![]() |
mecz: Rosja - Słowacja
typ: Słowacja - łącznie z dogrywką i rzutami karnymi kurs: 2,30 typ podwyższonego ryzyka:) mam nadzieje ze wygra Rosja ale 51% szans daje Słowakom i tak gram |
Barcelona- Real Ronaldo nie strzeli 1,41
Lech Legia under 2,5 1,57 Wierna Małogoszcz - Orlicz Suchedniów 1 . 1,75 odwołany ako 3,87 Barcelona- Real 1. 1,60 Dalin Myślenice MKS Strąpoków over 2,5 1,35 ako 2,16 |
Lech - Legia - poniżej 2,5 gola
Barcelona - Real - 1 z handi |
Fc Brasov- Astra plojesti 1x 1.20
Inverness CT- Celtic 2 1,30 Man Utd - Schalke Rooney nie strzeli 1,72 ako 2,68 |
Napisze ktos dlaczego zostal anulowany mecz Slavia Praga -Sigma Olomuc???
|
Cytat:
|
Na dziś tak z nudy
legia korona 1 , 1,78 ŁKS - Kolejorz Stróże 1 . 1,38 ako 2,46 Na jutro Auxerre - Montpellier 1 . 2,18 Aston Villa - Wigan 1 . 1,82 ako 3.97 Palermo - Bari 1 . 1,32 Zieleniczanka Zielonki - Wieczysta Kraków 1 . 1,45 cracovia - polonia over 1,5 . 1,38 ako 2,64 i łańcuszek z niszych lig LKS Śledziejowice - Nadwiślanka 1 . 1,40 Orzeł PW - KS Chełmek 1 . 1,85 Garbarz Zembrzyce - Sokól Przytkowice 1 . 1,75 Beskid Andrychów - Dalin Myślenice 2 . 2,30 Bocheński KS - Dunajec Zakliczyn 1 . 1,65 ako17,20 |
dnb:Cracovia - Polonia 1(1,9)
WHU - Blackburn 1(1,95) acco: Getafe 1 Borussia M'Gladbach 1 Bolton 1...4,07 p/k: Blackpool/Tottenham(17) p/k: St.Pauli/Bayern(17) |
FC Porto - Pacos Ferreria 1 . 1,22
Hutnik NH - Gliniak Gorlice 1 . 1,25 Hejnał Krzyszkowice Pogoń Skotniki 1 , 1,75 ako 2,67 Na przełamanie Porto Pacos 1 1,22 Orkan Alwernia 1 1,40 Arsenal Stoke over 1,5 1,24 ako 2,12 Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 2 ako 2,5 Wróblowianka- Jordan 1 1,80 Lechia -Wisła over 2,5 2,08 Orkan- Alwernia 1 1,40 Man Utd- Chelsea 1 2,32 Janina Libiąż- Wierna 2,00 ako 23,97 |
Halftime/Fulltime: Lechia Gdansk - Wisla Krakow 2/2 (4.50)
|
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 2 2,35
Manchester United - Chelsea Londyn 1X 1,35 kurs: 3,17 stawka: 25,58 zakładana wygrana: 81,15 |
Ktoś miał styczność z grą z podpórkami na expekcie? Nie znalazłem dokładnie w regulaminie tego, ale grałem x2 na mecz Twente - Ajax, natomiast Twente zdobyło bramkę w 117 minucie i uznali wynik 1, czyli nie trafiłem. Raczej wydawało mi się, że dotyczy to czasu 90 minut.
|
Cytat:
|
Derry (-1) - Drogheda typ.1 kurs 1.82
Rangers (-1) - Dundee Utd 1 /1.79 PSG - Nancy 1 / 1.47 ---> PSG czerwona kartka... Malaga - Gijon 1 / 1.80 Metz - Le Havre 1/ 1.65 buk: STS ako: 14.22 stawka: 4 zł ew. wygrana 50.06 pechowo :/ |
Stuttgart Kickers - Eintracht F. (Am.) 1 / 1.60
Fyn - AGF 2 / 1.60 Darmstadt (-1) - FSV (Am.) 1 / 1.80 Evian Gallard - Troyes 1 / 1.50 Nimes - Tours 1 / 1.80 ako. 10.94 stawka: 10 zł ew. wygrana 109.40 zl |
Polonia Bytom - Górnik Zabrze 1
@ 1.85 Dzisiaj pewniak wydaje się Polonia Bytom, grają z Górnikiem i jak wygrają mogą odetchnąć z ulgą, bo w przypadku porażek sracovi i arki będą mieli 4 i 5 pkt przewagi a to dużo na 3 kolejki przed końcem, a poza tym Ślązacy od dawna sobie pomagali jeśli chodzi o spadek, więc dlaczego i tutaj górnicy mają nie pomóc. Zabrzanie raczej już o nic nie walczą i to jest kolejny argument żeby odpuścili ten mecz, a jeszcze bardziej przekonywującym jest zemsta na sracovi, bo jak pamiętamy to właśnie sracovia spuściła Górnika do 1 ligi, jeszcze można dodać jeden argument, chodź mniej pewny, ale możliwy tzn. umowe między Górnikiem a Polonią, my oddamy wam 3pkt w tym sezonie, wy w następnym nam je oddajecie, tak jak to miało miejsce w przypadku pary Lechia-Piast, więc chyba warto grać na polonie |
AUSTRIA: Erste liga
St. Polten - Vienna 2 3.50 |
Tez myślałem, że Górnik da remis przynajmniej Polonii, a tu nic. Jak widać nikt nie chce, żeby Cracovia spadła, oby Wisełka wygrała jutro.
Czas coś ugrać:P Blackpool - Bolton 1x ako 1.33 1899 Hoffenheim - VfL Wolfsburg x2 Slask Wroclaw - GKS Belchatow 1x ako 1.50 Blackburn - Manchester Utd 1x Randers FC - OB 1x ako 3.20 FC Köln - Schalke 04 X Lechia Gdansk - Polonia Warszawa X Blackpool - Bolton X ako 37.49 system 2z3 Chelsea - Newcastle x2 ako 3.75 Liverpool - Tottenham X Hertha Berlin - FC Augsburg X Catania - AS Roma X ako 50 system 2z3 Powod: wyniki |
Panowie trzymajcie kciuki ;) Ostatni mecz na kuponie.
New York - Chivas Jutro rano dowiem sie czy jestem na plusie , czy standardowo minus ;) |
Kupony na dzisiaj.
Swansea - Nottingham 1X Cercle Brugge - Westerlo 1X Slavia Praga - Pribram 1 Horsens - FC Copenhagen 2 Brest - Lyon 2 Elche - Villarreal B 2 Besiktas - Eskisehirspor 1 Albinoleffe - Atalanta 2 2 Kupon Albinoleffe - Atalanta 2 Lausanne - Lugano X |
Brest - Lyon 1x
ako 1.85 Powod: wyniki |
dobrego nosa miałeś ;)
sam bardziej zmierzałem ku czystej 2-ce. |
Na dziś patriotycznie :
MKS Cracovia Kraków - Widzew Łódź 2 Kurs : 4,4 Stawka 5/10 Coś czuje, że nie będzie najgorzej :) Haha podwójna radość ! :D |
Everton - Chelsea 1x
Tottenham - Birmingham 1x ako 1.72 Manchester Utd - Blackpool x2 Aston Villa - Liverpool x2 ako 3.17 Xamax - Young Boys X Lechia Gdansk - Lech Poznan X Wolves - Blackburn X ako 33.73 system 2z3 Dziś ryzykowanie Barcelona - Manchester Utd x2 ako 1.80 Powód: wyniki |
Co o tym myślicie:
CSKA Moscow - Kuban Krasnodar 1 Inter zdobędzie puchar 1 Wisła-polonia 1 amica -korona 1 za 60zł ? na BAH |
Inter OK
Wisła/Amike WEDŁUG MNIE wyrzuć i za to daj Lechie/Legie/Sląsk do tego proponuje Nieciecze, Cean ;) |
a co myślisz o CSKA ?
|
nie interesuje się ligą rosyjską;)
|
Pasy maja kurewskie szczęście dlatego zaryzykuje z podpórka, jak przegram płakać nie będę:D:D
GKS Belchatow - Cracovia Krakow x2 ako 1.30 |
Co o tym myślicie:
Wyspy Owcze - Słowenia 2 Białoruś - Francja (under/over 2.5) 1 Chorwacja - Gruzja 1 Rumunia - Bośnia i Hercegowina (0:1) 2 ( handicap) Austria - Niemcy 2 Belgia - Turcja (0:1) 2 ( handicap) Włochy - Estonia 1 |
Cytat:
-- Edit: Tak jak mówiłem ;) 1:1 |
Pewniak na dziś :
Polska - Argentyna C 2 2.20 Remis Polski prowadzonej przez Dyzmę nawet z Argentyną C ? Ludzie bez jaj! Z obroną Grzesio Wojtkowiak - Tomuś Jodłowiec ? Z Grubym Rafałem w środku? Nie osłabiajcie mnie.. Przegrają i bardzo dobrze, gdyż każda przegrana tej żałosnej parodii reprezentacji przybliża polską piłkę do odrodzenia. |
Oglądałeś mecz z Nigerią?
W tym spotkaniu postawiłbym bardziej na remis niż na gości. |
Polska - Argentyna DNB(Bet365) 1 2.50
|
Cytat:
Brawo Brożek! |
Przykuł moja uwage dzis mecz eliminacji Euro2012
Wyspy Owcze - Estonia , na bet 365 jest kurs na 2 za 1,57 mysle, ze wart zaryzykowania, Wyspy Owcze już swoja sensacje zrobiły remisujac u siebie z Irlandia Płn a Estończycy raz , że sobie dzielnie poczynaja w tych eliminacjach, a dwa że przeciwnika nie zlekcewaza bo w pierwszym meczu wygrali baaaardzo szczesliwie Do rozważenia E: No coż Sergiej nie pomogł, wtopa spektakularna |
Jak widzicie jutrzejszy mecz reprezentacji obywateli Polski i Francji? Francja wystawi mocny skład czy raczej odpuszczą?
|
Sam Blanc powiedział, że na bramce wyjdzie Carrasso, Nasri nie zagra bo kontuzja, Diaby też ma nie wyjść i Malouda także, Rami prawdopodobnie też nie wyjdzie i zależy od ustawienia czy wyjdzie Benzema, więc będzie to zupełnie inny skład, bo trener chce sprawdzić zmienników. Ale myślę, że w drugiej połowie jak wejdą gwiazdy to Francja może wygrać
|
Cedric Carrasso - Bacary Sagna, Younes Kaboul, Eric Abidal, Patrice Evra - Yann M'Vila, Alou Diarra (lub Abou Diaby) Charles N'Zogbia, Marvin Martin, Mathieu Valbuena - Guillaume Hoarau. Obrona perfekcyjna a w pomocy i ataku goście którzy walczą o powołaniua w najblizszych meczach o punkty. Po kursie 2.05 grzechem nie grać na Francuzów ! Oczywiście pewniaków nigdy nie ma ale to jest bardzo kuszący typ.
|
Polska - Francja over 2,5 (Bet365) 2,30. Wydaje mi się, że z naszym środkiem obrony typ jest realny przy dość atrakcyjnym kursie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl