![]() |
Ze Wisla chciala Wolskiego
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-krakow/9hbwhd |
no wlasnie WTF? Pomysl niezly ale ktos wie czy to kaczka czy serio byly jakies rozmowy?
|
Ostatnio gdzieś był z nim wywiad - to jakiś piździoch i maruda. Do składu się nie łapał to zamiast zapierdalać za dwóch i każdą okazję poświęcić na trening, to on gdy były jakieś wolne dni to jechał do Polski, bo tęskni za rodziną i znajomymi :help:
|
hehe niczym Groskrojc, który grając w Stambule raz w tygodniu latał do Niemiec i po pół roku powiedzieli mu : Wypierdalaj.
News podał Eurosport. Twórca Morientesa w Legii i innych strzałów z dupy. Większą wiarygodność ma forum cracovi |
Cytat:
|
Cytat:
Co do zagranicznych klubów, to nie czarujmy się - Burliga nie wyrasta ponad ekstraklasę. To raczej przyzwoity zawodnik, miewa przebłyski - nic więcej. Idealny na Wisłę, idealny na Jagiellonię - niewiele więcej. Musiałby naprawdę mocno agent zadziałać. |
Cytat:
A to moze. Ja czytalem natomiast wypowiedz w chyba niemieckiej prasie trenera Galaty który twierdził ze z chłopem nie da sie pracować bo w kazdej wolnej chwili lata do domu. A i teraz jak patrze to niby fifa im anulowała ten zakaz bo spoznienie nie wynikało z winy klubu :) Bury miał ofertę z za granicy juz rok temu. Ale pogadajcie z nim w innym języku niz Nasz... |
Szkoda straszna widząc Burligę w barwach Jagi. Chłop naprawdę w piłkę potrafił grać, na obu stronach obrony był najlepszy w drużynie, do tego Polak i wychowanek, a ląduje w miejscu gdzie też pieniędzmi nie srają. Oddawanie takiego gościa za paczkę fajek, kiedy w drużynie jest cała masa piłkarzy którzy nic tej drużynie nie dają jest efektem wieloletniej degrengolady polityki naszego klubu...
Widząc Burego w barwach Jagi jest mi po prostu przykro... |
Dokladnie Burliga nasz chlopak,a to czasem gola strzelił ,do przodu poszedl.
Ale coz tam,lepiej takich wypychac a w klubie trzymac ludzi od ktorych niedobrze sie robi jak Crivellaro,Popovic ,Buchalik .No coz jakie transfery,taka polityka a miejsce w tabeli przestaje dziwić. |
Żenada to będzie wypożyczenie Wolskiego, który od odejścia z Legii, słownie jednego dobrego spotkania w pełnym wymiarze czasu nie rozegrał. Miały być transfery a tu wypożyczenie.
|
Żenadą jest to, że jeszcze nie śpisz. Ty byś się lepiej nadawał. Do orania pola.
|
Wojtas, to najpierw znajdz chetnych na wyzej wymienionych zawodnikow. Sadze, ze Popovic problemow nie bedzie mial ze znalezieniem klubu po tym sezonie, bo pewnie nie przedluza mu kontraktu. A czy to bedzie jakis slaby w ekstraklasie czy 1 liga to juz inna kwestia. Chociaz jak dla mnie to na rok na lawke moglby zostac, jezeli bylyby poczynione jakies transfery czy to w tym czy w letnim okienku.
|
http://i68.tinypic.com/10wvdi0.jpg
http://i68.tinypic.com/wum6oi.jpg I jeszcze w Przegladzie http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...do-ekstraklasy A gdzi eindziej pisza, że to nieaktualne http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ow,nId,2147794 |
jak dla mnie gówniany pomysł jak skur.wysyn, co to ma być rewanż za cierzniaka?
|
Cytat:
Z Mąką może być ciekawa para choć nadal brakuje defensywnego pomocnika (Uryga poziom II liga). |
Cytat:
|
Że też w naszej sytuacji ktoś jeszcze potrafi wybrzydzać :D Zrozumcie potrzebujemy do środka pola na już kogoś kto będzie umiał zagrać dobrą piłkę do przodu i szybko się zaadaptuje w lidze polskiej. Jak dla mnie info na +
|
Mówi się o 2 nowych twarzach w Wiśle w przyszłym tygodniu.
Mam nadzieję, że oprócz Wolskiego podpiszemy jeszcze defensywnego pomocnika, wówczas zespół byłby kompletny i dawałby nadzieję na wyniki, obecnie brakuje nam przecież solidnego rozgrywającego i dobrej ósemki. Z całym szacunkiem dla Alana, natomiast on na chwilę obecną to jest poziom 1 ligi. |
Skoro FW tak podaje, to chyba coś może być na rzeczy.
|
Gdy Burliga odchodził za pierwszym razem to nikt nie plakał;)
|
Cytat:
Bramkarz, DP, rozgrywajacy. Za dużo tych braków. Bez rozgrywającego ciężko widzę pierwszą ósemkę. |
Cytat:
|
O ile Wolski nie jest kulawy to moim zdaniem na tą amatorską ligę byłby dużym wzmocnieniem.
Gdyby był w stanie zagrać na poziomie zbliżonym do czasów l to byłby grajkiem o potencjale podobnym do Stilica (choć o trochę innej charakterystyce). Szczerze mówiąc te parę lat wstecz widziałem w nim potencjał na reprezentacyjną "10" na dobrym europejskim poziomie. |
jakby mogl zagrac poziomem z tamtych czasow to nie wypychali by go na sile z przecietnego belgijskiego klubiku ...... dla mnie odgrzewany kotlet na sztuke , zeby uciszyc troche kibicow
|
Cytat:
|
Gość, który w zasadzie po odejściu z Legii nie grał w piłkę regularnie miałby okazać się dla nas wybawieniem, sezon się skończy zanim dojdzie do formy, w której notabene był rundę w Legi.
|
|
Cytat:
|
a przybijesz mu 5 ? :)
|
Cytat:
Istnieje jakaś tam szansa że się odbuduje, ale skoro stracimy lekko finansowo utrzymując Cierzniaka w imię zasad, to źle wyglądać będzie jak w tym samym czasie my sami weźmiemy Legionistę utożsamiającego się z tym klubem nawet będąc w Fiorentinie.. Ale z drugiej strony kogo by tu wziąć? Po cichu liczę że wariant Brożek jako ofensywny pomocnik wypali.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl