![]() |
nie wiedziałem gdzie wkleić i spytać więc wrzucę tu czy rzeczywiście Wisła grała kiedyś w takich koszulkach http://www.allegro.pl/item686600977_...kcjonerow.html :| jeśli tak to chyba było bardzo dawno temu. Jestem bardzo ciekawy czy to jest replika czy normalna meczówka?
|
ja kojarzę taką koszulkę chociaż ten sponsor to mi się bardziej kojarzy z koszulkami Śląska bodajże z 2000 roku
|
Dziwną rzeczą jest to, że obecnie wygrywa koszulke kibic Legii.
Orientuje się ktoś gdzie w Krakowie są ubrania tej firmy: http://footballfans.pl/Default.aspx jeśli wogóle są w jakimś sklepie. |
Jaki polecicie program do konwersji z mp3 do wma? Najlepiej darmowy, do jednorazowej zachcianki :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co lepiej rozrobić ze spirytusem,sok z czerwonych winogron czy z białych?
|
Czy może mi ktoś zarzucić linkiem do filmu o Dzierżyńsku? który przed chwilą był na TVN 24 ,miałem oglądać ale załapałem się tylko na ostatnie 20 minut :( swoją drogą polecam ten film dok.
będe bardzo wdzięczny za pomoc ! |
Cytat:
|
Ile stoją L&M-y w Czechach? Jest coś taniej czy tak samo jak w Polsce?
|
Cytat:
|
Cytat:
ps benzyna też droższa. |
Siema. Jak można dostać się z GK, ewentualnie z Placu Inwalidów na ulicę Gramatyka? Jakiś autobus, czy raczej piesza wycieczka?
Pozdrawiam! E: Dzięki Gigant! |
Cytat:
|
Kto ma neta z Netii? interesuje mnie ten necik 16mbit, często zrywa neta czy coś w tą deseń... . Proszę o opinie.
|
Ewentualnie na Placu Inwalidów możesz wsiąść w 139, 501 lub 208 i pojechac na przystanek Miasteczko Studenckie AGH, a tam jak wysiądziesz musisz cofnąć się dosłownie 20m i ul.Gramatyka, taka ślepa uliczka, będzie po lewej (idąc do strony przystanku MS AGH)
|
Ile się jedzie mniej więcej tramwajem z Prądnika Białego (wschód) na R22/AGH, Rynek ?
|
Cytat:
10 znaków :P |
Cytat:
|
mam pytanie odnośnie allegro.pl
Mianowicie, kupiłem ostatnio buty na allegro od gościa co jest super sprzedawcą...(choć ma 100 negatywnych komentarzy ;/), przelałem kase, gość napisał maila że buty wyslał priorytetem, od tego czasu mija 2 tydzień i butow nadal nie ma...Napisałem do tego gościa, odpisał że to sprawdzi, ale nie mam od niego wiadomości od kilku dni...na następne maile nie odpisuje. Moje pytanie brzmi: Co mogę teraz zrobić,aby odzyskać kase? jest jeszcze na to jakaś szansa? czy juz przepadło? z góry thx |
http://allegro.pl/country_pages/1/0/...?page=3&type=1
Program Ochrony Kupujących Zwrócimy Ci do 500 złotych, jeśli nie otrzymasz przedmiotu lub otrzymasz przedmiot niezgodny z opisem (więcej informacji). |
a ja mam pytanie z innej beczki ..
Kiedy Łukasz Garguła bedzie mógł grac ?? |
Cytat:
|
Cytat:
Wypij spirytus i zjedz winogrona, będzie i wilk syty i Menczester Siti :D |
Ma ktoś jakieś dobre metody na mocny ból gardła? (tylko mi nie pisać że 0,5 litra wpływa najlepiej :) )
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy zapiekanki "u endziora" są zamknięte w niedzielę? Czy to jakaś dłuższa przerwa?
|
Mam pytanie! Jak dojechać do Tallinna mając transport, a nie mając dowodu i mając nieważny paszport?
|
Cytat:
Granic nie ma, ale na miejscu mogą skontrolować i zarządać dokumentów, więc ryzyko zawsze jest. |
Cytat:
- płukanie szałwia lub jodyną - tymianek - no i nie 0,5 ale herbatka z wkładką |
Wieczorem wyjeżdżam do Mielna koło Koszalina. Jaka trasę proponujecie ?
|
Witam, bardzo prosze osoby obeznane w tej dziedzinie o jakies wskazowki,chcę kupic jakis fajny monitor przede wszystkim przeznaczony do xboxa,najlepiej full hd ok 22 cali tak do 1000zł.
Bardzo prosze o jakies wskazowki bo kompletnie nie wiem o co biega w tych calych kontrastach itp. pozdr |
Cytat:
http://w.droge.pl/drogi_wynik.php?m1...5456&wariant=1 |
Cytat:
|
Cytat:
Tak jak wcześniej ktoś mówił, na krzywy ryj ale ryzyko jest takie że jak Cie złapią to masz kosmiczny mandat, dostajesz obywatelstwo estońskie na 2 dni (po uprzednim potwierdzeniu Twojej tożsamości - masa papierkowej roboty, dzwonienia, faksowania itp itd) i w tym czasie masz się ewakuować z kraju :] (z doświadczenia z Niemiec, myślę że jest podobnie). Tak czy siak nie wiem czy warto ryzykować bo do przejechania masz jeszcze Litwę oraz Łotwę tam też jest ryzyko :) Pozdro |
Cytat:
Ktoś się orientuje jaka jest procedura psów czy innych służby gdy mają cudzoziemnca bez papierów, a chcą go wylegitymować? Zatrzymanie do sprawdzenia tożsamości? Mandat? No i czy na granicy mogą mnie zawrócić na przykład? |
Cytat:
Jak juz pojedziesz to wes paszport zawsze bedziesz mogl glupa przygrac ze nie sprawdziles kiedy sie skonczyl paszport i jak dobrze pojdzie to sie skonczy na Ambasadzie bo jakos do kraju wrocic musisz. |
Pytanie: czy w Katowicach dworzec PKS jest obok PKP?
|
Vinci,tak jeden jest blisko kolejowego,a drugi jest na ulicy Piotra Skargi
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl