Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w europejskich pucharach 11/12 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8092)

Mocny 29.08.2011 18:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 1157605)
Ogłądałem ten mecz na Polsacie Futbol - tam powinno być z 8 - 1. Sorry, ale przy obecnej formie Wisła nie ma absolutnie żadnych szans z Twente. Pozostaje mieć nadzieje, że formę odbudujemy, i uda sie polec z jakim-takim honorem.

znaczy: sa nieskuteczni :-p

(grunt to optymizm) :foch:

pozdr! Para ;)

MDW 29.08.2011 18:28

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_z_odense_bk/

Ceny biletów i terminy sprzedaży

shang83 29.08.2011 19:25

Mam pytanie czy może ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z kupnem biletów na mecze wyjazdowe LE, czy będzie to sprzedaż połączona z transportem czy będzie się dało kupić sam bilet na mecz a transport zorganizować sobie samemu?

TommyTSW 29.08.2011 22:15

Pewnie wszystkie opcje będą dostępne, obowiązkowy bilet + transport to raczej na krajowym podwórku pociąg specjalny, jednak bilet będzie można nabyć (chyba) tylko w Krakowie.Czekaj na info na stronce skwk

dzollo 30.08.2011 11:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WislaOnly (Post 1157647)
Nie napisałem nic nadzwyczajnego, tylko jak jest i moje obawy o to, co może być. :P

...widzę w grupie 5ptk. Może ktoś mnie zlinczuje, że pesymistą jestem

Ja uważam, że jesteś optymistą bo osobiście nie licze na nic więcej niż jakieś dwa wymęczone remisy u siebie.

Mistrz Yoda 30.08.2011 13:02

Jak na mecz z Odense przy obecnej formie to ceny walneli jakby to conajmniej była pierwsza kolejka LM a przeciwnikiem była by drużyna z paroma gwiazdami. Jakoś mi się nie widzi by było na tym meczu nawet położwa stadionu zwłaszcza że Patryk narposił piknikowych na drugą stronę błoń.

kohprzem'68 30.08.2011 13:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez shang83 (Post 1158059)
Mam pytanie czy może ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z kupnem biletów na mecze wyjazdowe LE, czy będzie to sprzedaż połączona z transportem czy będzie się dało kupić sam bilet na mecz a transport zorganizować sobie samemu?

Raczej nie łączą sprzedaży biletów z wyjazdem , po za tym jak się można było przekonać w Rydze kupując bilet na miejscu w kasie trafiało się do tego samego sektora ale przedzielonego od reszty kibiców z Krakowa bez dostępu do wc , bufetu i informacją że klub nie bierze za nas odpowiedzialności i jeszcze tego samego dnia dzwonili do Rygi żeby zablokować sprzedaż biletów na miejscu .
Tak wygląda dbałość o kibiców na dalszym wyjeździe według dbającego o marketing i poszanowanie kibiców Basałaja to tak w nawiązaniu do afery Małeckiego.

bomber85 30.08.2011 17:43

Kiedy będzie coś wiadome o biletach na mecz wyjazdowy z Fulham 3 Listopada ?? Zarezerwowaliśmy już lot do angli itd. pozostały tylko bilety na mecz. Oczywiscie skwk na maile nie odpisuje bo po co i chyba zadzwonie do fulham zapytać kiedy będą bilety w sprzedaży. Chce kupić bilet jak najwcześniej bo w tamtym roku jak grał city z lechem, manchester się zorientował że duzo polskich kibiców kupiło bilety i juz 3 tygodnie przed meczem odmawiali sprzedaży biletow polakom. Fulham ma mniejszy stadion i realna jest wizja że połowa stadionu będzie polska:)

krkgiba 31.08.2011 09:29

Transfery Fulham:

Zdenek Grygera nie jest już piłkarzem Juventusu Turyn. Kontrakt został rozwiązany za porozumieniem stron. Wszystko wskazuje na to, że czeski obrońca trafi do angielskiego Fulham, który jest rywalem Wisły Kraków w fazie grupowej Ligi Europejskiej.

Fulham uzgodnił transfer Bryana Ruiza z Twente Enschede. Angielski klub zapłaci za skrzydłowego z Kostaryki 10,6 mln funtów. Oba zespoły są rywalem Wisły Kraków w grupie Ligi Europejskiej. Fulham wypożyczył też na sezon napastnika Olympique Marsylia Andre-Pierre'a Gignaca.

interia.pl

atomek21 31.08.2011 10:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krkgiba (Post 1158604)
Transfery Fulham:

Zdenek Grygera nie jest już piłkarzem Juventusu Turyn. Kontrakt został rozwiązany za porozumieniem stron. Wszystko wskazuje na to, że czeski obrońca trafi do angielskiego Fulham, który jest rywalem Wisły Kraków w fazie grupowej Ligi Europejskiej.

Fulham uzgodnił transfer Bryana Ruiza z Twente Enschede. Angielski klub zapłaci za skrzydłowego z Kostaryki 10,6 mln funtów. Oba zespoły są rywalem Wisły Kraków w grupie Ligi Europejskiej. Fulham wypożyczył też na sezon napastnika Olympique Marsylia Andre-Pierre'a Gignaca.

interia.pl

ja .......e, te trasfery robią wrażenie

i Fulham będzie mocniejsze, i Twente mimo odejścia Ruiza nie osłabnie

frg 31.08.2011 13:17

Grając w LE zdobywa się jednak duuuużo mniejsza kasę niż w LM, mniej atrakcyjni przeciwnicy. Dlatego nazywana jest liga pocieszenia. Oczywiście, że to sukces, że nasz klub tam gra - wydaje się jednak że balonik z nazwą LM był zbytnio nadmuchany.

Czy ktoś orientuje się czy ta reforma Platiniego będzie jeszcze obowiązywać w przyszłym roku? Bo była chyba wprowadzona na jakiś czas, jako próba?

MarioFan 31.08.2011 13:44

Orientują się może Wiślacy mieszkający w Holandii jak wygląda transport z Endhoven do Enschede- kolej bus etc, prosze ewentulanie o info -Pozdrawiam

en-bi-ej 31.08.2011 15:19

@frg
Ta reforma Platiniego obowiązuje cały czas i raczej tego nie zmieniają, więc za rok MP znów będzie miał stosunkowo łątwą drogę do LM.

fcb4 31.08.2011 15:50

Ta reforma będzie trwała do momentu aż Platini a ona zamierza startowac na prezydenta FIFA. Jak po Platinim przyjdzie taki prezes Bayernu który zamierza startować to wróci stara LM on już to zapowiedział że LM tylko dla bogaczy Hitlerowiec pieprz***** miejmy nadzieję że takie bydło nie przejmie pałeczki po Platinim który jest dla mnie najlepszym prezydentem Uefa z wszystkich.

fcb4 31.08.2011 15:51

Ta reforma będzie trwała do momentu aż Platini nie ustąpi ze stanowiska prezydenta Uefa / małe sprostowanie :)

pikey 31.08.2011 15:57

Co w Odense sądzą o Wiśle?

http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...twierdzy_.html

wierny 31.08.2011 16:25

myślę, że link przyda się wszystkim wybierającym się na europejskie wyjazdy:
http://www.loter.pl/przeloty-mecze-w...-londyn-odense

-Goral- 31.08.2011 19:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez atomek21 (Post 1158611)
ja .......e, te trasfery robią wrażenie

i Fulham będzie mocniejsze, i Twente mimo odejścia Ruiza nie osłabnie

Raczej na odwrót.

Fulham nie będzie mocniejsze a i Twente osłabnie.

kha1 01.09.2011 10:43

Twente sprzedało Ruiza, swojego najlepszego napastnika. Wiem, że to nie za bardzo zmienia układ sił w naszej grupie, ale to zawsze coś.

Marcin_fan 01.09.2011 11:02

na dodatek sprzedało go do Fulham, naszego kolejnego rywala w grupie

kelmaj 01.09.2011 11:14

Pisałem wam o tym transferze. Wcześniej Twente odrzuciło, ale jednak doszli do porozumienia. Nie ma Jansena i Ruiza. W tamtym sezonie to oni ciągneli Twente. Szanse na mistrza spadają, bo PSV zaszalało i ma dobrą ekipe :)

WiślakMyślenice 01.09.2011 13:24

Ale i tak bardzo ciężko będzie ich pokonać. Zwłaszcza, że odszedł do rywala grupowego Wisły. A to po meczu z Lechią Gdańsk nie napawa optymizmem ;/

mitmichael 01.09.2011 13:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1158949)
Ale i tak bardzo ciężko będzie ich pokonać. Zwłaszcza, że odszedł do rywala grupowego Wisły. A to po meczu z Lechią Gdańsk nie napawa optymizmem ;/

Twente ma jeszcze 3 swietnych napastnikow tak wiec Nam nie robi to zadnej roznicy

Wasiu 01.09.2011 13:55

Przeciez Ruiz gral juz w elminacjacj LM w Twente. Nie bedzie gral w tej rundzie w europejskich pucharach w barwach Fulham.

martin_6 01.09.2011 13:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wasiu (Post 1158966)
Przeciez Ruiz gral juz w elminacjacj LM w Twente. Nie bedzie gral w tej rundzie w europejskich pucharach w barwach Fulham.

Nieprawda...

WislaOnly 01.09.2011 13:58

Czyli już macie świadomość jaka różnica finansowa dzieli nas od Twente i Fulham. Teraz przyjdzie zweryfikować wszystko na boisku i jeśli ktoś myśli że ta grupa nie jest ciężka to może się mocno zawieść. Wywiezienie jakichkolwiek punktów z Londynu i Enschede będzie graniczyć z cudem. Ale jak spadać to z wysokiego konia.

kono 01.09.2011 14:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wasiu (Post 1158966)

To że grał w meczach eliminacyjnych LM nie oznacza, że nie może grac w fazie grupowej LE w innym klubie.

kelmaj 01.09.2011 16:28

Twente sciagnelo Fera z Feyenoordu i Gladestone z Brazylii. Dwa młode talenty

Wojtas 01.09.2011 22:53

Hehe

jak juz pisalem

jedyne punkty jakie mozemy zdobyc to chyba remisy u siebie z Odense,Twente i Fulham.WYjazdy to czuje ze bedzie wtopa,generalnie nie spodziewajcie sie cudów.

mitmichael 02.09.2011 07:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1159164)
Hehe

jak juz pisalem

jedyne punkty jakie mozemy zdobyc to chyba remisy u siebie z Odense,Twente i Fulham.WYjazdy to czuje ze bedzie wtopa,generalnie nie spodziewajcie sie cudów.

Czemu akruat remisy? Na R22 mozemy spokojnie wygrac z kazdym

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:11.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl