![]() |
Cytat:
|
Nie twierdze, że te akurat nazwiska to byłyby wzmocnienia, ale idąc tym tokiem rozumowania to jakim cudem spady z Pogoni (Małecki) czy Mechelen (Wolski) są jednak tymi wzmocnieniami?
Inna sprawa, że ja bym z tej trójki najchętniej widział Madere, który miał momenty bardzo solidnej gry, a wiadomo, że nie gra teraz ze względów pozasportowych. |
Myślę, że z tym Bałaszowem się pospieszyli. Chaotyczny chłopak, ale jako "joker" na ostatnie kilkanaście minut mógłby wchodzić. Nie sądzę, by grał za spory hajs. Według mnie dziwna zagrywka. Chyba, że w lecie będzie ofensywa transferowa i jakościowa zarazem.
|
Cytat:
:alleluja: |
Cytat:
Od nowego sezonu równoczesnie na boisku bedzie moglo przebywac tylko 2 Balaszow nie wyglada na posiadajacego dostateczna jakosc by blokowac jedno z miejsc |
Cytat:
|
Bała fajny chłop. biega do przodu, z reguły tylko prosto. Technika użytkowa tylko taka by sie nie przewrócić z piłką.
Ogólnie, przerobić na biegacza na 100 metrów czy 200 i cos z niego bedzie. |
Cytat:
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=5I2d2c37bE0 1:00:24 |
No widać, że chłopaka w zespole nie lubią. Pewnie ma jakieś poczucie wyższości narodowej czy coś, bo tak za nic by go nie znielubili.
|
ale jak dla mnie to tamten też powinien czerwień zobaczyć, nie tylko Bałashow
no nic, Żemło go opier*olił, nawet chamsko, więc tak jak Piwosz mówi, chłopa nie lubią |
Jak ma problemy to niech się z kacapami kopie na wschodzie. Sprzedać w ch.uj i tyle go widzieli w Wiśle.
Brawo Żemło. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli chodzi o ,,branie" zawodników którzy albo mają wolną rękę w poszukiwaniu kolejnego klubu, albo lecą z ligi i rozwiązują swoje kontrakty lub kończą im się umowy to nie jestem zwolennikiem ani Zubasa, ani Kato, ani Demjana, ani Grzelczaka etc.
Zawsze uważałem, że należy na nich szczególnie uważać, bo odchodzą przeważnie z klubu ze względu na swoją skrajną nieprzydatność dla drużyny. Małecki to wyjątek. To jest wiślak, człowiek który zawsze oddawał zdrowie dla tego klubu. Na tej podstawie, można było być mocno przekonanym, że fakt iż dobrze się tu czuje, odnosił w tym miejscu największe sukcesy spowoduje u niego odrodzenie. Poza tym on w Pogoni grał znacznie lepiej niż mówią o tym statystyki, kilka razy podkreślał to sam Wdowczyk. Zestawianie go z Grzelczakeim, bądź Alvarinho w mojej opinii nie ma większego sensu. Tak czy siak jest taka dwójka, którą brałbym pod uwagę pod kątem naszego zespołu. Tom Hateley, który ostatnio spisuje się bardzo solidnie jako defensywny pomocnik oraz Vlastimir Jovanović, będący podporą swojej drużyny. Nie przedłużają swoich umów ze względów finansowych, ponoć tylko i wyłącznie. |
My potrzebujemy wzmocnień a nie uzupełnień składu. Powinniśmy również pamiętać o limicie obcokrajowców spoza UE w kontekście nadchodzącego sezonu.
|
Cytat:
Odpadami z ekstraklasy nie ma co się wzmacniać. Można co najwyżej pomyśleć o utalentowanych chłopakach 18-21 letnich, ale to i tak melodia przyszłości. |
My potrzebujemy i wzmocnień i uzupełnień składu. Samych piłkarzy dobrych jakościowo przy naszym budżecie mieć nie będziemy. Potrzebujemy też zmienników na wszystkie pozycje. Dlatego nie ma co się z góry nastawiać na nie dla wszystkich tzw. odstrzelonych z innych klubów.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Naprawdę nie rozumiem, po co nam skrzydłowy? Obojętnie kogo kupimy, to i tak do 2023 roku na flankach będzie biegał Boguski.
|
Cytat:
|
W C+ powiedzieli, ze Wisła szuka prywatnego inwestora, ktory pokryje cześć kwoty wykupu Wolskiego.
I ze ten zakup to konieczność jesli chodzi o atrakcyjność marketingowa klubu, jego umiejętności jak bawi sie cała liga. |
No to niech się śpieszą z szukaniem, bo do jutra trzeba się określić. Mam nadzieję, że Wolak zostanie, bo jakość jednak w większości meczów zaperezentował co najmniej wystarczającą. Cóż, najbliższe godziny pokażą, ja trzymam mocno kciuki, bo pozostanie Rafała w klubie daje nadzieję na solidną grę w przyszłym sezonie - oczywiście przy założeniu, że klub się dodatkowo wzmocni na kilku pozycjach.
|
Podejrzewam, że będzie jak zwykle:
Dużo nadziei, dużo gadania, bicia piany, a potem... szukamy piłkarza za darmo |
I zmieniamy trenerow co 5 spotkań. Oczywiście chciałbym się mylić. Potencjał kibicowski pokazał mecz z Zagłębiem,gdzie o coś wreszcir graliśmy i BYŁA NADZIEJA.
|
Nie ma pilkarzy za darmo ;)
|
Wykupienie Wolskiego i podpisanie (jakimś cudem) lewego i środkowego obrońcy, którzy z miejsca będą mogli wskoczyć do składu uważam za absolutne minimum.
Dzisiejszy mecz obnażył tragiczny stan naszej obrony (brak sensownych zmienników, schyłkowa forma Głowackiego), bez jego poprawy możemy co najwyżej liczyć na powtórzenie "wyczynu" z kończącego się właśnie sezonu. |
Cytat:
Boguski 9 bramek zdobytych w 8 spotkaniach, w tym 7 wygranych i 1 remis. Ale wiadomo, jeden z największych problemów obecnej Wisły. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl