![]() |
Taktyka i TeDy? Dejcie spokoj!!!
|
Cytat:
|
przypomina mi się taktyka Świerczewskiego kiedy spuszczał ŁKS z ligi;)
https://www.youtube.com/watch?v=9vyBaNIb5ho tzw. taktyka na chaos xD |
Skoro mamy grać 4-4-2 to po co nam wolski? W ustawieniu z dwójką środkowych pomocników to obok klasycznego defensywnego pomocnika jak np Sobolewski, to nie ma miejsca dla graczy typu Melikson, Stilic, Wolski czy Crivellaro.... W środku pola muszą być gracze w stylu Szymkowiaka, Mączyńskiego, Popovica - tacy co potrafią popracować w obronie. Dlatego na papierze może i Wolski wygląda nieźle, ale do obecnego ustawienia nie bardzo pasuje, chyba że jest brany pod uwagę jako skrzydłowy?
|
Zakontraktowanie Rafała Wolskiego można uznać za ciekawy ruch dla Wisły i Wolskiego, gdyż my mamy potencjał duży natomiast zawsze czegoś brakowało. .. może teraz Rafał dołoży swoje i zaczniemy wygrywać. Smaczku dodaje fakt ze Rafał może wyjść na tym transferze lepiej niż wielu sądzi, będzie grał przy Mączyńskim a jeżeli pokaże ze to on ciągnie Wiśle a nie Mąka to kto wie czy nie łapnie się na Euro! Bądź co bądź ale potencjał to on ma na Ligę Hiszpańską tylko musi go pokazać.
|
Cytat:
|
Obyś miał rację :)
W 4-5-1 (4-3-3) to by bardzo pasował. Ciekawe kogo za plecami by miał... których dwóch z trójki cywka,popovic,boguski. Chyba że Ted czymś zaskoczy wszystkich. |
Tak zaskoczy, tylko czym?
Urygą na bramce? |
Cytat:
Wierzę w niego w kontekście gry w Wiśle i Polsce, a co ponadto to się zobaczy. |
Ktos tu normalny nie jest, zeby kolesia z Legii nam wepchnac... ciekawe kto i ile prowizji na tym przycial.
|
Cytat:
|
Oby to byla prawda
http://i65.tinypic.com/hwdab7.jpg |
W komentarzu ktoś piszę, że 350-400k Euro. Od kiedy i skąd my mamy taką kasę ? Oo
|
a jeśli mamy to dlaczego robimy jakieś dziwne łapanki zamiast kupić dwóch solidnych?
Stop. Zapomniałem o tym, kto rządzi kasą... |
Cytat:
|
Cytat:
Co do łapanki, to jedynie pozycji trenera można się przyczepić. |
|
Druzyna wcale tak zle nie wyglada, trzeba tylko zaczac grac. Lepiej zeby przeszedł te testy i był lepszy od naszych obecnych zawodnikow. To samo sie tyczy Wolskiego
|
w takim razie może i Jimenez się odnajdzie? albo i Grigorie z Galamazem?
|
Az skreca czlowieka, ze nikt nie potrafil zatrudnic trenera z prawdziwego zdarzenia do tej badz co badz ciekawej druzyny jaka sie stworzyla..
|
7 transferów w zimowym oknie? Aż się przypominają słynne zakupy Valckxa zimą 2010 roku gdzie też trafiło do nas tylu zawodników.
Co jednak ważne - w większości są to młodzi, perspektywiczni zawodnicy. A Pawłowski jak nie awansuje do 8 to i tak pożegna się z drużyną. A o to że w tym sezonie nie spadniemy jestem raczej spokojny. Wolski i Brlek powinni nam dać bardzo dużo jakości. |
Cytat:
Dokładnie, też mnie to zastanawia. Skoro były pieniądze na kontrakt dla Małeckiego, wykupienie Brleka czy Pietrzaka czy pewnie nie mały kontrakt dla Ondraska to dlaczego nie ma kasy na trenera z prawdziwego zdarzenia ? Z całym szacunkiem do trenera Pawłowskiego, ale samym uśmiechem nie zdobywa się punktów. Pawłowski nie pasuje do Wisły. Ciężko mi będzie zmienić zdanie na ten temat. |
Chodzi o to żeby załapać się do pierwszej 8 bo wtedy wszystko jest możliwe a będziemy wtedy spokojni o utrzymanie. A może powalczyć będzie można o cos więcej ale to tylko strasznie optymistyczne myśli
|
Cytat:
|
w totobolka wygrali czy co? ;-)
|
A może Pawłowski jest jedynie opcją tymczasową do końca sezonu albo rundy zasadniczej. Tak czy inaczej nazwiska nie grają, zresztą Ci którzy do nas przyszli nie stanowili o sile swoich zespołów nawet Ondrasek był w ostatnim czasie bez formy. Nie rozumiem czym się tu podniecać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zgadzam się z przedmówcą, mi się osobiście wydaje że duża zasługa w tym "naszego" Tadka! Wiesz co myślę że najlepszy trener świata nie wygrał by z takim środkiem jaki mieliśmy... Tam była dziura jak po ataku jądrowym...
|
Zaczyna to wyglądać bardzo dobrze. Brlek i Wolski będą albo skrzydłami albo gwoździami do trumny naszej Wisły.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl