![]() |
Cytat:
Zbymak, jak Cię dorwę ... |
Mialo transferow nie byc:-DJeszcze mamy okienko przez miesiac otwarte jeszcze sie bedzie dzialo:-D
|
Dajcie na luz beda transfery to beda nie bedzie to nie mamy 7 graczy na obrone 3 graczy ewentualnie moze grac tam singlar lb diaz wiec do zimy lub lata starczyc na nasza lige powino
|
Sikora!!! a co! :P
|
Powiedz chociaz na jaka litere ma nazwisko? plisss...:) Zart oczywiscie!!
Pół forum piało z zachwytu nad Milinkovicem..czyzby to on mial nas uszczesliwic(zeby nie bylo ze zadowoilc:)) |
Cytat:
|
Nie ma co zgadywać skoro nie mamy ku temu żadnych danych.Pożyjemy i mam nadzieję że się dowiemy :)
|
mi się wydaje ze w Zimie dokoncza przebudowanie druzyny :)
po rundzie jesiennej okaze sie kto jest mocny... |
Cytat:
|
ja tez moge powiedziec ze ma przyjsci gwiazda z zachodu i wszyscy to prawi łyknał tak jak z kilkoma graczami wole poczkac do podpisania kontraktu bo interesowac sie mozemy iRaulem i co z tego jak go nie kupimy
|
Cytat:
O Słoweńcach nie ma mowy... raczej Słowakach :) |
Facebook Wisły panowie ;) rozglądamy się na stadionie ;)
|
jak tu pracować...:)
|
Cytat:
|
pewnie chodzi o Chaveza, więc bez napinki...nie ma się co nakręcać
|
O Chaveza/ innego stopera/ zawodnika z "nazwiskiem" .
Choć mam nadzieję że to jakiś porządny stoper. |
''Na meczu Wisła - Karabach będzie gość specjalny. I nie myślimy tu o trenerze reprezentacji Azerbejdżanu. Kto? Odpowiedź już niedługo na stronie oficjalnej''
FACEBOOK wisla.krakow.pl i wszystko jasne...Chavez:) http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ch_medycznych/ |
Cytat:
|
15:03 Chavez na testach medycznych
W środę do Krakowa przyleciał Osman Chávez, który przechodzi testy medyczne. Zawodnik obejrzy dzisiejsze spotkanie Białej Gwiazdy z FK Karabach w III rundzie kwalifikacji do Ligi Europejskiej. » |
Z tymi info podawanymi w obecnej formie Uwaga.......BUM! REWELACJA!!!
|
Chavez, oficjalna potwierdziła :)
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ch_medycznych/
Jesssssst:D Chavez na testach. Takiego piłkarza nam potrzeba najbardziej na tą chwile. |
tylko jestem ciekaw na jakich warunkach do nas ma przyjsc :) nie zla glupote napisali ze w Hiszpani jest
|
|
no nareszcie!! :D
|
Jak szybko Wisła robi niespodzianki:-D
|
Cytat:
No ale trzeba się cieszyć, że jest środek obrony |
Cytat:
|
Cytat:
|
zbymak a ten ktoś to GRUBA RYBA???:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl