![]() |
Dbam o Ciebie :-) hehe
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...postcount=9751 zdaje mi sie a przynajmniej tak czuje, ze ten post wymagalby twojej riposty. |
Cytat:
A wracając do frekwencji - zabawmy się w typowanie- zróbmy temat: typer średniej frekwencji Wisła jesień 2026 albo cały sezon 26/27 i kto chce niech wstawi swoją liczbę i zimą albo późną wiosną 27 sprawdzimy kto trafił, a kto nie. |
Cytat:
|
Cytat:
Raczej nie zaczniemy od 6 wygranych meczów więc fajnie by było mieć 20k średniej w e-klapie. |
Ja myslalem bardziej o tym kogo bedziemy mieli u siebie a kogo na wyjezdzie.
Jesli by sie ulozylo tak, ze mamy wyjazdy do Warszawy, Poznania, Derby na Kaluzy to bedzie to mialo wplyw na nizsza srednia. Mysle, ze mozna zalozyc ze mecz otwarcia niezaleznie z kim to bedzie komplet nawet biorac pod uwage wakacje. Bedzie hype i dobrze by bylo zagrac z jakas Korona Kielce czy innym Radomiakiem. W 1 lidze mielismy srednia 27k ale trzeba wziac pod uwage ze nam wyniki pomagaly. W Ekstraklasie wyniki nas nie beda chyba ciagly ale z drugiej strony kazdy klub notuje wzrost frekwencji w Ekstraklasie. Gdybym mial teraz zgadywac to bym powiedzial ze bedzie w sezonie okolo 27 tysiecy wlasnie a jesli wyniki beda dobre, bedziemy utrzymywac sie w top 6 to kolo 30 sie zakrecimy. Nie widze powodu zebysmy nie byli mniej wiecej na poziomie Lecha. Nawet w sezonie spadkowym mielismy druga frekwencje w kraju. W sezonach przed pandemicznych kiedy tez przeciez nie gralismy o tytuly, rowniez mielismy jak nie druga frekwencje to w czolowce. Biorac te historyczne statystyki i zestawiajac je z obecnymi wartosciami w ekstraklasie mozna dojsc do jakichs wnioskow. W zeszlym sezonie Poznan mial 31k, Warszawa 23, Zabrze 23. Mysle, ze z palcem w dupie wskoczymy na 2 miejsce bo na wiecej stadion moze nam nie pozwolic. |
Tak naprawdę to wszyscy wiemy, że te powiedzmy 21-22k mamy dosyć pewne, wszystko ponad zależy od wyników
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście nie będzie zawsze sold out, bedzie pare buforow ale przynajmniej w 6-7 przypadkach mamy pewny full house (Widzew, Legia, Pogoń, Lech, Górnik Zabrze, derby, Wieczysta jeśli wejdzie), jesli nie wpieprza glupich terminow na Śląsk, Raków, Jaga, Gieksa to również. Jest bardzo malo zespołów w esa ktore nie będą wywolywac emocji. A jeśli wyniki sie nie beda zgadzać to zawsze mozna ubrać narracje że potrzebujemy 12 zawodnika aby wyrwać utrzymanie. |
Najbardziej na slabsza frekwencje wplym beda mialy niekorzystne terminy meczow, rowniez (ewentualny) srodek tabeli i tzw. mecze bez obciazenia w koncoce sezonu. Aczkolwiek te druga "przeszkode" dzisiaj przyjabym w ciemno.....
|
30 będzie średnia, bo goście zabierają 2000 z pojemności stadionu.
Liczę na to, że będziemy grać do przodu, a wtedy będzie więcej niż 30 000. |
Cytat:
W tej sytuacji myślenie o środku tabeli, który zniechęci kibiców do przyjścia na stadion wydaje się dość optymistyczne. Ja, (ponoć) forumowy pesymista nie mogłem sobie odmówić tej obrazoburczej uwagi..:) |
Young Global Leader, nasz miłościwie panujący JK poucza właśnie Leona XIV na X.
No cóż...w sumie było pewne, że chłopu odbije po awansie. |
.................
|
Królewski to jeden ze skuteczniejszych prezesów w przyszłorocznej ekstraklasie
Brawo |
https://x.com/jarokrolewski/status/2060466419444195494 no rozjebało mnie :D jego ego to jest coś co nie mieści się w mojej granicy postrzegania.
To już zdjęcie jego jako króla wygenerowanego przez ai nie było tak śmieszne |
Zaraz wjadą zaszklone oczka i spektrum autyzmu....
|
Królewskiemu po 23.00 włącza się drugi tryb.
|
Wtedy niestety działa mocno na niekorzyść Wisły. I to się nie zmieni...
|
To że nie rozumiecie o czym on pisze nie znaczy, że trzeba się czepiać :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak takie k... jak krysztal i inni, mogą nadawać na Prezesa, który uratował nas od 4 ligi i przywrócił rkstraklasę.
|
Zwyczajnie, od trzech lat nie robią nic innego :).
Taki szczegół jak awans nic nie zmienia, bo awans to zasługa wyłącznie Jopa, przecież. |
Co drozd debilu, boli dupa, ze Jop ogarnął awans? I punktował w tamtym sezonie też na awans bezpośredni?
PMS większy od twojego zjeba Rude więc dupa piecze? Jop średnia w tym sezonie 2,09 Jop średnia w tamtym sezonie 2,07 No rzeczywiście dużo ta praca i transfery Królewskiego zmieniły. Dwa sezony z różnymi zawodnikami, inną kadrą, praktycznie tożsame punktowo. Oczywiście s.......iny zaraz powiedzą, że w tym sezonie zawalił i sobie średnią zaniżył. Zamiast marnego 2,09 oczywiście powinna być średnia może nawet lekko ponad 3,0 na mecz xd Także .......cie dalej o tej wielkiej pracy Królewskiego ale jak widac podstawą wszystkiego jest tutaj Jop, który dwa sezony miał mocne i z wejścia jak żaden inny trener ogarnął Wisłę. |
Cytat:
|
Co ten pacan jaroo1 pierd.... Gdyby nie super transfery prezesa, to by Jop nawet nie pierdnął. Ale ma ból dupy o tego Rude, stranierofob. Z takimi wzmocnieniami każdy by awans zrobił. Powiedzieć do takiego jaroo1 ty ch...to nic nie powiedzieć. Ale mam bekę, bo wiem, ze czyta moje posty, a że gdzieś kiedyś ubajdurzył sobie, ze niby mnie ignoruje, to nie może na nie odpowiedzieć. Miód na moje oczy.
|
Lesiu wytłumacz mi Twoją logikę...Rude zdobył PP, ale walkę o awans przegrali piłkarze. Teraz piłkarze wygrali awans, ale Jop, a w zasadzie każdy trener byłby zbyteczny. Po co w takim razie trener, skoro mamy samograja? Kasperczak też był nędznym trenerem?
|
Cytat:
Troll internetowy: definicja Troll internetowy to użytkownik internetu, osoba, która celowo publikuje kontrowersyjne, obraźliwe, fałszywe lub prowokacyjne treści w celu wywołania emocji, irytacji lub konfliktów wśród innych internautów. Ich działania są często niekonstruktywne, nie służą budowaniu pozytywnej dyskusji, ale raczej do zakłócania spokoju online Mogą działać na różnych platformach internetowych, włączając w to fora dyskusyjne, media społecznościowe, dodawać komentarze na blogach, udzielać się na czatach online. Celem trolli jest często wywoływanie negatywnych reakcji w internautach oraz zdobywanie uwagi. Trolling jest zachowaniem niepożądanym i nieakceptowalnym w większości społeczności online. Osoby wprowadzające zamęt publikują obraźliwe komentarze, zawierające sarkazm lub kontrowersyjne opinie, dążą do sprowokowania silnych reakcji, wywołania chaotycznych i niekonstruktywnych dyskusji. Mam nadzieję że wyjaśniłem Jeśli coś sie nie zgadza to dajcie znać. |
Cytat:
Cytat:
Oczywiście wszystko działa w symbiozie i każdy w klubie robi teraz dobrą robotę, niemniej Jop wydaje się tym elementem układanki, bez którego to by nie ruszyło, i którego brakowało od samego początku bo transfery, potencjał, budzet itd mieliśmy ciągle wysoki, były lepze i gorsze ruchy na rynku transferowym ale każdy trener miał szansę zrobić awans - Sobol dostajac dobre transfery, Rude zdobywając PP mógł/powinien bardziej skupić się na lidze i skoro udało się zdobyć PP to na pewno awans był wtedy w zasięgu możliwości. Także jak dla mnie Jop jest tutaj szefem. O czym na pewno zdążymy się jeszcze przekonać bo albo da radę w I lidze i potwierdzi to wszystko albo zostanie prędzej czy później zwolniony i zobaczymy jak wtedy kolejny trener się sprawdzi. Być może nawet wrócimy do I ligi więc wtedy byłaby powtórka z rozrywki i porównanie 1 do 1 Sobolów, Rude, Jopów i kogoś nowego. |
A nie mówiłem... :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Proszę nie cytować zbanowanych trolli, bo trzeba będzie grono zbanowanych powiększyć...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dokument źródłowy to dokument źródłowy. Ja swoją wiedze brałem z mediów. Przykładowo: https://wroclaw.tvp.pl/91192611/slas...zyszlosc-klubu. Jak widać, trzeba wszystko weryfikować co piszą tzw. dziennikarze, ale na to, niestety, nie mam czasu. Jakby nie było- ślunsk kasę dostał, wydał ją na spłatę długów, w tym wynagrodzenie Samca- Talara. I nikomu nie spadł włos z głowy. Przyjmijmy optymistycznie, że na razie... |
Zeby uscislic to w zimie byly dwie dokapitalizacje na 10 i na 30 milionow oraz jedna dotacja celowa 5 milionow (bodaje na pokrycie zimowych przygotowan).
Jakby nie patrzec dobrze sie tam bawia. Tylko zima miasto dolozylo im 45 milionow a jeszcze w lecie przeciez tez dostali tylko nie moge sie doszukac ile i w jakiej formie. Lata mi w glowie liczba 60 milionow w sumie dostali na sezon ale nie moge zweryfikowac. Ciekawe ile dostana na Ekstraklase. Pewnie koszty beda wyzsze ale przychodzi kasa z Canal+ wiec pewnie znowu kolo 60. |
Cytat:
Dopóki nie wprowadzą komórek z alkotestem wymaganym do odblokowania mediów społecznościowych nic się w tej kwestii nie zmieni. W krajowej polityce większość bulwersujących tweetów też powstaje w nocy z piątku na niedzielę :-) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl