![]() |
Działa, działa... więc do ataku...
|
Kroku : miałem tak we środę, po godzinie został odblokowany i spokojnie mogłem kupić.
|
Cytat:
Pozdrawiam |
no nie do końca mineło półtorej i dalej nic nie mogę kupić
orientujecie sie jak wyglada sprawa z biletami na zamkniete do kupienia przez neta sektory E-11/12/16 bo F i VIP to wiadomo no i G3,4,5 |
Cytat:
Co chciałbyś wiedzieć? Sektor E11-12 - To sektory szkolne, także bilety na te miejsca przeznaczone są dla dzieciaków. E16 - biletów już dawno nie ma. --------- EDIT: Edytuj posty! a nie pisz jednego pod drugim :) |
Cytat:
Niestety zrobić działającą stronę to jedno a zaprojektować niezawodny system to drugie. IMHO mamy dobry przykład ładnie wyglądającej fuszerki. Prosty dowód: stadion ma pojemność 33 tysiące, zakładając ze bilety na mecz mogą się sprzedać w tydzień, to potrzebny jest system umożliwiający zakup ok 5 tysięcy dziennie. Nasz system klęka przy 3.5 tysiącach na dobę a przerwy w działaniu systemu wynoszą po kilkanaście godzin. Śmieszne trochę. |
Prawdopodobnie zarezerwowane dla młodzieży z podkrakowskich szkół, było info że ma ich być 4 tysie, więc biletu tam nie kupisz
|
Cytat:
Dolicz do tego też pewnie jakieś 3500 osób, które nie może wytrzymać i co chwilę sprawdza jak zwiększyło się obłożenie, bo niestety tak jest i to też trzeba wziąć pod uwagę. Oczywiście strona ma kilka mankamentów i temu nie przeczę, m.in fakt że czasem pojawiają się problemy z dokończeniem transakcji (i to nawet nie na mecz z Legią), jak dla mnie minusem jest również brak opcji przewijania pomiędzy podsektorami na danym sektorze. Tzn. wchodzę w sektor C i od razu mogę mieć podgląd na C1, C2,C3,C4,C5 a nie muszę cofać za każdym razem. |
Niech ktoś, kto kupuje bilet zamieści meldunek jak jest z miejscami ;]
|
@WISŁAZWE
Dokładnie jest tak jak mówisz - mało ergonomicznie zaprojektowany sytem. Każdy kto raz lub dwa razy zamówił bilety widzi rzeczy oczywiste, których projektanci cudem nie zobaczyli. Doświadczenie uczy że jak ktoś nie wykonuje dokładnie rzeczy mało istotnych to tak samo nonszalancko podchodzi do rzeczy ważnych. Przykłady rzeczy mało istotnych i niechlujnych: - w wyborze trybuny, można kliknąć na herb po środku - pojawia sie trybuna administracyjna i brak grafiki. - w linku czasami występuje dziwna zlepka .dhtml.dhtml (o ile dobrze pamiętam). Wygląda mi to na fuszerkę w kodzie. I wisienka na torcie - strona zapewne serwisowana jest przez firmę zewnętrzną więc poprawa mankamentów musi trwać i kosztować. A jak widać podwykonawca średnio zna się na rzeczy. |
@ ArturBarlinek
Jeżeli system wyłoży się w momencie zapłaty wtedy trzeba czekać 5 godzin. |
Na moje oko około 6000 tysiecy wolnych miejsc zostało. Licząc oczywiście nieczynne jeszcze sektory.
|
Panowie jest klopot payu wywalilo mi błąd 100 i nie mogę dokonać poprzez ten portal płatności. Jak opłacić bilety?!
|
Cytat:
Cytat:
Jakby ktoś chciał grafikę do trybun to jest w katalogu bilety_wisla_krakow_pl/files/images/X.jpg gdzie za X podstawiasz nr trybuny np dla A będzie to bilety_wisla_krakow_pl/files/images/a.jpg A przepis na cymes: 1) logujesz się do systemu 2) wchodzisz na https://bilety.wisla.krakow.pl/survey.dhtml czyli bilety_wisla_krakow_pl/survey_dhtml I co się ukazuje? FORMULARZ - ZAMÓWIENIE NA KARTĘ KIBICA Korona Kielce Korona Spółka Akcyjna ul. Sciegiennego 8 25-033 Kielce tel. +48 41 340 34 03 :P Przytaczam wystarczające dowody na totalną fuszerkę czy mam grzebać dalej? Edit: tak sobie myślę - jeśli nasz system jest kalką systemu dla Korony to chyba jest wystarczający dowód na to że był on projektowany na stadion o połowę mniejszy i stąd też po części nasze problemy? |
kupowałem koledze przed chwilą:
G1 wolnych 120 miejsc G2 pełne G345 nie ma w sprzedarzy(czemu?) B 21/22/23/24 zostało około 70 % H21 zostało 70% H11 zostało 90% A11 zostało 65% A23 zostalo 45% E26 zostało 45% a reszte nie patrzyłem ale chyba full albo prawie full |
Przed chwilą w Radiu Kraków Ochalik podał że zostało w kasach ok. 5 tys. biletów.
|
Minute temu kupowałem bilet na G1. Na ten sektor zostało 25 biletów.
Strona działa płynnie więc jak ktoś jeszcze biletu nie kupił teraz jest dobry moment, żeby to zrobić :) |
Czyli sprzedano okolo 28tys biletów, gdyby odjąć 4tys z sektora szkolnego, to mamy 24tys czyli sprzedaż na poziomie poprzedniego meczu z Legią.
|
Cytat:
Po co takie glupie posty? |
na tym meczu klub trochę zarobi, kasa z nowych kart kibica + cena biletu, do tego sporo kibiców, którzy muszą zapłacić całość za bilet + catering i pamiątki.
Oczywiście jeśli dobrze zorganizują catering i pamiątki! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
sprzedaż idzie lepiej niż wtedy, gdyby nie było dzieciaków, a była Legia, też byłby komplet. zresztą nie rozumiem i tak co ma na celu "odliczanie" dzieciaków, one też są kibicami i też musiały być chętne, żeby się tu pojawić. |
Wynik tylko może cieszyć. Jak tylko piłkarze dadzą radę to zapowiada się piękna niedziela :)
Nie wiem gdzie Wy tu problemu szukacie ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie ci wszyscy ludzie zaparkuja, jak dojada? Ktokolwiek o tym pomyslal ? W Warszawie czy Wrocławiu sa dodatkowe autobusy i przystanki przed meczem, u nas w Krakowie oczywiście kazdy ma to głęboko. Transport publiczny prawie żaden, miejsc parkingowych tak samo prawie zero, obawiam sie ze szykuje sie paraliż komunikacyjny...
|
Cytat:
Bo w tym momencie tempo sprzedaży cały czas utrzymuje się na wysokim poziomie. |
Cytat:
Słoneczko ma w niedzielę świecić, do tego oprawa i rekord frekwencji na nowym stadionie, czego chcieć więcej :) Zapraszać znajomych i każdy kibic Wisły niedzielne popołudnie spędza na Reymonta ! |
Cytat:
Sprzedaż w tym momencie utrzymuje sie na normalnym poziomie. Nie ma już takiego szalenstwa. |
a bilety.wisla.krakow.pl znów nie działa
|
^^"Sprawdzacze" powstawali z łożek i padła....
|
bravelukas - nie pozostaje nic innego jak zaczekać do niedzieli i wtedy dowiemy się ile ludzi było na stadionie.
|
Cytat:
|
Kupowałem bilet po 11.00 na G1 (jedna z ostatnich sztuk).G4 i G5 nie są udostepnione do sprzedaży,choć laska w kasie mówiła że mogą otworzyć.Kolejka po bilety troche za drzwi,6 kas otwartych
|
Według komunikatu wiadomej organizacji, nie ma już biletów na G i F. No to finiszujemy! ;)
|
Cytat:
Po uświadomieniu, że na E to już nie ma i w ogóle mało co zostało zrobił taaakie oczy. Więc na pewno jest wciąż mnóstwo ludzi, którzy przyjadą i będą chcieli kupić bilety przed meczem. Tak jak dawniej... ;) |
|
^^Czyli G3, G4 i G5 nie będą dopuszczone do sprzedaży...A co to za prezentacja sekcji TS Wisła, co wymaga wyłaczenia tych sektorów? Szkoda, że nie będzie na tych sektorach kibiców.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl