinność. |
Cytat:
Tak czy siak, Cleber dostał drugą żółtą więc zbawcy naszej obrony Kowalski lub Bunoza będą mogli się wykazać :/ |
Cytat:
|
Chavez moim zdaniem w tym meczu zagrał na poziomie Głowackiego i mysle ze bedziemy mieli z niego wielką pocieche, do tego Bunoza gra coraz lepiej więc mysle ze oni powinni zagrac na srodku w następnym meczu. Będzie dobrze :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Życzyłbym żeby Gość rozwinął się jak mówisz ale optymistą w tej kwestii nie jestem. Pozdrawiam |
@JohnnyH
moim zdaniem Bunoza gra już na wyższym poziomie niż Marcelo w momencie przejścia do Wisły, tylko, że partnerów ma gorszych, a przeciwnicy wykorzystują jego błędy. |
Cytat:
|
Z Bunozą to zobaczymy jak bedzie
najpierw kazdy go wysmiewał za pierwsze mecze a teraz widze ze jest tendencja ze to jednak bedzie dobry stoper. Sam mialem co do jego spore watpliwosci ale widze ze gosc ma potencjal i co kluczowe -on jakby dopiero sie rozkreca.Licze ze to bedzie ktos wokol ktorego Maaskant zbuduje obrone. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
co do koordynacji - przypomnij sobie jak na początku Marcelo machał łapami ;)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zwłaszcza, ze wyraźnie widać jak K... po przewróceniu wykonuje ruch nogą. W jakim celu? Nie wiem. Tak czy inaczej zachowanie panów z C+ bardzo niefajne. W każdej podobnej sytuacji byli przekonani o winie Wiślaka.
|
Cytat:
|
Też mi się wydaję, że nie zrobił tego specjalnie. Z resztą widać, jak od razu potem "uskakuje" z ciężarem ciała do przodu, żeby mu nie nacisnąć na to kolano. Ot Chavez jest taki lekko "klocowaty" w ruchach i chcial się tą nogą zastawić, żeby kopnąć piłkę. A Kuświk akurat wyprostował nogę.
|
Latami testują bramkarzy, kupili wreszcie jednego za dość duże pieniądze, a Pawełek mimo swoich koszmarnych błędów, wciąż niezniszczalny ! To jest parodia !
http://wislaportal.pl/news.php?id=18639 |
Nie Maaskanta wina, że sobie sprowadzili Zdzisiek z Bogdanem para piłkarza.
|
jakich znowu koszmarnych błędów?
nie twierdzę, że nie popełnia błędów, ale jednak w tym sezonie prezentuje się dość pewnie w bramce. |
Cytat:
Pawełek niby taki pewny? :lol: bardzo pewnie puszcza prawie wszystko co leci do bramy :lol: ot choćby ostatni mecz w Bełchatowie tego dowodem |
Nic nie ma ponad to,że jest lepszy od Serba. Bo zamiast kupić faceta do grania od razu,no to kupili Jovanica,gościa do obróbki,nauki i w ogóle. Ogólnie można ręce załamać. Tyle kasy w błoto na ten czas. Żeby tylko sięgnąć pamięcią. Jirsak 700 tysięcy,ten 500,....a bogaci jesteśmy,że stać nas na taki rozpirz.
|
Cytat:
|
Szczególnie, że facet ma 25 lat
Ja rozumiem, że na bramce wiek nie ma aż takiego znaczenia jak w polu ale mimo wszystko Bardzo żałuje, że nikt nie chce się odważyć i postawić na Kurto ryzyko praktycznie żadne ani Pawełek ani Jovanić jakoś specjalnie nie pomagają drużynie a profity mogłyby być ogromne - pewny bramkarz na lata W Jadze sie nie bali postwić na Sandomierskiego a dużo młodszy od Filipa nie jest |
Ja w tym widze jednak mały plus. Ta runda pewnie i tak będzie dla nas marna jeśli chodzi o wyniki. Więc grający Pawełek, który puszcza szmaty, to lepsza sytuacja niż Pawełek grzejący ławę. Dlatego, że Pawełkowi grzejącemu ławę ktoś mógłby odważyć się dać nowy kontrakt. Szczególnie obcokrajowiec, który nie wie, do czego ten bramkarz jest zdolny. Wiecie w stylu " właściwie to nie wiem do końca na co go stać, przedłużmy z nim na rok i zobaczymy jak się spisze"
A za rok facet nam upierdzieli elliminacje do LM, albo LE. |
Cytat:
|
Panowie i Panie a może to wina trenera? według mnie, Robert powinien pozbyć się Kurdziela czy jak mu tam i sprowadzić solidnego trenera z Holandii.Pamiętacie jak było za Petrescu? wtedy nawet Pawełek dobrze bronił a Dolha grzał ławeczkę.
|
Cytat:
Im wiecej piłek złapie tym jest pewniejszy, im więcej razy wyjdzie do dziwnej piłki tym pewniej ją łapię, im wiecej razy sie przewróci w miejscu X - będzie wiedział by tego nie robić. Doświadczenie ma cholerne znaczenie. O tym, że ryzyko jest żadne,mogłeś się przekonąc w meczu przeciwko Bełchatowowi, gdzie szansę otrzymał Łukasz Jarosiński. Ja jestem fanem Kurto, tego by grał, ale chłop ma przejebane. By grał Pawełek musi wisieć za czerwoną a Jovanić musi mieć konkretną kontuzje inaczej na młodego nie postawią i się im nie dziwię. W Jadze się nie bali postawić - jak będziemy w sytuacji Jagi z przed roku to również będziemy mogli stawiać na młodych, ale póki walczymy o MP to nie możemy ryzykować wystawianiem młodego i niedoświadczonego bramkarza. Tak jest było i będzie. Cytat:
Kurdziel ponoć trenerem jest dobrym, to że Mario ma dziure w psychice, to już nie wina trenera bramkarzy. Po prostu pewnego poziomu nie przeskoczy.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl