![]() |
Cytat:
|
Napewno był to Bełchatow.
|
Do wyrobienia paszportu poza: pieniędzmi, zdjęciem, wnioskiem i dowodem osobistym jest mi coś jeszcze potrzebne? :P
Prosze o możliwie szybką odp, gdyż chce dzisiaj jechać :) Edit: P.e.c.h dzięki ;) Zaraz się zbiorę. :-) |
mógłby mi ktoś powiedziec coś więcej na temat gramatur koszulek? jak np. jest 220g/m2 to jak to wygląda w rzeczywistosci itp.
pozdro |
Cytat:
Jeszcze palce wskazujące dwa:D Jak masz to w drogę, jak nie to weź inne palce |
Używa ktoś może navi HP iPAQ 316 albo coś podobnego ?
Chodzi o to że oficjalna strona z którą łączy się program do upgrade'ów padła http://www.ipaq.com/navigate/maps.do Czy ktoś wie skąd można ściągać aktualizacje bo na stronie HP ostatnia jest sprzed roku. |
Będzie jakieś podsumowanie przedsezonowe na C+?(jakiś magazyn liga+ czy coś?)
|
Orientuje sie ktos ile moze kosztowac zrobienie lozyska w alternatorze i wymiana paska klinowego w Astrze 1 ?
|
Wczoraj spadł mi telefon z wysokości biurka. Zna ktoś jakiś zaufany i w miarę tani serwis GSM w okolicach centrum, gdzie mógłbym go oddać do naprawy?
|
Cytat:
|
Ukąsiła kiedyś kogoś z Was żmija?:/
|
Nie, ale od wielu przewodników wiem, że dorosłej osoby nie powinna zabić, ale można stracić przytomność (?) z powodu uszkodzenia układu nerwowego przez jad. Trzeba podać antytoksyne
|
Cytat:
|
witam, mam glupie pytanie ale licze na madre odpowiedzi ;) za tydzien przeprowadzam sie do V dzielnicy, dokladnie na ul. lea i chcialbym dowiedziec sie jaka tam panuje sytuacja kibicowska. czy mieszkaja tam same studenciki, czy moze sa tam jakies ogarniete, aktywne wariaty? no i czy sa spotykane jednostki zydowskie?
|
Cytat:
Osiedle Krowodrza , zwane inaczej 5piątką to w 100 % Wisła :) Podziemne jednostki zydowskie podobno istnieja. Z reszta sasiedztwo Bronowic i stadnionu robi swoje ;) Wariaty Wislackie napewno sa ale to juz pewnie poznasz osobiscie ;) Na scianach i po barwach tez widac kto rzadzi :) |
dziekoweczka wielka :)
|
Ile kosztuje wyborowa 0,7?
|
Cytat:
|
Cytat:
:lol: A poważnie to szpital i tylko SZPITAL! |
Czym dojade z Krakowa, lub okolicy do Wladyslawowa ? Chodzi mi o jakiegos busa, moze jakis autokar ? oprocz pociagu...
Ma ktos jakies info ? |
Ma ktoś rozkład jazdy busów/autobusów Kraków - Olkusz i na odwrót? Znalazłem takie coś tylko nie wiem czy to aktualne. I jeszcze mam pytanie gdzie te busy sie zatrzymują? gdzieś w centrum? z góry dzięki.
|
Cytat:
Dwa autobusy jadą z Krk do Władka. 19.40 i 20.25 bodaj. Na rano jest się na miejscu (po 12h). |
Cytat:
|
Jest tu Ktoś kumaty z Rzeszowa lub okolic? Pisać PW.
|
Cytat:
ale wychodzi drozej niz pociag, pozatym teraz uruchomili te nowe polaczenia pociagowe interregio, to mozsz z nimi pokminic, sa tansze niz zwykle pospiechy |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ma jakąś szczególną nazwę taki podkoszulek z siateczki potocznie nazywany "żonobijcą" :) ?Bo na allegro żonobijcy nie mogę znaleźć :)
|
Jaki jest tytuł piosenki Śląska, której tekst to coś takiego "to już ponad 60 lat- Śląsk(okrzyk)"
Dzięki someone_TSW |
KASTA - Śląsk Wrocław ?
|
student z Dolnego Śląska poszukuje mieszkania / pokoju ( TANIEGO ! ) do wynajęcia w Krakowie.
Proszę bardzo o kontakt priv, jeśli ktoś z Was / Waszych znajomych ma takie lokum do wynajęcia. Albo linki do jakiś portali ( ale nie takich, gdzie jest pośrednik w postaci biura nieruchomości, ponieważ oni biorą prowizję od 1400 zł w górę za samo znalezienie mieszkania ) |
Żmijka nie mówię o Tobie,tylko o takich prawdziwych żmijach zwanych pieszczotliwie "sznurówkami",bo straszny wysyp tego jest ,nawet w miejscach tłumnie odwiedzanych przez ludzi,a jak zapytałem w ośrodku wczasowym w którym widziałem żmiję o surowicę to nie mają.
I znowu takie pytanie o ukąszenie,czy kogoś pogryzły meszki i spuchła mu od ukąszenia noga? bo ja mam takie objawy po spotkaniu z tymi małymi muszkami |
czy mógłby mi ktoś doradzić przy zakupie wzmacniacza...?? kompletnie się na tym nie znam... wystarczy jakiś używany do 300zł. ewentualnie troszkę powyżej 300zł. jakie firmy i modele są dobre... mile widziane linki np. na allegro. mam 2 pary kolumn, magnaty 130 i altusy 140. chciałbym żeby wszystko ładnie hulało :P pzdr
proszę o info na prv. |
Ja wiem przecież. To taki żart był ;-) Surowica musi być w szpitalach, w niektórych ośrodkach zdrowia może być. Jak ugryzie żmija to uciskowa opaska powyżej, okryć bo traci się temp. i albo jechać do szpitala albo wzywać karetkę.
Jeśli chodzi o meszki i opuchliznę to wychodzi, że jesteś uczulony. Kupić w aptece hydrokortyzon. Jak nie pomoże to do lekarza. A tak czy owak polecałabym wizytę bo rekcje alergiczne na ugryzienia są niebezpieczne. |
czy w tym pociągu regionalnym Kraków-Wieliczka można normalnie kupić bilet u konduktora czy jakiegoś kontrolera ?
|
Można ale dopłacasz 4 zł jeśli na stacji na której wsiadasz jest czynna kasa z biletami
|
Potrzebuje dobrej stronki o owczarkach niemieckich lub forum badz dobrego czlowieka znajacego sie na tej rasie:)
|
Cytat:
|
Cytat:
WOW 100 pkt w lidze hools w sezonie kumatych kumaczy!!Brawo geniuszu,nie wpadlbym na to ale cala zabawa polega na tym ,ze szukam dobrego forum a nie jakiegos syfu.Pozdrawiam i zycze ci zebys byl bardziej ogarniety jak teraz.Jesli nic nie wnosisz do tematu a nudzi ci sie i chcesz sobie nabijac posty to zapraszam na bravo.pl |
oskar TS - http://owczarekniemiecki.bnx.pl/news.php http://www.owczarek.pl/teksty/tekst.asp?id=29&idd=10 moze to Ci w czyms pomoze;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl