![]() |
Cytat:
|
portal nie pompuje niepotrzebnie bańki tylko osoby na tym forum więc dlatego tutaj pytam
|
wiec żekomo za pół roku tudzież trzy.
|
Czyli trzy i pół. ;) Bańka urośnie do niebotycznych rozmiarów. Pomyślcie o czujkach w strategicznych punktach Krakowa.
|
Ja bym jednak radził zadać to pytanie prof. Miodkowi. żekomo wie.
|
Kuczak wypozyczony do Kluczborka
http://www.90minut.pl/news/261/news2...Kluczbork.html |
Cezary Wilk hehe i będzie defensor ;)
|
Wątpie, żeby Stilić tu przyszedł choćby na wypożyczenie. Jak do nas przychodził to bardziej przekonywała go postać Smudy.
|
nei wiem czy na tt czy gdzies w internetach ja doczytałem sie ze nie bedzie to nikt kto juz tu grał wcześniej.
I to było miedzy wierszami bo ktoś pytał/pisał o Meliksona czy innego dziada. Oczywiście, wszystko hipotetycznie |
Cytat:
|
Nawet połamany gorszy od Urygi nie będzie :D
|
Zapowiadany transfer to środkowy, ofensywny pomocnik. Do tego kibice maja mieć powody do satysfakcji.
Jak nic do opisu pasuje Łukasz Garguła z Miedzi Legnica :) |
Cytat:
Cytat:
Chłopak świetnie gra pressingiem więc na pewno skorzystałaby na tym cała Wisła. |
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mateusz Klich!!!
|
zgadywałem że może Klicha chcą brać bo naszą ligę to super opcja choć grał u sąsiadki....oby to się sprawdziło...
|
Możesz podać źródło, czy kolejne info telefoniczne od samego Cupiała?
Ciężko mi osobiście wyobrazić sobie taki transfer. ;-) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
https://twitter.com/Cli5hy/status/555481219769835520 |
wesz(L)o nakręca akcje #uwolnicCierzniaka
http://weszlo.com/2016/02/03/menedze...e-tylko-wisla/ :haha: |
W dupie ich mam ale wieśniakom w krawatach wydawało się że przyszli na promocję do Biedronki.
To już jest żałosne jak próbują ratować twarz. A weszło ... no cóż, niektórym może się teraz wyjaśni że to agencja prasowa Legi a nie niezależne źródło informacji. |
Cytat:
.......e pana menadżera tak jak i Radka... Klepcie się po pośladkach z L... |
A kto by sie tam weszlakami przejmował. Przeciez oni rozmawiaja tylko z jedna strona a zdanie drugiej sie nie liczy.
|
Boją się bo Radek ma prawie 33 lata, jak straci pół roku to może się nie odbudować. Wiem że bramkarze mogą grać dłużej na wysokim poziomie, ale fizjologii sie nie przeskoczy i dłużej by odbudowywał formę. Dlatego sie im w d... pali.
Dlaczego podali wersje jednej strony? Pozy tym umówmy się to co robi sam menago to jego rola, gorzej z Wesz(L)o |
Problem w tym, że wyjaśnienia menadżera piłkarza są bardziej spójne niż to co usłyszeliśmy od obecnego prezesa Wisły. Panie Dunin w sprawie nowej umowy rozmawia się z menadżerem piłkarza a nie z nim samym, po to są właśnie agenci i ich rola i status jest określony przepisami prawa.
Tak czy owak Cierzniak już nie zagra w bramce Wisły i mam taką nadzieję, że Buchalik i Miśkiewicz dadzą radę go w rundzie wiosennej godnie zastąpić - przed nami 9 kolejek, po których będzie spokój albo walka do końca o utrzymanie. Pech chce, że dwaj najlepsi gracze wypadają z kadry, jeden definitywnie (Cierzniak) a drugi (Mączyński) na kilka tygodni. Druga linia jest podstawą sukcesu a nasza na dzień dzisiejszy wygląda bardzo przeciętnie, jak na razie nie możemy w tej formacji kogoś szczególnie wyróżnić poza wspomnianym Mączyńskim choć i jemu przytrafiały się słabsze wstępy. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl