![]() |
Nie ma popytu na Wisłę. Jak był, zaprzepaściliśmy szansę. Wróćmy, może ktoś sięgnie po rozum do głowy i coś ogarnie
|
https://www.youtube.com/watch?v=Th_91KTvT7w
pierwsza podpowiedź co do "3 punktów" Wisły. Nic nie rozumiem. |
Dokładnie, mętlik w głowie mam.......
ale niech działają, każda reklama jest dobra :D |
Cytat:
Byla druzyna ,nie bylo stadionu.Mecze z Lazio czy Schalke po 10 tys ludzi. Nie ma druzyny ,stadion na 34 tys ludzi.F.uck. |
Cytat:
Cytat:
|
W 2007 r. stadion miał 20k. To były czasy jak jeszcze funkcjonowały ,,koniki" i one też znaczną część wykupowały. Na ten akurat mecz pamiętam jak na allegro bilety chodziły po 300-400 zł.
|
Oczywiście, że potencjał mamy i na 40-50 tyś, ale tylko w przypadku świetnych wyników i renomowanego przeciwnika w danym meczu. A jakby przyjechał Real Madryt to i to pierwsze byłoby zbędne.
Póki co pierwszego jak i drugiego nie stwierdzono. Jeśli wrócilibyśmy do 'średniej' frekwencji na poziomie 17-18 tyś sprzed 4 lat to było by świetnie. Póki co z 10-11 tyś to nie będzie nas stać nawet na kontrakt dla Urygi. |
|
Cytat:
także zostali jeszcze: -Uryga -Sarki -Boguski -Czekaj i gonić ich wszystkich bez żalu |
Czegoś nie rozumiem.
Jak Jović podpisał nowy kontrakt do 2017 roku, skoro dotychczas miał do 2018 roku? http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ipca,id,t.html |
Wisła wyjaśniła. Od momentu podpisania kontraktu może go przedłużać o rok do 2018 roku. Czyli de facto poprzedni kontrakt Jović miał do końca tego sezonu na to wygląda.
|
Cytat:
Czas Urygi także nadszedł, chyba że zrobilibyśmy jako Wisła coś takiego ,,Przedłużamy kontrakt, podpisujemy nowy np 1+2 i wypożyczamy do 1 ligi, jego kontrakt w całości pokrywa 1 ligowiec, po roku widzimy czy się rozwinął i wiemy co z nim dalej". Choć dla mnie to przeciętniak i raczej wielkiego zawodnika z niego nie będzie. Boguski patrząc na statystyki broni się i to bardzo wyraźnie więc zostanie, chyba że znajdzie się kasa na pożądne transfery. |
A z Urygi nie dałoby się zrobić środkowego obrońcy ? Bo na pomocy to akurat mamy bardzo ciasno tym bardziej, że jeszcze z Popoviciem przedłużyli kontrakt
Swoją drogą trochę mnie to dziwi, ponieważ nie rzucał na kolana, w dodatku na jego pozycję kupiliśmy Brleka i dojdzie Mączyński po kontuzji |
Dokładnie, jedyna szansa dla Urygi to jak najszybsze zrobienie z niego ŚO. W innej roli gościa nie widzę.
|
Uryga na ŚO? Z jego wyskokiem do głowek to jakoś tego nie widzę.
|
Na stoperze chłopak gra najlepiej. Już to wcześniej zauważyłem, wiec się dziwię że dopiero teraz co poniektórzy to zauważyli.
|
Cytat:
czlowiek od 10 lat w Wisle, obecna forma i przywiazaniem zasluguje na 2 letnia umowe na rozsadnych warunkach a potem na pozostanie w klubie w innej roli np trenera mlodziezy |
Cytat:
Czekaj i Sarki out. Rafał na rok, a może 1+1? Uryga.. nie wiem, jeśli nie to płakał nie będę. |
Cytat:
|
Uryga na ŚO.... na pozycję, gdzie nikt nie będzie już w stanie naprawić jego błędów??? ŚO, który mimo swoich znakomitych warunków fizycznych przegrywa z 90% główek?
Ciężko mi sobie (przy jego obecnej "dyspozycji") wyobrazić dla niego jakieś miejsce na boisku, a już na pewno nie na ekstraklasowym. |
Cytat:
|
Uryga na ŚO ?
Rozumiem, że w pakiecie będzie uruchomienie Punktu Szybkiej Pomocy Kardiologicznej na każdej z trybun. |
Cieszę się z tego że przedłużyliśmy kontrakty z Jovicem, Popovicem i Bartoszem. Sarki i Czekaj z różnych względów powinni odejść. Uryga - tak jak pisało kilku kolegów powinien swojej przyszłości szukać na środku obrony. Myślę że warto w niego zainwestować.
BTW Chavez jak pamiętam był tak ciężki że też nie skakał, a jednak swoją siłą fizyczną skutecznie potrafił ograniczać napastników. Wszytko przed Alanem. |
Tyle było lamentów, że nasz klub nic nie robi by zatrzymać utalentowanych zawodników u siebie, a tu proszę, Wisła przedłużyła kontrakt z Bartoszem. Można powiedzieć, że w końcu robimy to z odpowiednim wyprzedzeniem. Będziemy mieć z niego pociechę.
Dobrze również, że przedłużono umowę z Popoviciem. Ciągle posiada spore rezerwy i szkoda byłoby go odpuszczać. Zupełnie odwrotnie jak Cywka i Crivellaro. Mam nadzieję, że pójdą szukać sobie innego miejsca na dalszą przygodę z piłką. A co do przedłużenia umowy z Urygą to powiem tak - potrzebujemy lepszych zawodników. Nawet na ławce. |
Wazy jest Popovic.Ten gośc ma potencjał.Kurna.Dac mu zaufanie,pokazac ze to kluczowy pionek w grze i on moze byc jeszce lepszy.To co grał z Jagą to klasa poprostu.Dac mu grac i zaufac.
|
Cytat:
Serio, mamy sporo gorszych graczy w składzie. Na przykład Urygę... Chłopak coraz bardziej zbliża się do granicy, po której zostanie skreślony. Nie mam wcale pewności, czy stoper to pozycja na której się odnajdzie. Nie wiem, czy taka istnieje w ekstraklasie. |
Cytat:
ps. i stało się http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._biala_gwiazda |
Przedluzenie z Uryga jest zagadka. Po co?
|
A mnie te wszystkie przedłużenia cieszą. Nawet Urygi. Znaczy że mamy trochę finansowej stabilność a ewentualne transfery letnie powinny być wzmocnieniami i uzupełnianiami a nie wymianą połowy piłkarzy na .... wie jakich.
Ostatnie dwa zaciągi nie wniosły nic, może tym razem zamiast tego dostaniemy mniej ale z lepszą jakością. |
Po to że gość ma 22 lata jest wychowankiem, jest trochę drewniany i strachliwy ale może jeszcze coś z niego będzie. Dla mnie ruch OK.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl