![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Brasov - Medias (Remis = Zwrot) 1 (1.8) FC Minsk - Belshina B. X2 (1.68) Koge - Midtylland 2 (1.65) Dunfermline - St. Mirren 1 (2.25) CSKA Moskwa - Krylia Sovietov +2.5 (1.6) Litex - Wisła 2 (3.35) :D Ako: 60.17 Wkład: 5 zł Do wygrania: 264.75zł Byłoby miło :P |
Cytat:
|
Ma ktoś jakiś kupon na dziś ?
|
Ja nie mam ale mozesz dodac do swojego Apoel - Slovan - under 2,5 :)
|
mecz: Litex - Wisła
typ: 1 kurs: 2.35 |
Na jednym Wisła, na drugim:
Benfica - Trabzonspor 1 Twente - Vaslui 1 Glasgow - Malmo 1 E: Dziś gra Hiszpania U19, która na razie ładnie jedzie - 4:0 z Serbią i 4:1 z Belgią. |
Cytat:
|
Mam coś takiego na dzisiaj. Dla hardcorowców :P
Ryzyk fizyk ale wysoki kurs. Coś mi mówi "2" ;) I jak ktoś ma możliwość wysłać bo ja nie mam. Wyspy Owcze, Premier League IF Fuglajordur - B68 Toftir 2 (kurs pewnie z 3,50) Poza tym, może: Grotta - Vikingur Olafsvik X {kursy powyzej 3.00 to nie w kij dmuchał ;) a jak ktoś jest zdecydowanym i absolutnym hardcorem to jest taki mecz: FK Tauras - VMFD Zalgiris 1 Za zwycięstwo Tauras'a jest kurs pewnie coś kolo 6. [a na remis potężnie ponad 2, więc też się opłaca]. Oczywiście polecam zagrać na jakiś system. ---- reflink: http://TypowanieWynikow.pl |
Rangers - Malmo + 1 typ 1 kurs 2.30
Twente - Vaslui + 1 typ 1 kurs 1.92 Dynamo Kijów - Rubin Kazań typ 1 kurs 1.80 ako. 7.15 buk: STS (podatek :/) stawka: 20 ew. wygrana 143 Chciałem Wisłe dorzucić, ale nie będę łamał zasady, że na swoich się nie stawia. Litex - Wisła 0 - 2 :) |
APOEL - SK Slovan Bratislava (Ile padnie goli?) Mniej niż 2,5
Litex Łowecz - Wisła Kraków (Ile padnie goli?) Mniej niż 2,5 Glasgow Rangers - Malmö FF (1X2) Glasgow Rangers KRC Genk - Partizan Belgrad (1X2) KRC Genk FC Twente - Vaslui (1X2) FC Twente Kurs całkowity: 6.90 :P Może siądzie ; ) |
Co myślicie o takich kuponach
1. Genk-Partizan Belgrad - 2 D. Kijów - R. Kazan -2 za 20 zł jest 500 do wygrania ;-) 2. FC zestafoni - Sturm Graz - 2 Lovec - Wisła K. - 2 Duisburg - Schalke (towarzyski) - 2 kurs 12 3. Towarzyskie: Gl. Rangers - Malmo - 1 Juventus - America de Mexico - 1 Rapid W. - Valencia - 2 Gil Vicente - Braga - 2 Aris - Penarol Montevideo - 1 kurs 13 |
Cytat:
I jest remis.Tauras prowadzil do 68 minuty :) Za 1X był kurs wielki, bo ponad 2. mam nadzieję, że ktoś zagrał :) ------ reflink: http://TypowanieWynikow.pl |
Kashima - G-Osaka 1
Podobała mi się ich gra w poprzednim meczu, a że kurs kuszący(powyżej 2) to myślę, że warto zagrać za parę złotówek. |
Na dziś Standard Liege - FC Zurich 1 po kursie 1.85.
Zurich w lidze szwajcarskiej na razie 2 porażki, Standard walczył do końca z Genkiem o mistrzostwo mają bardzo silny skład, stracili jedynie Witsela. Powinni dać sobie radę ze Szwajcarami. |
Cytat:
1 (90min) -1 |
Gaziantepspor - Legia 1(1,73)
|
Cytat:
ps gdyby napisał - pewniak, 100% , zniszczą ich itp albo przedstawiał nieprawdziwe dane to jasne ale tym wpisem to Ty się kompromitujesz a nie on. |
Dzisiaj przeszedłem samego siebie. Od jakiegoś czasu postanowiłem grać tylko małymi stawkami, jak za starych dobrych czasów LO (no, może trochę większymi, ale niewielkimi), długie kupony. Typowa weekendowa rozrywka bez nastawiania się na jakiś konieczny zysk/ sukces, bo przecież jak przegram 10, to świat się nie skończy, a jak czasem coś wpadnie, to będzie miło. Nie tak jak w wypadku porażki z kuponem za 500 zeta, ale do rzeczy. Otóż postawiłem sobie dziś kupon z 10 zdarzeniami, z których 4 miały miejsce dziś... i ....a mać miałem 4 pudła. :O :lol: Stuprocentowa skuteczność, tylko szkoda, że nie w tą stronę. :lol:
Gargamel, jak nie radzisz sobie z presją bukmacherki, to zajmij się dzierganiem na drutach. :lol: |
Jak ktoś byłby zainteresowany graniem typów z tej strony: http://vip-tips.in/ to piszcie na priv.
Kursy 1,8-1,9. |
Witam,
Bawie się w bukmacherke od czasu do czasu, i dziś mam propozycje dla tych którzy nie mają jeszcze konta w Betclic. Oferują oni zakład bez ryzyka do 200zł (zwracają całość jeśli zakład nie wygra, można od razu zwrot wypłacić - sprawdzone i potwierdzone z http://forum.bukmacherskie.com). Sam dziś rano założyłem konto, wpłaciłem w 10 minut 200zł i poszło :) Kurs na Wisełke 2.1 na wyjeździe z Widzewem więc nic tylko brać :) Oprócz tego polecam ogólnie serwis Betfair - najlepsze kursy i można odsprzedawać zakłady w trakcie - jak ktoś lubi polecam się pobawić. Więc ogólnie na dziś: Widzew Łódź - Wisła Kraków 2 @ 2.1 @ Betclic Widzew Łodź - Wisła Kraków 2 -0/-0.5 @ 1.94 @ Betfair (handicap azjatycki - jak będzie remis tracimy tylko połowe) Jazda Jazda Jazda! :) PS.Jeśli komuś nie przeszkadza może podać mój nick w polecającym. |
Ma ktoś na dziś jakieś typy godne polecenia?Praktycznie żadna licząca sie liga jeszcze nie zaczęła sezonu więc trzeba szukac w słabszych ligach :D
|
Siema Wislak NH .Ajax z Twente powinien sobie poradzic w pucharze -grają o 20ej.Pozdrawiam
|
co sądzicie o tym na środę LM ?
http://sts.pl/kupon/pokaz/WWW211310004 |
Mnie tylko ta Benifika zastanawia.... Czy wygrają w Turcji? Wątpie...
|
No faktycznie, zapewne będzie tam ciężko. A co Mógłbyś zaproponować zamiast Benfiki, ? Myślałem też o Twente ale nie jestem przekonany na 100%.
|
Kapfenberg - Sturm Graz 2
Widzew - Wisła 2...4,5 FC Kopenhaga - F.Nordsjaelland Nordsjaelland zdobędzie gola:TAK(1,99) |
Ajax grając z przewagą zawodnika jeszcze potrafił bramke stracić..
|
W ciągu ostatniej godziny kursy na Jage wzrosły z 2,3 do 2,8. Myślę, że nie zaszkodzi postawić na nich parę złotych.
|
Zauważyłem fajną zależność w jednej z lig. Jak ktoś jest ciekaw to na pw, nie będę tego tak dokładnie opisywał tutaj na forum. Można nawet zarobić.
|
Cytat:
|
O tym nie wiedziałem... podpowiedź: Liga francuska.
|
LASK Linz - Hartberg + 1 typ 1 kurs 1.82
Villacher - LASK (Am.) typ 1 kurs 1.80 PAO - Odense typ 1 kurs 1.60 St. Polten - Altach 2 kurs 2.10 ako. 11,00 stawka: 20 zł ew. wygrana: 220 zł |
Polecam na jutro w bet-at-home postawic podwojna szanse:
Dinamo-HJK 1X Plzeń-Rosenborg 1X oraz w czwartek na LE: Crvena Zveda-Ventspils 1X M.Tel-Aviv-Zeljeznica 1X wywnioskowałem te typy po pierwszych meczach i po przeanalizowaniu kursów. 1 i 2 runda się sprawdziła |
Przecież kursy z 3 podanych przez Ciebie zdarzeń oscylują w okolicach 1.01-1.05. Jaki jest sens grać takie coś?
Ja spróbowałem dziś takie małe coś, Gargamel nie daję gwarancji, że to wejdzie ;) BATE - Ekranas 1 1,18 Panathinaikos - Odense 1 1,60 Shamrock- Kopenhaga handi Shamrock +1, Shamrock 2,25 kurs 4,25 |
czemu w bah-u ?kursy wyzsze?
|
Środa:
SK Sturm Graz v FC Zestafoni 1.53 Czwartek: NK Varazdin v Dinamo Bucaresti 1.90 Gaz Metan v Mainz 1.72 FC Thun v Palermo 2.20 Bet365 |
Póki co europejskie puchary są nieprzewidywalne,ciągle jakieś niespodzianki i ciężko coś obstawić..
|
Panowie co myślicie o spotkaniu Malmö FF - Glasgow Rangers,warto postawić na wygraną szkotów?
|
Nie warto. Puchary rządza sie swoimi prawami,a Malmo jedzenie z jednobramkową zaliczka z wyjazdu.
Jak dla mnie to tam sie moze zdarzyc wszystko,a skonczy sie imo 1-1 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl