![]() |
Cytat:
|
zeszło może 2,2 tys, reszta, 800 biletów zarezerwowna dla WKSu..
|
ciekawe jak klub zareaguje na tych swoich niewiernych kibiców... czy da jednak te bilety za gola bo jutro będzie max 14 tysi....;/
|
spokojnie o "C" to ja bym się nie martwił a tekst w stylu "ah Ci wierni" to bym sobie darował do jutra do 20 30 bo jeszcze będziesz musiał przepraszać tych wiernych.
|
Cytat:
Na legii też dzisiaj nie lepiej-10tysi tylko |
Jutro się okaże kto ma rację. we Wrocławiu zabrakło biletów czyli na taka padakę jaką gra Śląsk tysiąc to mało na wyjazd powinno to tylko cieszyć naszych braci.
Zobaczymy jak my się zaprezentujemy,frekwencja na pewno większa niż na Koronie pytanie tylko o ile.... 15 tyś myślę ze na pewno będzie.... To nie jest lato czy ciepła jesień by było 20 klocków nie oszukujmy się choć chciałbym się mylić. Zresztą wystarczy czekać na inne frekwencje na innych stadionach i sami się przekonacie że ciężko będzie przebić 10 tyś na innych stadionach w następnych kolejkach...Może z wyjątkiem Legii czy Lecha jak będą grać u siebie... |
Cytat:
|
Cytat:
Mecz meczowi nie równy,jakby nie patrzeć to ich była zgoda. Goście na Ł3 też zawsze robia frekwencje w tym przypadku 1,5 tys. Poczekajmy na np. następny mecz z Ruchem w Warszawie |
Cytat:
|
Skończcie biadolić na temat frekwencji. Stała liczba kibiców Wisły Kraków wynosi jakieś 15 tysiaków. Stadion jest po prostu o 10k za duży. Za Złotych Czasów Heńka chodziło po 10 tysięcy ludzi i bilety można było spokojnie kupić przed meczem. Jakiegoś ciśnienia nie było.
To,że zdarzą się mecze z wysoką frekwencją,jak z Legią czy Lechem jest tylko wynikiem przyjścia fanów futbolu(przede wszystkim). I żeby potępiać takich ludzi to trza mieć ostro w czubie. . |
Za czasów Heńka można było kupić bilety przed meczem? Żartujesz, chyba, że masz na myśli Heńka z czasów Karabachu ( Karabacha) :P.
Pamiętam sezon, że w ogóle nie było sprzedaży biletów przed meczami, bo wszystkie miejsca wykupione były dla karnetowców. |
Cytat:
|
jakieś kolejki przed kasami? :D
|
Cytat:
|
Kto jeszcze nie ma biletu na Pogoń, niech nie czeka do ostatniej chwili. To ostatni mecz w tym roku!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...onia_szczecin/ |
16 miejsc na na C1... Gdzie ci wszyscy fanatycy z meczu z legią? Nie mówcie że wam zimno prosze was...
Mam nadzieje że młynowy pozbiera wszystkich na C2 I C3 żeby to jakoś wyglądało. |
Co tam. 150 tysięcy na facebooku, dziękujemy, że jesteście z nami!
|
Przyjdą Ci co są zawsze! Przynajmniej pokemonów nie będzie!
Ale w porównaniu do wczoraj na C ruszyło..... |
Ostatnio gramy jak nie w piątek to w poniedziałek.Kto się zgodził na takie terminy.Potem jest płacz że mało ludzi przychodzi,a jak mają przyjść jak w pracy siedzą albo nie mają czym po meczu do domu wrócić.Nie po to kupuję karnet na sektor rodzinny żeby dzieciaka ciągnąć na mecz o 20.30.Szlak chce mnie trafić!
|
Cytat:
|
Od jutra bilety na DERBY!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Koniec biletów na c3, spieszcie się kupować bilety na pozostałe sektory;)
|
ile jeszcze zostało? Będzie komplet? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak na meczu w Judovią będzie NAS 20 tysięcy to BĘDZIE BARDZO DOBRZE. Mamy niestety środek zimy.
|
No rzeczywiscie zima napier**la z taka sila ze strach sie na mecz wybrac ... nasuwaja mi sie slowa pani minister : sorry taki mamy klimat
|
Cytat:
Rozumiem, ze to sport forumowy, jednak to ile zejdzie biletów pokaże wyświetlacz na meczu. Póki co, wszystko wskazuje że na 2 tyg przed meczem biletów na C zabraknie. :) |
Kupowałem dzisiaj karnet. Otwarte dwie kasy, kolejek wielkich nie ma, ale ruch jest. patrząc na to, że do meczu jeszcze daleko, można być optymistą co do frekwencji.
|
Cytat:
|
A moim zdaniem dominik_czyzyny nie ma co liczyć na miłe zaskoczenie. Do meczu jest jeszcze tyle czasu, że trzeba przeznaczyć go na działanie! I to na wszystkich frontach. Mam nadzieję, że klub/SKWK niedługo ruszy z mocną akcją w mediach/yt/fb, każdy z nas też powinien nakręcać znajomych na największe derby w kraju. Pamiętajmy o biletach za 5 zł dla nowych kibiców.
Im nas będzie więcej, tym cięższe gatki będą miały pasiaste damy! |
Spokojnie do meczu jeszcze daleko,pamiętajcie ze z 7egła tez nie zapowiadało się na komplet ale myślę ze tu może paść jakieś 25 tys,Ja przedłużam karnet dopiero w poniedziałek zresztą dużo moich znajomych tez jeszcze nie kupiła biletów ale idą na mecz,ja o frekwencje bym się nie bał.
|
Wiadomo, że o frekwencje nikt się nie boi bo to Derby. ;) Tu raczej każdemu na komplecie zależy.
|
Regula jest prosta. Im szybciej liczba sprzedanych wejściówek wzrośnie tym bardziej ludzie się nakręca.
To takie proste. Ludzie chętniej przychodzą na stadion który ma być wypełniony po brzegi. Każdy chce być na takim meczu. |
czemu 2/3 C5 zostało wyłączonych?
|
może to darmowe bilety dla młodzieży
|
Cytat:
|
ja dziś byłem po bilecik, kolejka mała, po 3-4 osoby, ale jedni kupowali a drudzy przychodzili :)
ps. fajne Panie przy kartach kibica pracują :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl