![]() |
Zamiast czytać jakieś transfery info , które notabene podają jak najwięcej kaczek dziennikarskich, wejdźcie na oficjalną stronę ekstraklasy. Okienko zamyka się 29 lutego o 23:59
http://www.ekstraklasa.org/okno-tran...--kilka-faktow |
W składzie Wisły na stronie głównej Radzia C. już nie ma, ale Handzlik pozostał ze swoim głupawym uśmieszkiem
|
Strasznie długo tym żyjecie ;)
|
Cytat:
i to My tym żyjemy |
Czytałem wcześniej w momencie, gdy temat był aktualny. Teraz już jest lekko przeterminowany i śmierdzi zdechłą skarpetą, ale jak widać niektórzy jeszcze tym żyją :)
|
Cytat:
Podniecać się ??? Niech się podniecają Ci co to jadą na Wisłę z akcją #uwolnićCierzniaka, ale z tych podniet nic mądrego nie wynika..... Psy szczekają karawana idzie dalej, a Handzlik - być może będzie drugim Messim jak go niektórzy kreują, a być może jego kariera potoczy się jak kariera Darka Zawadzkiego, który w jego wieku był głównym motorem napędowym młodej Wisły, Mistrzem Polski juniorów i Mistrzem Europy juniorów.... |
Także niczego nie prorokuję. Cierzniak i Handzlik to nie jest temat na ciągnącą się tygodniami gównoburzę, a widać, że gro menadżerów, dziennikarzy i kibiców brylujących na fejsikach chce zrobić tego kultową zajawkę w czasie ferii.
|
brac Cierzniaka dawac Vrdoljaka i ok.
co do Buchalika. wiem ze dopiero 30 minuta, ale ... Bramkarz powinien mieć szczeście. Czy słaby czy dobry powinien mieć (Miśkiewicz miał farta pół sezonu, tak tylko przypomne). Buchalik ma farta, ale szczescia ni chuja. Pal licho umiejętności, ale szczeście sie przydaje. |
Gdzie moge sie zglosic zeby sfinansowac chocby w czesci pensje nowego bramkarza?
|
Buchalik to jest casus Jankowskiego, jest nieudacznikiem ale ktos na sile go wpycha do składu
|
Buchalik ładny komediant :D
nie wiem, nie rozumiem jak można stawiać na tego paralityka,przecież w I lidze bramkarze biją go na łeb i szyje! |
Guzmics zagrał dziś słabo, ja bym dał od I minuty szansę Żemle obok Głowy. Chyba, że Sadlok się wyleczy, ale to też jest spore ryzyko.
|
Cytat:
|
Jak powiedział dziś po meczu - przeszkadzało mu słabe oświetlenie. Cóż, jesli ma grać to niech Śląsk nie tnie na prądzie.
|
Cytat:
|
Dotychczasowe podsumowanie okienka
ODESZLI: -Cierzniak -Jankowski -Handzlik PRZYSZLI - Małecki na prawe skrzydło za Sarkiego który ciągle jest kontuzjowany - Ondreasek jak uzupełnienie ataku (a de Facto za Jankowskiego) - Drzazga jako młody talent w miejsce jeszcze młodszego Handzlika - szybki Bałaszow jako lewoskrzydłowy lub napastnik - Pietrzak jako lewy obrońca lub defensywny pomocnik Liczba bramkarzy zmniejszyła się o 1, liczba zawodników z pola zwiększyła się o 3. Liczę teraz na zakontraktowanie jakiegoś niezłego bramkarza i jednoczesne pozbycie się Buchalika oraz transfer środkowego ofensywnego pomocnika/skrzydłowego. EDIT: aktualna kadra -------------------------------------Miskiewicz/Buchalik ---------- Jovic - Bartosz - Burliga- Głowacki - Guzmics - Żemło - Sadlok - Pietrzak Małecki - Boguski - Crivellaro - Mączyński - Uryga - Cywka - Popovic - Guerier - Bałaszow ----------------------------- Brożek / Ondreasek / Drzazga Razem 20 piłkarzy z pola, odjąć trzech debiutantów: Bartosz, Żemło, Drzazga, odjąć słabych: Crivellaro, Uryga, Popović, do grania zostaje 14 piłkarzy + jeden bramkarz (Miśkiewicz) |
Cytat:
Odejście Handzlika to żadne odejście, bo on i za 2 lata by nie dorósł do seniorskiej piłki. ledwo 1 minutę zagrał w ekstraklasie. Już prędzej powinieneś wspomnieć o Kuczaku, bo to on zagrał więcej minut w pierwszym zespole. A Małecki zastępstwem za Sarkiego? chłop nie gra od 10 miesięcy, więc trochę rychło wczas żeby mówić o zastępstwie :-) Mamy 22 piłkarzy do grania i tyle. Przynajmniej jeśli chodzi o ilość to jakoś to wygląda. |
Burliga podpisal kontrakt z jaga ;/
|
Osobiście przeczuwałem, że tak się stanie. Ostatnie pół roku Burligi w Wiśle było bezbarwne, a na prawej obronie mamy obecnie trzech zawodników (Jovic, Burliga i grający coraz lepiej Bartosz), pozyskaliśmy Pietrzaka więc na LO też mamy alternatywę dla Sadloka.
Osobiście jeśli jagielonia zaproponuje sensowne pieniądze sprzedałbym już teraz. Wg. doniesień medialnych, nasz klub złożył ofertę transferową zawodnikowi 7 drużyny chorwackiej ekstraklasy. To Petar Brela-22 lata, http://www.transfermarkt.pl/petar-br...spieler/160471 Wygląda na to, że w grę wchodzi transfer gotówkowy. Chcemy pozyskać również czeskiego bramkarza, którego nazwisko owiane jest tajemnicą. Źródło http://www.futmal.pl/news,39434.html |
Nie mogę nigdzie w sieci znaleźć potwierdzenia, że Burliga podpisał. Napiszcie więcej szczegółów. Już teraz odchodzi czy po sezonie?
|
Nie ma żadnego potwierdzenia, dzieci sobie przesyłają nawzajem takie wiadomości.
|
Nie wiem skąd się wzięło durnowate przekonanie, że o wypożyczeniu decyduje klub mający kartę w ręku a piłkarz nie ma nic do gadania. Ci którzy chcą wypożyczać Cierzniaka do Polonii czy innych Widzewów niech trochę ochłoną z nienawiści.
http://i.imgur.com/2YZeHMH.png |
Crivellaro zaczal dobrze grac
|
O zainteresowaniu Burym ze strony Jagi mówiło się od jakiegoś czasu. Sam zawodnik chyba też chciał zmienić otoczenie. Mam tylko nadzieję, że zachował się inaczej niż Cierzniak.
Jeżeli klub przedłuży kontrakt z Bartoszem a jemu samemu nie uderzy sodówka to razem z Bobanem zabezpieczą prawą obronę. |
Do rezerw go!!!
|
Jeżeli to prawda, to prawdopodobnie prawdziwe są też inne plotki o Burym... Czyli to klub rezygnuje z niego i kazał mu szukać nowego klubu.
|
Nie wiem, na ile prawdziwe są plotki, że on znowu wrócił do grania u buka - jeśli tak to bardzo zrozumiały ruch.
|
28 latek, pilkarsko mocno ograniczony jednak, lepszy juz nie bedzie a pewnie chce w koncu konkretniej zarobic
majac zestaw Jovic + Bartosz spokojnie mozna go puscic, pod warunkiem oczywiscie, ze Bartosz przedluzy kontrakt ... |
a czy niedawno dziennikarzyny nie pisaly o tym ze Burliga mial tez oferty zagraniczne ?? bo jesli tak to sie dziwie ze wybral to Bialostockie zadupie na koncu swiata
|
Bury ma niezłą chate na Zarabiu, nie sądze że wybierze Jage. Prędzej lepszy hajs zagranicą i jakąkolwiek szanse na gre
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl