![]() |
Cytat:
Raty dla Jovanovica i Jovanica to są jednorazowo nieznaczne kwoty. Co do frekwencji to masz rację, na pewno tych "świątecznych" kibiców będzie niewielu, czyli zakręcimy się wokół tych 7-9 tys. najwierniejszych. Jeżeli tylko Zoran się wyleczy i zacznie grać, to w drugiej połowie sierpnia będzie poszukiwanie chętnego. To jest ostatni zawodnik, którego można sprzedać w tym okienku za większą kasę, jednak zarówno Wojtkowski jak i Halilovic potrzebują jeszcze minut na boisku i dobrej co najmniej jednej rundy. |
Cytat:
|
Taka mam teorie, pewnie ona istnieje tylko w mojej glowie, ale co jesli jednym z warunkow umowy sprzedazy Lopeza bylo podanie przez nauke jazdy zanizonej kwoty transferowej, zeby w swiat poszla informacja ze gowno zarobilismy na tym transferze i zeby wierzyciele nas mocno nie cisneli? A tak naprawde Carlitos kosztowal wiecej niz podaja media?
|
Wymyśliłeś to na trzeźwo? :D
|
A Jovanović i Jovanić nie są już spłaceni ? Mogę się mylić, ale było mówione, że są spłaceni, aby dostać licencje na grę w Europejskich pucharach.
|
Czy wszyscy w klubie sa tak zajęci splacaniem długów że postanowili nie informować o niczym kibiców?
Dlaczego nie gra Imaz z Monaco? Co robi w pierwszym składzie Kokoszka skoro "tylko gościnnie trenuje" Od kiedy ma kontuzje Tibor, jaką i jak długo będzie pauzowac? Pretensje że kibice nie kupują karnetów ale kur.wa 0 słownie zero szacunku dla zainteresowanego drużyna kibica |
Cytat:
|
Mieszkam w Krakowie i gdybym dzisiaj tutaj przypadkowo nie przeczytał to bym nawet nie wiedział, że jakiś mecz z Monaco gramy. Gratulacje dla naszego działu marketingu.
|
Cytat:
Szanowna Pani Prezes udzieliła dziś wyczerpującego wywiadu dla prasy więc nie zadawaj takich pytań. |
Cytat:
PS. Mieszkam w Londynie... |
Cytat:
Czego ja chcę, przecież gdyby nie oni to by była IV liga a poza tym jest wszystko fajnie |
Cytat:
Jak jest zwykłym mieszkańcem Krakowa czy turystą to skąd miał wiedzieć? |
Od kiedy miasto promuje się na koszulkach Wisły ? Jakieś info było ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli nie siedziałeś na facebooku, a na forum właziłeś od czasu do czasu to naprawdę można było spokojnie ten mecz przegapić.
|
Nie zmienia to faktu, że ściągając do Polski taki klub jak Monaco twoim celem są zwykli Kowalscy którzy nawet nie wiedzą jak wygląda pierwsza jedenastka Wisły, a przyjdą "bo Monaco". Nie chodzi o ściągnięcie karnetowiczów itd bo oni przyszliby nawet na Tłoki Gorzyce.
Niestety frekwencja dzisiaj to porażka i chyba ostatnia odsłona Pucharu imienia Henryka Reymana, a na pewno ostatnia w takiej formie. |
Cytat:
|
Cytat:
Mam jednak wrażenie, że Majcher objął "honorowy" patronat nad tym spotkaniem, aby nie było europejskiego przypału i odwołania spotkania, bo nie stać nas na stadion. |
Cytat:
Denerwować to się ewentualnie można jak się czyta kolejny podobny wywiad z MS w którym mówi, że wszystko jest w zasadzie ok albo zaraz będzie, a tymczasem póki co jesteśmy bezdomn (bez stadionu), bez pieniędzy i bez strzelającego cokolwiek napastnika (o innych kwiatkach nie wspomnę). |
Cytat:
Takie osoby wyją aby wyć. Pzestalem czytac ich posty, co wczesniej mi sie nie zdarzalo. Dno i warstwa smierdzacego mułu. Wierze, ze ten zły okres nie pojdzie na marne i osobniki odpuszcza sobie Wisle. |
Cytat:
"Cieszycie się z tego że klubowi nie idzie." Niby po czym wnioskujesz, ze się ciesze? No chyba, że po prostu twierdzisz, że dzisiejszy mecz jest wielkim sukcesem frekwencyjnym oraz finansowym i już szukamy zespołu, który za rok przyjdzie na drugą edycję, a ja się czepiam. I opowiadając na twoje kolejne pytanie. Tak, byłem dzisiaj na meczu. A ty? |
Cytat:
|
Cytat:
Jesli kibic Wisly nie wie ze Wisla gra z Monaco to nawet trudno mi sobie wyobrazic jak poinformowac o wydarzeniu ludzi, ktorzy graja w szachy na plantach. Samozaoranie |
Cytat:
Na temat frekwencji nic nie twierdze, gdyz nie pamietam ostatniego naszego sparingowego meczu z Monaco, w trakcie wakacji, w trakcie mundialu i w trakcie zawirowan w klubie, wiec nie mam punktu odniesienia, na pewno jest to lepszy wynik niz wielu ekstraklasowych spotkan. Dlatego, w przeciwienstwie do Ciebie, nie oceniam. Nie bylem na meczu, ale kupowalem bilet. |
Cytat:
Za duże macie oczekiwania. Dajcie więcej od siebie. |
Cytat:
|
Cytat:
A jak ktos sie nie interesuja pilka nozna to niby czemu miałby obejrzec na żywo jakieś Monaco? :D |
właśnie chodzi o ludzi, którzy piłką jaką taką się interesują (w miarę), ale już nie Wisłą. Gdzie oni mieli się dowiedzieć o tym meczu?
Tym niemniej mamy teraz i tak bardziej palące problemy niż dział marketingu (który jest kulawy na Wiśle od dekad) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl