![]() |
Cytat:
|
Już nie trzeba wszystko już wiem :D
|
Cytat:
a ja mam pytanie chce sobie kupic telefon na karte - co polecacie mysle nad playem:) |
[QUOTE=JLB;713166]Ktoś się orjętuje ile kosztuje bilet z Krakowa do Wrocławia pociągiem ?? Byłbym wdzięczny jak by ktoś odpowiedział :P
Pociag pospieszny 2 klasa okolo 45-50 zl,Jedzie jakies 4,5 do 5 godzin |
Cytat:
|
mam pytanie czy mecz WISŁY Z LEGIĄ JEST JUZ ZAKLEPANY na 2009 05 09 W SOBOTE CZY TO TERMIN WSTĘPNY I WSZYSTKO MOZE SIE ZMIENIĆ
|
Czy obecnie w krakoie pada?? czy mnie kamerka myli? W WLKP napierdala deszcz za przeproszeniem
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://i42.tinypic.com/35ce537.jpg |
Cytat:
|
Witam
Mam lamerskie pytanko Gdzie w krakowie kupie vlepy Wisły |
Wiślacki Świat.
|
Cytat:
Stoiska w marketach Tesco itp. Wiślacki świat |
Jeszcze jedno Ile kosztuje nowa seria i ile jest w niej vlep
Dziękuje za odpowiedzi |
Pytanie, a właściwie to 3 ;)
1. Jaki sklep z zegarkami moglibyście polecić w Krakowie? 2. Dostanę gdzieś zegarki marki Christian Benoit? 3. Ma ktoś jakieś doświadczenie z w/w zegarkami? (cena/jakość itp) |
Takie pytanko trochę dziwne:
Idąc ulicą i posiadając w plecaku alkohol i nie mając 18 lat policja może coś zrobić? Tzn. odwieźć do domu etc. |
Macie moze jakies namiary na dobre agencje fotograficzne ? Chcialem zafundowac mojej profesjonalna sesje zdjeciowa. Dobrze zeby mieli wlasne makijarze itd
|
Cytat:
|
W którymś z numerów Forza Wisła był opisany Turniej Młodego Wiślaka w Brzeszczach.Mógłby ktoś wrzucic tutaj(ew.na priv) ten tekst ? Bardzo bym był wdzięczny :)
|
jak pisze mi na stronie kierowca.pwpw,że "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne" - status informuje, że należy czekać, ponieważ trwają czynności wyjaśniające i sprawdzające dane wnioskodawcy, bądź dokument jest w trakcie produkcji w PWPW SA
ile można jeszcze czekać ? |
Cytat:
|
Mam pytanie, gdzie w Bochni znajdę knajpkę z C+, co by mecz z Piastem oglądnąć
|
http://www.youtube.com/watch?v=zK_Ca...eature=related
wie ktoś może jak sie nazywa ta nuta co leci na kńcu tego fiulmiku ? |
Cytat:
|
nic nie moga Ci zrobic dopoki jest zamkniete :)
Cytat:
Comodo - I Love You So Much |
Jaki artykuł zabrania grillowania w miejscu publicznym (np. na bulwarach)?
|
damiano forza nie to nie to ale dzięki
|
Cytat:
pewnie ten o zakłócaniu porządku publicznego, w **** praktyczny artykuł, bo można pod niego podciągnąć co się żywnie psu podoba |
Jakii jest najbliższy bukmacher z Galerii Krakowskiej i od której godz. jest otwarty?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl