![]() |
Cytat:
|
Czytalem, ze zlamali, ale koszta sa zbyt duze. Nagrywarka BR kosztuje ok 1000zl, a czysta płyta 50zl, wiec koszta sa zbyt duze - za rok, za dwa piratow bedzie pelno.
|
Czy na meczu w Polsce (Liga, PP, Superpuchar) można się legitymować Książeczką wojskową? Bo z tego co się dowiedziałem książeczka wojskowa może posłużyć do wylegitymowania ogólnie, ale czy na meczach jest konkretnie wyspecyfikowane, że trzeba mieć ze sobą dowód osobisty?
|
wczoraj(wtorek) w Krakowie był jakiś mecz/turniej rugby?
|
Którym tramwajem bądź autobusem najłatwiej dojechać z okolic Kleparza pod Wydział Geografii i Gospodarki Przestrzennej UJ na Ruczaju? Z góry dzięki.
|
114
1000znaków |
nie wiem gdzie jest ten WGiGP ale pewnie na kampusie UJ na Ruczaju
a tam jezdzi pelno autobusow z alej :) wszystkie maja " Kampus UJ " [ poza 103 bo ten jedzie na prokocim ]. |
Witam :) Gdzie w necie zobacze dzisiejszy mecz Wisły z Lewandią ???
|
Cytat:
Nigdzie zostaje relacja tekstowa... Pytanie z innej beczeki , czy jak byliście na komisji wojskowej to gościu mówił że zostajemy odesłani do rezerwy itp, i nie pamiętam czy mówił coś że dostaniemy takie powiadomienie pocztą ?? Bo nie pamiętam a chciałbym wiedzieć... :) |
Suszanin napisał(a):Wyświetl post Witam Gdzie w necie zobacze dzisiejszy mecz Wisły z
niestety nigdzie ...
|
Cytat:
Finał XV Ogólnopolskiej Olimpiady w Rugby do lat17 http://juvenia.info/kadeci-i-zacy/or...na-vii-miejscu |
Cytat:
|
Mam taki problem. Posiadam 2 acces pointy, jeden polaczony z antena zewnetrzna zbierajaca siec, polaczony kablem ze swithem ktory rozdziela internet na dwa komputery przewodowo. Drugi zaś nigdzie nie podłączony. Chciałbym użyć tego drugiego aby utworzyć w domu sieć bezprzewodowo. Może ktoś pomóc? :P Pozdrawiam
|
Cytat:
Spod Dwórca Głównego jedzie np 124 (pętla przed samym budynkiem prawie). 114 jezdzi jakos wolniej:shock: |
Cytat:
Dziala to w sposob taki ze 1 AP podaje sygnal radiowy do drugiego AP a ten na komputery. Sprawdz czy masz taka opcje w tym pierwszym routerze ktory przyjmuje sygnal z zewnatrz. Druga opcja: kablem podlaczacz net z pierwszego AP do drugiego AP i dalej juz po Wifi. |
Mam ważne pytanie.Jako że 31 lipca są derby Trójmiasto, po nich odrazu zamierzam wybrać się na urlop do Krakowa i okolic. 1 sierpnia jest mecz Wisły w Sosnowcu o 15.30 i z tad moje pytanie. W okolicach Której godziny myślicie byłby odjazd pociągu z Krakowa na mecz w Sosnowcu ? i drugie pytanie. Czy wpuszczą mnie na mecz z torbą gdzie mam ubrania,obówie,jedzenie czy dezodoranty ? Z góry dzięki
|
Cytat:
Dark LG problem może być z dezodorantami ,butelkami powyżej 0,5 l |
Czemu strona i forum zostaną wyłączone? Konserwacja?
|
Nie napisane jest w relacji. Ponieważ nie ma nigdzie transmisji meczu, a obawiają się przeciążenia serwerów, zatem głowna i forum na czas meczu będą wyłączone.
|
mam pytanie: jak wzmocnić mięsnie dwugłowe uda? :-) jak ktoś ma jakiś ciekawy zestaw cwiczeń, albo coś w tym stylu niech mi napisze na priv z góry dzieki
|
jak nazywa sie ta strona gdzie sa linki z rapida do multum gier programow i filmow ?
|
Peb.pl
O to chodzi? |
o dzieki :))
|
exsite.pl 10 znaków
|
darkwarez też jest
|
Potrzebuje adresy internetowe takich sklepow ze sprzetem komputerowym w Nowym Jorku.
Co sie oplaca kupowac w USA? |
Działa wam normalnie gg? Nie rozłącza sie, nie crashuje?
|
Mi działa normalnie, kumpeli się rozłącza ponoć ;)
|
Cytat:
|
Możecie normalnie oglądać galerie na tej stronce?
Kurcze mi się wyświetla zawsze tylko pierwsza strona, kolejnych nie da się otworzyć (podobny problem ma koleżanka):( da się coś z tym zrobić? |
Co jest powodem tego, że pimpki z Estonii ogrywają Mistrza Polski?
|
jakie polecacie słuchawki do mp3 za ok 20 zł?
|
Dodaj z 10-15zl i kup sobie Creativy ep 630, naprawde niezle i porzadna jakosc
|
Jakie znacie w miarę tanie i dość szybkie połączenie na trasie Kraków-Wrocław? (Oprócz PKP)
|
Cytat:
Magnesy neodymowe niezle daja. Basy bardzo ladnie odwzorowane aczkolwiek nie przesadzalbym ze zbyt glosnym sluchaniem bo skutecznosc tych sluchawek bierze sie tez z zastosowanych gumek ktore szczelnie zamykaja "otwor uszny" dzieki czemu dzwiek nie ucieka. pozdro |
nie chodzi mi żeby nadu***ły po uszach tylko żeby można było czysto muzyki posłuchać. Do kupienia są gdzieś w Krakowie taki słuchawki czy tylko allegro?
|
Widziałem teraz podpis użytkownika MISTEL. Ma on w podpisie zdjęcie jakiejś zadymy z Baszczem Zieniem i psami?O co to chodziło?
|
Cytat:
Godzina pociągu będzie podana kilka dni przed meczem, więc trzeba czekać, a ostatnio mnie nawet nie pozwolili wnieść butelki wody 0.5L, innym się ta sztuka udała, ale wątpie zeby torbe ze wszystkimi rzeczami pozwolili wnieść... |
Cytat:
Jest to zdjęcie zrobione podczas meczu o Puchar Polski z Legią w Bełchatowie. Po rzutach karnych, jeden od nas opuścił sektor, chciał chyba chłopaczyna koszulkę, albo podziękować piłkarzom. Zainterweniowały psy i chciały go zwinąć, ale do akcji wkroczył Zieniu Sobol i chyba właśnie Baszczu, po czym zostawili chłopaka w spokoju i wrócił on na sektor. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl