Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

dziabong 20.05.2016 10:40

Jeśli to prawda, to...jak napisano wyżej.
A jeśli nie to znaczy że przygotowują grunt pod fiasko rozmów o transferze Wolskiego i szukają kozła. Dwa: Skoro był złym prezesem Wisły to skąd nagle wziął się w zarządzie Telefoniki? Przecież złemy pracownikowi nie proponuje sie ciepłej posadki.
Sory ale sytuacja w tym kraju nauczył mnie patrzeć i szukać drugiego dna, a nie od razu wierzyć temu co publikują.

ociec Ciemka 20.05.2016 10:53

Tekst na SKWK spełnia wszelkie kryteria tekstów z czasów Trybuny Ludu. Niepoparte niczym obrzucanie g..
I w dodatku niepodpisane, co oznacza, że jest to zdanie całego SKWK.

Herbi1303 20.05.2016 10:54

posada w TF może dlatego, żeby nie płacić kolejnego odszkodowania za wcześniejsze zwolnienie z funkcji prezesa... Za te wszystkie odszkodowania i rozprawy wyrzuciliśmy tyle hajsu w błoto, że spokojnie uzbierałoby się na roczny budżet

Devonisch 20.05.2016 10:55

Nie wiem na ile wiarygodne to jest źródło ale:

https://www.facebook.com/My%C5%9Blis...05338/?fref=nf

Wg nich Wolski zostaje a Fiorentina zgodziła się na rozłożenie wykupu na dwie raty.

fialo 20.05.2016 10:57

To "źródło" jest tak wiarygodne jak Donald Guerrier mówiący, że prowadzi sportowy tryb życia, a Frantica zna tylko z filmu Polańskiego.

El'kabat 20.05.2016 11:14

Fialo wywołał do tablicy widzę.
Miałem pisać po powrocie w nocy, ale nie ogarnąłem. Sarki to jest podsumowanie naszej zjebanej i kompletnie chaotycznej polityki transferowej.
Chłop może i odchodzi. Ale scena dziś z 4.30 w F, jak ten głąb kulejąc jeszcze na tą nogę wspina się po schodach do wyjścia. O baunsowaniu z tym kikutem całą noc nie wspominając.

Scena komiczna i podsumowująca poziom takiego dolce imbecyla66 czy sarkiego.

regan 20.05.2016 12:22

W tygodniu nawet debil imprezuje zamiast klubu szukac? Myslalem ze jego juz th nie ma... dramat

gypsy 20.05.2016 12:34

Niech się bawi, bo niedługo całej dwójce pozostanie zwiedzanie nocnych klubów haitańskich. Pożegnam bez żalu tych "profesjonalistów".

krzaq12 20.05.2016 13:40

Cytat:

Nie wiem na ile wiarygodne to jest źródło ale:

https://www.facebook.com/My%C5%9Blis...05338/?fref=nf

Wg nich Wolski zostaje a Fiorentina zgodziła się na rozłożenie wykupu na dwie raty.
Nie śledzę tego konta, ba dziś dowiedziałem się o jego istnieniu, ale kilka osób na tt pisało że poprzednie doniesienia raczej się im sprawdzały.

Zobaczymy....

nesta 20.05.2016 17:25

Na tej stronie właśnie pojawiło się info, że nowym bramkarzem zostanie na 80% Pawel Kieszek..

Cytat:

Info ze Szczepaniakiem nie wypaliło , było coś na rzeczy ale koleś poszedł na kase i po europejskie puchary na drugą strone Błoń i .... mu na droge . Jeszcze się na tym przejedzie .
Miałem o tym napisać dopiero jutro kiedy upewnie się na 100 % ale w ramach rekompensaty za błędny news już dziś wyjawie informacje że na 80 % naszym nowym bramkarzem ma zostać zdobywca TOTSA z Fify 16 : PAWEŁ KIESZEK ! Emotikon smile Jak myślicie , wygryzie z "11" Miśka ? Zapraszam do dyskusji

wściekłe pięści węża 20.05.2016 17:32

Na 80%? :lol:

Ludzie, ochłońcie. Założyć konto ze słowem "Wisła" na fb i zdobyć 1000 lajków, to nie jest duży wyczyn i nie świadczy o wiarygodności, tylko o naiwności "łowców transferów". Każdy z nas chce wzmocnień, to oczywiste, ale nie podniecajcie się tak byle wrzutem byle anonimowego typa z fb.

fialo 20.05.2016 18:01

Za podawanie informacji z jakiś gównofanpejdży powinni wlepiać permy.

AdrianoZKS 20.05.2016 19:30

To jest zdumiewające, ile osób potrafi uwierzyć w jakieś brednie, które napisze byle mitoman...

Blaszczu16 20.05.2016 20:27

Napisze nie napisze ale zawsze to ciekawsze niz by sie nic nie dzialo w kwesti transferow.

serek.c2 20.05.2016 20:40

To załóż sobie stronę/profil i napierdzielaj bajki na temat transferów - będziesz miał jeszcze ciekawiej.

arth_ur 20.05.2016 20:42

Tylko później jest płacz i rozpacz bo oszukują bo już był nowy bramkarz a tu dupa.

Wojtas 20.05.2016 22:32

Tez mi sie wydaje ze moze kasy za duzo w klubie nie ma ,ale znalazło by sie i dalo wykombinować te 0,5 banki Euro na takiego grajka jak Wolski.

Tu musi chodzic o cos innego.

I tu jak zwykle k***wa musza wrócić stare duchy ,błedy polityki transferowej itd ktore ciagna sie za za nami od lat.
Kapka na myśl przychodzi pierwszy to jest oczywiste ,inni tez pewnie działają.I jak w tym klubie ma byc coś dobrze.

mlodshy 21.05.2016 05:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1440343)
Napisze nie napisze ale zawsze to ciekawsze niz by sie nic nie dzialo w kwesti transferow.

Tylko wygląda mi to na czystą fantazję, więc po co sobie tym głowę zawracać?

W wywiadzie na weszło Szczepaniak wymienił kluby, które się nim interesowały i Wisły wśród nich nie uświadczysz.

"Skąd jeszcze miałeś zapytania? Konkretne oferty były z Jagiellonii Białystok i Pogoni Szczecin, zainteresowane było też Zagłębie Lubin. Od początku mówiłem mojej agencji 100Pro-Active, że chciałbym pójść do Cracovii i nawet się w te oferty nie wgłębiałem."

Źródło:
http://weszlo.com/2016/05/20/jesli-w...klub-w-polsce/

Dariook 21.05.2016 07:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dziabong (Post 1440311)
Jeśli to prawda, to...jak napisano wyżej.
A jeśli nie to znaczy że przygotowują grunt pod fiasko rozmów o transferze Wolskiego i szukają kozła. Dwa: Skoro był złym prezesem Wisły to skąd nagle wziął się w zarządzie Telefoniki? Przecież złemy pracownikowi nie proponuje sie ciepłej posadki.
Sory ale sytuacja w tym kraju nauczył mnie patrzeć i szukać drugiego dna, a nie od razu wierzyć temu co publikują.

Co ty za glupoty opowiadasz?

To sytuacja w naszym kraju Cie czegos nauczyla a sytuacja w naszym klubie juz nie?

Przeciez w tych dwoch przypadkach az roi sie od kolezenskich posadek i magicznych powrotow, rzekomo znienawidzonych ludzi !

To co pisze SKWK co najwyzej, moze byc podkoloryzowana prawda. Ale napewno nie jest klamstwem. SKWK jest blizej klubu niz wiekszosc tutaj "wiedzacych" i wlasnie wykonuja swoja robote, informujac o gownie ktory w klubie sie dzieje.

Wlasnie od tego sa... czyli lacznikiem miedzy kibicami a klubem.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ociec Ciemka (Post 1440312)
Tekst na SKWK spełnia wszelkie kryteria tekstów z czasów Trybuny Ludu. Niepoparte niczym obrzucanie g..
I w dodatku niepodpisane, co oznacza, że jest to zdanie całego SKWK.

A Ty co?
Gaszynskiego rękawice bramkarskie zakupiles?

Karherop 21.05.2016 09:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1440348)
Tez mi sie wydaje ze moze kasy za duzo w klubie nie ma ,ale znalazło by sie i dalo wykombinować te 0,5 banki Euro na takiego grajka jak Wolski.

Jeszcze niedawno mogłoby się wydawać, że znajdzie się na tyle kasy by nam pzpn nie przyjeb*** ujemnych punktów na starcie sezonu. A jednak kasy nie było. I była to o wiele pilniejsza sprawa niż z Wolskim.

Od tego czasu wujek Cupiał pożyczył nam znowu trochę pesos, ale widocznie teraz nie chce i co jak co - wymagać od niego nie możemy, gdy wspieramy nasz klub tak jak teraz (patrz - frekwencja).

Ogryzek 21.05.2016 11:37

Czwarta najlepsza w lidze frekwencja - ale to ona jest winna biedy z nędzą w naszym klubie. Tania wymówka. Lata zaniedbań i trzymanie Wisły przez Cupiała za wszelką cenę bez pomysłu na naprawę. Długów i tak już przy takim podejściu nigdy nie odzyska. Co najwyżej opchnie za grosze i pozbędzie się generatora nowych długów jakim jest zespół sportowy. I na to liczę. Inaczej to takie ciągłe pudrowanie trupa.

KOMINEK 21.05.2016 18:37

Jakoś tak dziwnie zbigły się problemy z Akademią TS o które SKWK oskarża Gaszyńskiego a artykułem na stronie SKWK o Gaszyńskim

ociec Ciemka 21.05.2016 19:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1440353)
Co ty za glupoty opowiadasz?

To sytuacja w naszym kraju Cie czegos nauczyla a sytuacja w naszym klubie juz nie?

Przeciez w tych dwoch przypadkach az roi sie od kolezenskich posadek i magicznych powrotow, rzekomo znienawidzonych ludzi !

To co pisze SKWK co najwyzej, moze byc podkoloryzowana prawda. Ale napewno nie jest klamstwem. SKWK jest blizej klubu niz wiekszosc tutaj "wiedzacych" i wlasnie wykonuja swoja robote, informujac o gownie ktory w klubie sie dzieje.

Wlasnie od tego sa... czyli lacznikiem miedzy kibicami a klubem.

A Ty co?
Gaszynskiego rękawice bramkarskie zakupiles?

nawet 3 pary, a Ty co? Nie rezygnujesz z posady rzecznika SKWK na tym forum? :)

serek.c2 21.05.2016 22:26

Ty za to jak widzę nie rezygnujesz z pisania głupot...

Rustin 22.05.2016 10:05

Kłótnie, żale i wzajemne pretensje na forum a gdzieś tam ktoś siedzi za biurkiem i się śmieje. Nigdy nie dowiemy się prawdy, bo wszędzie "ręka rękę myje". Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie, ale nie uwierzę, że całe zło w Wiśle to obecnie Gaszyński. Wiadomo, że zapowiedział dużo i nie zrobił praktycznie nic, ale skoro właściciel go zatrudnił w TF to potwierdza jedno - nadal największy burdel robi ten "siedzący najwyżej".

Jay jay 22.05.2016 11:22

Wypadałoby się zainteresować pomocnikiem Jagiellonii Białystok - Przemysławem Frankowskim, który w obecnym sezonie zagrał 36 meczów i strzelił 10 bramek. Wiek 21 lat. Kwota wg transfermarkt 400 tys. euro.
Dalej Karol Świderski lat 19, 7 goli w 36 spotkaniach. Za 420 tys euro.

Na moje Wisła potrzebuje 3 zawodników w obronie, 1 w pomocy i 1 w ataku tak by system gry 3-4-3 zapewnił miejsce przynajmniej na podium bo potencjał jest bardzo duży.

brylant17 22.05.2016 11:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jay jay (Post 1440378)
Wypadałoby się zainteresować pomocnikiem Jagiellonii Białystok - Przemysławem Frankowskim, który w obecnym sezonie zagrał 36 meczów i strzelił 10 bramek. Wiek 21 lat. Kwota wg transfermarkt 400 tys. euro.
Dalej Karol Świderski lat 19, 7 goli w 36 spotkaniach. Za 420 tys euro.

Na moje Wisła potrzebuje 3 zawodników w obronie, 1 w pomocy i 1 w ataku tak by system gry 3-4-3 zapewnił miejsce przynajmniej na podium bo potencjał jest bardzo duży.

Tak mamy na niego pieniądze....820 tys euro co to jest!

wislakrakow124 22.05.2016 11:50

Frankowski to mlodsza i chyba gorsza wersja Boguskiego. Swiderski co innego ale Jaga nam go za darmo nie odda wiec odpada.
Na moje oko potrzeba Srodkowego obronce Wolskiego na prawa strone skrzydlowegi i typowego defensywnego pomocnika

Karherop 22.05.2016 14:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislakrakow124 (Post 1440380)
Frankowski to mlodsza i chyba gorsza wersja Boguskiego. Swiderski co innego ale Jaga nam go za darmo nie odda wiec odpada.
Na moje oko potrzeba Srodkowego obronce Wolskiego na prawa strone skrzydlowegi i typowego defensywnego pomocnika

Kolejnego srodkowego pomocnika? Czy nas stać na to by posadzić na ławie kogoś z dwojki Wolski (o ile zostanie) i Maczynski? Nie mowiac o tym ze Popovic sie niezle sprawuje i jest i Brlek w obwodzie. Poza tym typowi defensywni pomocnicy ala Uryga nie maja juz prawa bytu w futbolu. A jak ktos nie potrafi rozgrywac to i kariery jako środkowy obronca nie zrobi (patrz Chavez)

Jay jay 22.05.2016 16:19

To jakimi pieniedzmi dysponuje Wisla w tym okienku? 2 tysiacami euro?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:34.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl