![]() |
Cytat:
Wybierz model swojego laptopa i w video znajdź sterowniki do karty graficznej. POP kliknięciu wyskoczy Ci okienko, czy chcesz użyć delldriverdownloadmanager, czy ściągnąć za pomocą przeglądarki internetowej - wybierz drugie i po jakimś czasie będziesz miał sterowniki. ;) Jakbyś miał problem, to napisz co to za laptok i jaka karta graficzna w nim siedzi. |
Mam pytanie - co zrobić kiedy zamoczona Nokia N95 nie chce w ogóle się włączyć, nastepnie po suszeniu suszarką równiez nie chce się włączyć w dodatku na ekranie pojawiają się białe plamy i tel nie reaguje. Do wyrzucenia? Dzisiaj na tym meczu mi się zmoczyła i teraz jestem w lekkiej dupie za przeproszeniem....
|
poczekaj do rana. wyjmij baterie i go "otworz" a jak to nie podziala to trzeba go przeczyscic ale to juz chyba w komisie:)
ps nie tylko Ty jestes w takiej dupie:P |
macie gdzieś bramki z wczorajszego meczu?
|
sport-video.pl i poszukaj....
|
Cytat:
Dobrze wiedziec przejde sobie na smsowe. Pozdrawiam |
Takie pytanie. Gdzie w Rynku bądź w okolicach dworca głównego można za free albo za drobną opłatą zostawić bagaż. Kiedyś zostawiałem na dworcu ale te szafeczki trochę kosztowały i nie pamiętam czy wypluwały kase po oddaniu kluczyka czy nie :)
|
mam dosc istotne dla mnie pytanie:
Cytat:
Cytat:
|
hmm ja tez z cyklu zalany kom. tylko kuzwa mam go nowego od 10 dni!
samsung avila....dotykowy ekran nie dziala jak powinien..myslicie ze to kwestwia przesuszenia? nie moge go rozkrecic bo jakbym chcial cos z gwarancji potem to mi dupe pokaza. pomijam plame i jakis dziwny jasniejszy pasek po skosie ekranu<co?> z tym da sie chyba zyc na gwarancji mi nic nie zrobia?przeciez to nie moja wina ze jak popadało to sie zjebal;d |
Cytat:
nie oddaja kasy |
Cytat:
A tak na serio to spróbuj iść i oddać na gwarancję ,co ci szkodzi zresztą, może przyjmą. |
Hmm ... Dajcie linka gdzie obejrze dzisiejszy mecz Legii z drużyną z Gruzji ...
|
na mojej stronie pojawia mi sie komunikat ze wykryto robaka....... i ze jest HTML:Inframe-inf
z czym to się je? jak to rozgryść |
Cytat:
niby tu ma byc wg soccer-live |
o ktoraj gra legia dzis??
|
o 20:00
*** |
mógłby ktoś polecić jakąś nawigację do 400zł?:>
|
SpongeBob napisał(a):http://wislakrakow.com/forum/images/...s/viewpost.gif
hmm ja tez z cyklu zalany kom. tylko kuzwa mam go nowego od 10 dni! samsung avila....dotykowy ekran nie dziala jak powinien..myslicie ze to kwestwia przesuszenia? nie moge go rozkrecic bo jakbym chcial cos z gwarancji potem to mi dupe pokaza. pomijam plame i jakis dziwny jasniejszy pasek po skosie ekranu<co?> z tym da sie chyba zyc na gwarancji mi nic nie zrobia?przeciez to nie moja wina ze jak popadało to sie zjebal;d gwarancja Ci raczej tego nie uwzględni bo to ty nie zadbałeś o bezpieczeństwo telefonu..no ale mogą Ci za wiele mniejszą kasę go naprawić niż jak byś miał go naprawiać w prywatnym serwisie..warto spróbować bo nic na tym nie stracisz |
Daty wydania szali ( rok i ewentualnie m-c ) : Boys of Jordan Park, Niepotrzebne skreślić, Wizards of Reymonta, Mecenas Ultras- potrzebuje
|
Może ktoś napisać fonetycznie jakieś przekleństwo po rosyjsku z tłumaczeniem? :)
dzięki ;) |
Cytat:
rzopa- d*pa topaj- spadaj Jop Twoju mac.... nie mam rosyjskiego w szkole tylko francuski więc nie jestem pewien :] |
do usunięcia
|
Wiecie może gdzie w Krakowie można sprzedać euro (po "dobrej" cenie...) ??? Z góry dzięki.
|
hmmm na Królewskiej w okolicy kantoru "Baksy" stoi taki facet który płaci więcej niż byś normalnie dostał.. tylko to mi przychodzi do głowy
|
Nie wie ktoś gdzie położyłem telefon?
|
Jest na forum jakiś temat gdzie można by linki zamieszczać do naszych aukcji (nie związanych z gadżetami kibicowskimi itd.)? Szukałem, ale nie widzę takiego tematu ;>
|
Cytat:
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=332&page=48 |
Cytat:
zadzwon z innego tel;P |
Jak się nazywała taka "telenowela", która leciała jako słuchowisko w Radiu Kraków (chyba. Mogło to być inne radio). Mocno prześmiewcza. I czy da się gdzieś tego posłuchać jeszcze raz? Ściągnąć czy coś.
|
http://www.allegro.pl/item686441322_...ia_gdansk.html
Powiedzcie proszę, czy ten szalik to oryginał. Można zaufać i go licytować?????? |
Szukam w miarę taniej wizyty u lekarza medycyny pracy w okolicach Śródmieścia. Potrzebuje załatwić do końca książeczkę sanepidowską. O ile się nie mylę wizyty są płatne, więc chyba wszędzie można to załatwić?
|
Wie ktoś jak jutro otwarty jest sklep SPORTTIW ?
|
Cytat:
|
Gdzie jest jakiś spis wszyzstkich kierunków na studia w Krakowie i co trzeba zdawac zeby sie tam dostac?
|
Potrzebuje porgram do ebook-ów na koma. Nie pod symbiana. Pomoże ktoś??
|
Cytat:
|
Cytat:
Jednego spisu w/g moich informacji nie ma a bylem/musialem byc zainteresowany jezeli chodzi o to jakies 2 lata temu :) musisz patrzec po kazdej uczelni z osobna. Cytat:
Co rozumiesz pod pojeciem "programu do ebookow"? do przegladania? tworzenia? Ja na HTC Kaiser sobie wgralem Adobe Readera i na kompie przerabialem ebooki do PDF'a :) |
Do przeglądania na nokie 5200 ;]
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl