![]() |
Cytat:
|
Cytat:
a egzaminator tydzień temu w środę powiedział,że do tygodnia/za tydzień sprawdzić papier. |
Co trzeba zrobic, zeby na picasaweb.google.pl podłaczyć czyjas galerie do swojej tzn zeby pojawila sie ikonka z hiperłaczem do konta innego uzytkownika z boku ?
|
A ja mam takie inne pytanko...Moze troche dziwne ale bardzo prosze o odp:D . Jest taka sprawa chcialbym zmienic nazwe nicku ale nie wiem czy to jest mozliwe. Jezeli jest taka mozliwosc to jak to moge zrobic hehe. Z gory dzieki za odpowiedz.
|
Cytat:
PS. Zaloz sobie drugie konto |
Za posiadanie wiecej niż 1 konta jest ban o ile sie nie myle :D
|
Cytat:
|
Poszukuje zdjęć ścian w pokojach w barwach Wisły.
|
Czy gdy stosujemy podpunkty typu:
a) b) c) to czy zdanie zaczynamy z wielkiej litery czy z małej? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Westu dzieki wielkie :)!!!
|
moze ktos polecic jakas dobra firme sprzedajaca koszulki z nadrukiem ?
|
Jak zmieć typ pliku ? mam teraz (.flv) a chce mieć (.wmv). Bo jak chce dodać filmik na Windows Movie Maker to jest tylko dźwięk a obrazu nie ma...
|
Chcę się dostać na ulicę Wallek Walewskiego. Na jakim przystanku mam wysiąść jadąc 4, 14... i tymi na Bronowice? Patrzyłem na przystanki na stronach MPK i nie bardzo się oreintuję.
|
Cytat:
Jeszcze jest strona www.vixy.net ,od razu tam konwertuje film na .avi Ok, pytanie ode mnie. Jak chcę pojechać gdzieś pociągiem z Głównego to mogę kupić bilet np. na Płaszowie? |
Masz wysiąść na przystanku Wesele , przejść przez ulicę , pierwsza w prawo po przejściu , do samej gory i w lewo .
ps. Wybierasz się może do tamtejszej szkoły ? |
Panowie budowlańcy mam prośbę o kontakt na priva - potrzebuję obliczyć ile betonu wyjdzie z podanej ilości cementu i piasku i ile metrów muru mozna tym wybetonować. Sorry za offtop, ale ważna sprawa bo czuję, że jeden gościu chce mnie sporo przerysować.
|
Wie ktoś czy ochrona wpuści mnie na mecz z kaskiem od skutera?? A jak nie to gdzie go zostawić??
|
raczej cie nie wpuszczą , poproś barmanki w Jamie nie powinny robić problemów z przechowaniem
|
Prośba
Witam, wiem że to nie jest związane w ogóle z tematem ale to jest mój akt desperacji (być albo nie być na uczelni) za który przepraszam Was kibiców... Moje pytanie dotyczy ... fizjologii. Czy zna ktoś z Was odpowiedź na takie o to pytanie: Wplyw fotosyntezy i oddychania na przyrost suchej masy u roślin oraz drugie pytanie kiedy dochodzi do punktu kompensacyjnego (nie chodzi mi o sam punkt tylko jak do niego dochodzi bądź jakie czynniki go wywolują).
|
Kupił ktoś dzisiaj te bilety na Górnik po 10 zł ?? Byłem o 11:20 w Wiślackim Świece i wciskali mi że nie ma już tych biletów...
Edit : Dzięki |
Bilety za 10zł sprzedają 2h przed meczem!
|
co z platforma widokowa? dziala juz? ma ktos jakies info na ten temat jak godziny w ktorych mozna skorzystac czy ceny?
|
Cytat:
od 10 do 20, może dłużej. bilet normalny 35 zł, 18 ulgowy, 80 rodzinny. Tyle wiem tylko. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie ...
Mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodziło w oprawie ?? I czy to była ta oprawa co miała byc na derbach ?? Edit Dzieki spinnaker |
Chodziło zapewne o nową ustawę dot. imprez masowych, że np za odpalenie racy będzie można dostać większy wyrok niż za kradzież.
|
Mam problem mianowicie. Chcac zobaczyc bramki z wczorajszego meczu Wisły wszedlem sobie na ekstraklasa.tv tylko niestety filmik ze skrotem meczu sie nie otwiera, czym to moze byc spowodowane??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl