![]() |
Jestem fanem Fiorentiny i koleś który ma często dobre info na temat Fiorentiny powiedział,że słyszał o takiej kwocie z kilku źródeł - na ile to pewne nie wiem , tylko podaje do informacji
|
Czyli jestes co najmniej "3 uchem" w łańcuszku... gluchy telefon to fajna zabawa dla dzieci, mozna sie posmiac.
|
Trudno , może to prawda akurat skoro Wisła nie zapłaciłą 500 tys. a teraz chce jakąś kwotę nieznaną dla prasy rozłożyć niby na raty. Tylko nie wiem czy szefowie z Krakowa za dużo nie uzależniają od Wolaka
|
kto to jest Wolak?
Chłopie za zamieszczenie ploty na temat piłkarza, którego nawet nazwiska nie znasz z miejsca powinieneś zostać zbanowany na tym forum. Chyba rozmawiałeś z "kumplem" o Wolaku na zasadzie "gadał dziad do obrazu, a obraz do niego ni razu" skoro Fiorentina nie ma takiego piłkarza? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W....ia mnie po prostu wypisywanie bzdur na forum zasłyszanych gdzieś tam z dziesiątej ręki. |
JEDREK76 na wojnie z gimbazą :)
Zmartwię Cię - nie wygrasz tej wojny. Więc nie ma się o co denerwować. Wrzuć na luz. |
Cytat:
O i mądry post :-) . Ciekawe ilu wie skąd pochodzi zdjęcie w awatarze JĘDREK76 :rotfl: |
Cytat:
gdzieś przeczytałem że za tego Mójtę musielibyśmy zapłacić bo mu się automatycznie przedłużył kontrakt z PBB. Jeśli tak to pytanie ile (pewnie nie 10 tys. zł), ale i tak to mi się nie podoba. |
Jakiej znowu wojnie? Gość napisał naszego piłkarza z ksywki co jest w jakiś sposób normalne, a tutaj zamiast po prostu napisać ,,Ano tak nie wiedziałem, że ma taką ksywę" to już jakieś podjazdy o o tym czego się nie zna, gimbazie, pochodzeniu avatora (wiem skąd pochodzi - jakby ktoś zaraz zapytał) i Bóg wie jeszcze o czym. Ehhh.......
|
Nie jestem gimbusem , mam ponad 20 lat - dostałem informację od kolesia co dużo wie o Fiorentinie że dostał taką informację to ją przekazałem .Nie mówię,żę to najpewniejsze info,żę tak będzie itd. Nie trzeba jej brać do Siebie , chyba można tu podawać różne plotki? Przecież nie piszę,że do Wisły idzie jakaś gwiazda - spokojnie :)
|
Wg PSu Fiora ma dać znać co z oferta do końca maja.
|
Cytat:
Jak już musisz pisać plotki to tu jest od tego temat : http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4404 W tym temacie (przynajmniej w zamyśle) komentujemy konkretne decyzje transferowe Wisły. Czyli informacje oficjalne, ew doniesienia prasowe (nie z blogów, Facebookow czy twitterow). Moderatorzy śpią widzę, zamiast takie posty wy...ac a ich autorom dać odpoczynek od forum do końca okienka... |
Może zakończymy te przepychanki i wrócimy do sedna sprawy.
To już dawno zrobiło się nudne. |
Po co nam ten Mójta. Gość ma 30 i niczym się nie wyróżnia. Lepiej już znaleść kogoś młodszego lub z większym doświadczeniem meczowym
http://weszlo.com/2016/05/27/wszyscy...-czy-slusznie/ |
Cytat:
|
Nie mówię, że na weszło mają rację. Bardziej nie podoba mi się zachowanie samego zawodnika, który jasno chwali się swoimi ofertami z takich klubów jak Cracovia, czy Pogoń. Takie zachowanie jest niepotrzebne, szczególnie gdy odchodzi się z spadkowicza.
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza to nie wróżki o tym zadecydowały, ale zarząd Wisły. Gdy trzeba to ich krytykujmy, ale i pochwalić czasem trzeba. |
Cytat:
|
Mały nie grał przyzwoicie, Mały grał świetnie i był jedną z wiodących postaci na wiosnę. Mały miał zawsze problem z emocjami, a nie z grą. To go niszczyło. Od kiedy (podobno) zaczął korzystać z pomocy specjalisty zaczął grać świetnie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Jova zamienił byś Małego na Peszke? Bzdura totalna .
|
Cytat:
|
Cytat:
+Kalu Uche Ale takim pierwszym skrzydlowym który mi przychodzi na myśl z automatu to Kosa. Bieg, dokładna centra ,bieg dokładna centra i tak caly mecz.I jak tu nie wspominac tych czasów...eh. Kto byl choćby na meczu z gwiazdami widział,niby taki Kosa czy Zuraw,czy Olo,nie grają ,bez formy ale po samych ruchach ,wychodzeniu do pilki widać było ze to byli pilkarze przez duze P.Brakuje dzis takich,i to nie tylko na Wisle ale wogóle. |
Cytat:
Mały to raczej poziom Kirma. Inny styl, ale podobna efektywność. Edit, bo pewnie ktoś się do tego przypier**li: pisząc "nowsze nazwiska" miałem na myśli sezony gry w lidze, a nie wiek. Stąd Kosa jest nowszy od Uche, bo ostatni sezon w lidze zagrał raptem parę lat temu. |
Mały w formie z minionej wiosny to poziom Kirma? :) Proszę Cię, zdejmij klapki...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl