![]() |
Polonia Bytom - Wisla Krakow x2
ako 1.20 Inter - Lecce 1 Chelsea - Manchester City 1x ako 1.44 Napoli - Cagliari gospodarze strzelą bramkę TAK Anderlecht - AA Gent 1x Sunderland - Liverpool x2 Udinese - Catania 1x ako 1.96 Adam Malysz - Andreas Kofler 2 Simon Ammann - Anders Bardal 1 ako 3.40 Polonia Bytom - Wisla Krakow 2 Inter - Lecce 1 Gençlerbirligi - Trabzonspor x2 Fiorentina - AS Roma x2 Udinese - Catania 1x Chelsea - Manchester City 1x Napoli - Cagliari 1x ADO Den Haag - Ajax x2 GKS Belchatow - Legia Warszawa x2 ako 8.43 Adanaspor - Karsiyaka x Hellas Verona - Spezia x Caravaca - Puertollano x ako 27.45 system 2/3 Powód: wyniki (Jaro1985 Wisełka dzisiaj słabo zagrała, cudem remis wywieziony. Nie wiem co to się podziało dziś, wogole obronny nie było) |
Niedziela:
Single: Polonia - Wisła 2 1,9 Leverkusen - Schalke 1 1,8 Anderlecht - Gent 1 1,8 Stuttgart - Wolfsburg 1 2,15 Dla zabawy: Sporting Gijon - Almeria 1x Valencia - Sevilla 1x Athletic Bilbao - Villarreal 1x Racing Santander - Real Sociedad 1x D Coruna - Levante 1x FC Porto(-1) - Academica 1 ako. 4,97 Panathinaikos - Kerkyra 1 Olympiakos - AEK Ateny 1 Standard Liege - Germinal 1 Napoli - Cagliari 1 ako. 3,87 |
Witam,wiem ze to jest OT,ale pytam jaro u jakiego buka grasz?
|
Cytat:
|
Moim zdaniem Warta Poznań stała się drużyną wartą uwagi do gry.
Wreszcie jest kaska+świetny:D trener Baniak więc utrzymanie mają moim zdaniem w kieszeni. Tak więc w meczach z drużynami środka (np. ostatnio GKS)... |
Bochum-Cottbus over 1,5 1,22
SønderjyskE - FC Midtjylland over 1,5 1,28 za 400zł do wygrania 624,64zł Jak nie Wisła to szkopy :/ |
VfL Bochum - Energie Cottbus gospodarze strzelą bramkę TAK
Sporting Braga - Rio Ave gospodarze strzelą bramkę TAK ako 1.29 Powod: zielono Jeszcze takie coś na 22:) Vincent van der Voort - Raymond van Barneveld 2 ako 1.42 |
Valladolid - Girona 1x
Bochum - Cottbus 1x Veendam - Sparta 1x Tours - Nantes 1x ako. 2,38 Szkoda że zagrałem z podpórkami, wszystkie weszły na czysto :) |
FC Flora Tallinn - JK Sillamae Kalev 1
FC Viljandi - FC Levadia Tallinn 2 St Johnstone - Brechin 1 ako. 2,00 |
na dzis
Brighton v Notts County 1 1.57 FC Flora Tallinn v JK Sillamae Kalev 1 1.28 ako 2,0 |
Charlton - Southampton goście strzelą bramkę TAK
Torquay - Cheltenham gospodarze strzelą bramkę TAK ako 1.32 Libertad - Once Caldas gospodarze strzelą bramkę TAK ako 1.14 Powod: wyniki |
Tennis:
Dulko Young Nielsen Volardi Minar...8 Gottingen - B.Treviso X(17) Chicago - Florida 1(1,65) |
Corinthians - Oeste gospodarze strzelą bramkę TAK
Palmeiras - Linense gospodarze strzelą bramkę TAK ako 1.14 EC Noroeste - Gremio Prudente gospodarze strzelą bramkę TAK J. Dokic - D. Safina 2 ako 1.93 Preußen Münster - Kaiserslautern Am gospodarze strzelą bramkę TAK ako 1.18 Powod: Zajebista passa trwa dalej. Jutro coś znowu poleci, nie ma co na sile grać:P |
Tennis:
Wickmayer Pennetta Petzschner O.Rochus Soeda...3,76 Klagenfurt - Villach X2(2,1) Petrova - Lisicki(3,82)zwrot 2:1Petrova(3,6)zwrot Peng - Rezai(4,25) 2:1Peng(3,75) |
Kloten-Bern 1 2.0
Stal Mielec - MKS Dąbrowa Górnicza Dąbrowa-1.5 seta 1.57 MKS Dąbrowa Górnicza 1.25 tobet na jutro na pewno Litwa-Polska 2 DNB 1.45 Hiszpania-Czechy 1 1.22 1.76 Litwa-Polska 2 2.10 |
Austria - Belgia X2
Slowenia - Wlochy X2 Węgry - Holandia 2 Hiszpania - Czechy 1 stawka: 13 do wygrania 48 |
Węgry - Holandia x2
Serbia - Irlandia Północna 1x ako 1.10 Hiszpania - Republika Czech 1 Słowenia - Włochy x2 Litwa - Polska x2 ako 1.95 Powód: wyniki |
Cytat:
|
Jak gra za dużą kasę to ma sens :)
|
Austria SN1 1 Te szkopy doprowadzają mnie do szewskiej pasji
Holandia SN1 1 Serbia-Irlandia Płn. 1x Słowenia-Włochy 1/2 x Luksemburg-Francja H (1,5-0) 2 Hiszpania-Czechy 1 ako 4.32 |
Cytat:
Przegra tysiąc, to żeby odrobić musi trafić 10 kuponów ako=1.10. To nie ma sensu. |
Ale musisz przyznać że te typy to praktycznie pewniaki... Więc szansa że wejdzie jest 99,999%... Każdy gra jak lubi ;)
Wie ktoś co się dzieje ze stroną betclick.pl?? Bo od wczoraj mi nie działa... |
Cytat:
Adres strony to www.pl.betclic.com |
Cytat:
Pierwszy: Hiszpania-Czechy 1 1,25 Litwa-Polska Polska strzeli 1,32 ŁKS-Warta ŁKS strzeli 1,23 za 200,00zł do wygrania 405,90zł drugi: Litwa-Polska 2 2,10 Trener Litwy oszczędza podobno swoich najlepszych zawodników na mecz o punkty za parę dni a nasz skład wygląda całkiem dobrze za 200,00złdo wygrania 420,00zł trzeci: Słowenia-Włochy Słowenia strzeli 1,50 ŁKS-Warta 1X 1,23 ŁKS walczy o awans a w jednej jak i drugiej drużynie nie brakuje zawodników, którzy potrafią się "dogadać" co do wyników :) za200,00zł do wygrania 369,00zł Narazie wstrzymuje się od podawania typów na forum i pogram spokojnie poza bo to co ostatnio się dzieje to masakra, szkoda ludzi w błąd wprowadzać! |
Jeszcze takie coś:P
Estudiantes de La Plata - All Boys gospodarze strzelą bramkę TAK ako 1.10 Cytat:
Powod: wyniki Georgia - Chorwacja x2 Izrael - Łotwa 1x ako 1.18 Hayes and Yeading - Fleetwood goście strzelą bramkę TAK Leyton Orient - Yeovil gospodarze strzelą bramkę TAK Georgia - Chorwacja 2 ako 2.16 Powod: Chorwacja w doliczonym traci niezle:P |
Hiszpania - Czechy
Czechy gol(2,15) obie strzela gola(2,15) p/k:Węgry/Holandia(29) |
Wyhaczylem jakas promocje 5E bez depozytu w nowym buku Bet3000.
Tu macie szczegoly: http://www.betwithme.pl.tl/ (nie moja strona) Ja sie zarejestrowalem i rzeczywiscie 5euro jest :) |
Cytat:
-5 krotny obrót przed wypłatą po kursie min 2,0(szczegóły ze źródła: Vor einer evtl. Auszahlung muss der Einzahlungs-Betrag mind. 2 mal und der Bonus-Betrag mind. 5 mal innerhalb von 45 Tagen Mindestquote 2.0 umgesetzt werden. Für den 5 Euro Bonus ohne Einzahlung gilt als Bedingung mind. 5 mal zu 2.0 umsetzen.) Mam pytanie. Czy odrazu pierwsze zakłady musze obstawiać za 5 Euro po kursie 2.00 ? czy moge dopiero później ? a teraz obstawiać mecze pojedyńcze np po kursie 1,50 ? |
Gdzie znajdę wynik meczu Madagaskar - Guinea?
|
Witam .Moje typy na dzisiaj
Izrael - Łotwa 1 kurs 1.57 Armenia -Rosja 2 kurs 1.50 Bosnia i Her. - Rumunia 10 kurs 1.22 ako 2.86 |
Malta - Grecja
Malta gol(2,15) 1p:Armenia - Rosja 1(6) 2z3 p/k:Armenia/Rosja(29) p/k:Walia/Anglia(26) p/k:Macedonia/Irlandia(29) River Plate - Newells Old Boys 1(1,8) |
Cytat:
|
Jemu raczej chodzilo o to,czy moze np. obstawic sobie na poczatku kilka meczy po nizszym kursie niz 2 ,potem te piec po wymaganym kursie 2 i wyplacic ;)
|
Cytat:
musisz nieco poczekać, aż na stronach polskich bukmacherów, które miały to w ofercie "pojawi się" wynik meczu ;) przeważnie jest na drugi dzień LUB po meczach europejskich eliminacji :) tak to niestety bywa z takimi "dzikimi" meczami. Czasem na stronie FIFA lub afrykanskiej federacji mozna znaleźćtakei wyniki. Niestety nie od razu po meczu Edit: http://www.soccerpunter.com/soccer-s...s-2012/results tutaj dodaja po jakichs 12-18 godzinach po meczu |
Dzisiaj bezpiecznie.
Siena - Sassuolo gospodarze strzelą bramkę TAK Szybko brameczka:D ako 1.14 Xerez - Granada 1x Vejle - HB Køge gospodarze strzelą bramkę TAK Elche - Tenerife goście strzelą bramkę TAK ako 2.00 Powod: wyniki |
Puszcza.N - Nadarzyn 1(2)
D.Ferrer - Devvarman 2(3,45) 2:1D.Ferrer(3,75) Columbus - Vancouver 2(2) acco: Piacenza 1 Elche 1 Gillingham X2...4,85 |
Netherlands - Hungary (Handicap 0:1) Netherlands - 1.40
Lithuania - Spain (3-Way ) Spain - 1.25 Mexico - Venezuela (3-Way ) Mexico - 1.50 na nowym bet3000 , wcześniej elche pojedyncze ładnie weszlo :) |
ile taki przelew trwa wczoraj wypłaciłem troche euro z bet3000 przy wypłaceniu prosili o skan dowodu jakby ktoś chciał wiedziec
|
Kod:
All payments are made in EUR.a oni wypłacają "w przeciągu 3 dni roboczych" P.S Trzeba wypłacać minimum 10 euro :) |
wczesniej nie mialem jak wrzucic,mecz o 18
AZS Białystok - Fakro Muszynianka Białystok+2.5 seta 1.8 0-3 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl