![]() |
I ze Wolski tutz tuz i w Wiśle panika
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...971,1,727.html i trener jedno a kapitan swoje http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ow,nId,2150145 |
Cytat:
A z Twoich postów wynika, że musimy kontraktować Messich, Suarezów i podobnych topowych piłkarzy bo Ci ze słabszych lig nic nie wniosą, nie są nic warci ... szlag mnie trafia jak czytam takie coś, wieczne marudzenie. Ten nie bo wrzuca na tt posty z Legią, tamten kiedyś był widziany na terenie sraxy, a ktoś tam inny ma ujowe poglądy polityczne ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Problemu by nie było, gdyby wyżej wymienieni parodyści zagraniczni sprowadzeni za grube pieniądze sprawdzili się w Wiśle, a wiadomo jak to było. Swoją grą doprowadzili do największego kryzysu sportowego i finansowego (mieli w większości kontrakty, których Wisła nie była w stanie realizować na bieżąco, bo nie miała z czego) od kilkunastu lat (jesień 2011 r.), który trwa do dnia dzisiejszego.
Żaden z nich nie sprawdził się na Reymonta, a co najważniejsze żaden z nich po odejściu z Wisły też nie zanotował postępu, a wręcz regres (Jovanić, Jovanović, Bunoza, Jirsak, Iliev, Lamey, Jaliens, Kirm, Genkow, itp). |
|
Szczerze, nawet jak przyjdą Wolski i ten chorwat to wątpię czy zbawią Wisłę...... nie z Pawłowskim na ławce, z lepszym trenerem, ośmielę się stwierdzić że nawet z Moskalem w tych dwóch meczach byłyby 4 pkt.
|
W dla mnie rozncia bedzie kolosalna. W srodku w meczu Łęczną byla dziura w środku ogromna
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lkarzem_wisly/ |
No i jest ...
|
Mam dziwne przeczucie, ze pilkarsko bedzie to powrot do Ekstraklasy na poziomie Cywki. Obym sie mylil.
|
Nie wiem w jakim celu są te negatywne opinie, nie sprawdzi się to go odpalimy po pół roku i po problemie.
|
Cytat:
Dla niektórych najlepiej byłoby albo zatrudnić Messiego, albo usiąść i płakać. Nie stać nas na lepszych piłkarzy, bierzemy takich jakich jesteśmy w stanie utrzymać. |
Cytat:
|
Cytat:
i tak se napisał jak napisał :rotfl: http://www.przegladsportowy.pl/pilka...615,1,727.html |
Ja się nie boje o niego piłkarsko, na pewno nie będzie to powrót typu Cywki, bo w przeciwieństwie do niego Wolski potrafi grać w piłkę.
Kwestia tego czy pokaże swoje możliwości czy tak jak Popovic raz błyśnie, a potem wielkie g. Skoro już do nas trafił to życzę mu jak najlepiej. Mam nadzieję, że ze zwykłej przyzwoitości zaprzestanie tweetowania opraw Legii na swoim profilu na czas pobytu u nas. |
Myślę, że Wolski może nam pomóc. W Mechelen grał więc jest gotowy do gry na maksymalnych obrotach przez 90 minut. To może być ten rozgrywający, który pozwoli nam utrzymać się w ekstraklasie.
|
będzie mógł Wolski zagrać w sobotę przeciwko BB??
|
Cytat:
|
Cytat:
A teraz trochę faktów a nie jeden artykuł sprzed trzech lat. Cytat:
Zerwał jednostronnie kontrakt bo mu się tak zachciało. I do tego sąd uznał, że to słuszna zachcianka! :lol: Nie brnij już dalej w swojej gafie, pomyliłeś się, posyp głowę popiołem i po temacie. Jovanić zerwał kontrakt z Wisłą, bo ta mu zalegała kasę. Sąd przyznał mu rację i tyle. |
Nie wierze, że Wisła wynegocjowała kwotę, która jest nierealna, może wynosi ona np.500-600 tys. euro a PS z góry zakłada że Wisłę nie będzie stać.
Zresztą ten artykuł jest jakiś dziwny, nie będzie nas stać, ale wynegocjowaliśmy % od następnego transferu..... Nie wiem czy coś takiego działa przy wypożyczeniach, czyli że jeśli Fiorentina sprzeda go po sezonie za 1mln euro bo będzie u nas wymiata to my dostaniemy np. 10% z tego? Już poprawili artykuł, brak informacji o % od następnego transferu. http://www.przegladsportowy.pl/pilka...119,1,727.html |
ciekawe czy Tadek odrazu postawi na niego od pierwszej minuty.
|
Pewnie w sobote zagra, zobaczymy co potrafi. W sobote bedzie mecz o zycie , bo bielsko bedzie napierdalalo na maksa musimy to wygrac za wszelka cene, trzeba grysc trawe w tym meczu.
|
I może w końcu Drzazgę zobaczymy na boisku...
|
Cytat:
|
Cytat:
Wyobraź sobie ze Wolski zgodził sie tu przyjść pod warunkiem właśnie jakiejś zaporowej kwoty odstępnego żeby tu nie utknąć na lata w razie gdyby rozwinął skrzydła. Wisła, nie mając atutów innych niz regularna gra w pierwszej 11, musiała sie zgodzić. Lepiej mieć Wolskiego na pól roku niż nie mieć wcale. |
Cytat:
|
jeżeli tylko wynegocjowaliśmy w miarę rozsądną opcję wykupu, na którą będzie nas stać - to Wolski na chwile obecną to idealne rozwiązanie.
owszem, gość nie grał w piłke przez blisko 4 lata, owszem może nie mieć czucia gry, ale biorąc pod uwagę, że jedynym kreatywnym zawodnikiem w pomocy jest w tej chwili Mączyński - to Wolski jak na nasze możliwości finansowe jest w tej chwili jak zbawienie. I jestem prawie że pewien, że już w sobotę odpali - umówmy się, w naszej buraczanej lidze, dla zespołów które są naszym aktualnym bezpośrednim konkurentem w tabeli, czyli takie Podbeskidzie, Wolski może być nie doogarnięcia. Zwłaszcza, jeżeli będzie tworzył parę z Mączyńskim, który tak jak w reprezentacji może spokojnie grać na defensywnym rozgrywającym. Mam nadzieje, że Wolski będzie lekiem dla oczu, czytaj uchroni nas przed Urygą, Cywką, Crivelaro czy innym Boguskim. |
Na forum słoików już ciekawe wizje snują
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Z przymrużeniem oka, jakby ktoś nie wiedział. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl