![]() |
Cytat:
Zawsze bawi mnie, gdy gość, który pisał o waleniu konia przez Leszkapw, obrażał na czacie kibiców Wisły cieszących się po wygranym meczu i bez skrupułów kolportowal fejki, przywdziewa szatki "arbitra elegante" i próbuje moralizować lub recenzować pisanie innych. :rotfl: To tak jakby Neron zaczął wypowiadać się na temat zakazu podpaleń.:lol: Jeszcze nie zauważyłeś, że jesteś w tej roli kompletnie śmieszny i niewiarygodny? :-D W sumie możliwe, bo jak widzę dalej nie ogarniasz, dlaczego Twoje pisanie o "dynamicznym Sukiennickim" było idiotyczne - ani wiek ani dynamika same w sobie nie czynią jeszcze z żadnego piłkarza zawodnika bardziej przydatnego dla drużyny, bo o tym decydują i inne sprawy. Dlatego sugerowanie na podstawie rzekomo większej dynamiki, że Sukienka może być dla Wisły przynajmniej równie wartościową opcją jak Carbo na środek pomocy, było nie tylko wybitnie głupie, ale i żałosne, co oczywiście potwierdził czas. W dodatku wystarczy wspomnieć gdziekolwiek Twój nick i jakąkolwiek bzdurę, którą pisałeś, a których nie brakowało i od razu odpalasz się niczym Wysocka-Sznepf. :rotfl: Swoją drogą to też zabawne: wiedziałem że i tym razem od razu to zrobisz - oczywiście mnie nie zawiodłeś :lol: |
Cytat:
Wyszło tylko to, że okazał się również idiotą, a nie tylko gołodupcem. |
Markus w swoim żywiole. Pół zdania o Wiśle. Elaborat z przytykami personalnymi wobec innych.
Miałem nadzieję że coś zrozumiesz ale żyjesz w swojej bańce. Nie chce mi się rozmawiać o sobie, o tobie, o wolfym, o droździe, itd. Ja wolę tutaj rozmawiać o Wiśle. Może też się na tym skupisz? |
Cytat:
|
Cytat:
czego dowodem choćby niejaki Trąbka z Mielca, który po przejściu z ekstraklapy do III ligowca dostał 3 krotność swojej pensji w Stali |
Markusik wyszedł z nory? Jak Zaskroniec ściągał Hiszpanów to był cacy, a każdy kto miał inną opinię był hejterem i niszczycielem klubu.
Zaskroniec przestał ściągać Hiszpanów to markusik pierwszy do hejtowania xd Akceptował zjeba na stanowisku właściciela Wisły, tylko dlatego, że ściągał Hiszpanów z 3 ligi. No pięknie... |
Skrobańskiego przedłużyli :(
gościa który nie dość, że połaman to jeszcze w rezerwach ledwo ledwo... no i Colleya - ciekawe czy podwyżkę dostał :rotfl: |
Inflacja jest i podwyżki miałby ktokolwiek nie dostać? Wolne żarty. Sam se mniej zarabiaj xd
|
Cytat:
Obniżkę o ile ktoś w klubie ma łeb na karku. Można spekulować. |
Cytat:
|
Cytat:
:lol: |
Co sobie musi pomyśleć Gogół, który złapał kontuzję w złym momencie i nie dostał nowego kontraktu :/
Skrobański odstawał na poziomie III ligi. Najpierw w Wieczystej, a później w rezerwach. Jest różnicą zapewnić wsparcie w powrocie do zdrowia zawodnika podstawowego zespołu (a nawet kluczowego, jak Mikulec), a zadbać o juniora, gracza głębi składu, będącego na granicy piłki profesjonalnej, a amatorskiej. Przecież można zachować ludzką twarz i po prostu zapewnić takiemu zawodnikowi warunki do rehabilitacji u klubowych fizjoterapeutów... |
Teraz kolej na Szota bo swoich w rodzinnej Wiśle się nie zostawia czyli kabaret trwa w pełni
|
Przedłużenie Skorobiańskiego pokazuje, że Królewski jednak nie przestaje być konsekwentny w popełnianiu tych samych błędów i idiotyzmów, co w przeszłości.
Kolejny raz wysyła w świat konkretny sygnał: chcesz nowy kontrakt? Połam się albo złap jakąś ciężką kontuzję i masz to jak w banku, nawet jak jesteś na boisku ostatnią fajtłapą! Nie zostawimy Cię wtedy na lodzie!:evil: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Racja i to jest straszne, że scenariusz pt. "a dobra Dawid, jednak zostań" w naszym cyrku jest całkiem możliwy. |
Szot dostanie kontrakt przez tzw. zasiedzenie.
|
Szot pojechal bo ma dalej kontakt, clj czy rezerwy skonczyły, a trochę czasu tu spędził.
|
Raczej nie jest standardem to, że gość któremu kontrakt wygasa za niecałe 2 tygodnie jedzie na obóz.
|
Niech się jeszcze pobawi za piniondzie wierzycieli
|
Cytat:
P.S. Przedłużenie Szota to w tej sytuacji moralny obowiązek :haha: Kto Wiśle kibicuje ten w cyrku się nie śmieje. |
Jeśli zostało się z jednym zdrowym bocznym obrońcą w kadrze to nic dziwnego, że Szot trenuje i może przedłużyć kontrakt.
|
Cytat:
|
Cytat:
Gdyby go nie było to trzeba byłoby poszukać kogoś innego i może jakimś cudem znaleźliby kogoś lepszego co akurat w tym przypadku nie wydaje się trudne. Przecież on nic nie ma poza niezłą wydolnością. |
Cytat:
Przedłużenie Colleya - mimo wszystko słuszny ruch, w ktory nie wierzylem jeszcze pare tygodni temu Skrobanski -... no coment, bawimy sie w fundacje nie majac kasy dla tych którzy juz sa na kontraktach. Nie muszę mówić gdzieś nas to doprowadzi. |
Cytat:
EDIT: https://www.goal.pl/transfery/wisla-...y-z-ich-celem/ |
Cytat:
Było oficjalne pożegnanie już ogłoszone - temat zamknięty, potrenuje i tyle. Co do sensu tego, to nie mam ochoty komentować :-D |
Cytat:
|
Czy jeśli Szot złapie kontuzję na obozie (ma kontrakt ważny do 30 czerwca) to w nagrodę dostanie nowy kontrakt?
|
Cytat:
7 znaków |
Czy jeśli Szot nie znajdzie nowego frajera, który mu zapłaci kilkanaście czy więcej tysięcy za bieganie za piłką (on nie umie grać w piłkę) to czy dostanie nowy kontrakt w Wiśle?
|
Cytat:
Cytat:
Ma ważny kontrakt z klubem który nie puści go za darmo, po co w ogóle marnować czas na takie ruchy? No chyba że o to chodzi - o pozorowanie działania. "Mieliśmy takie super transfery zaplanowane, ale się nie udało. No to przedłużymy Szota i weźmiemy kilku chłopaków z rezerw". |
Nie wiem, ale sie domyślam.
Wiecej, skoro juz sponsorujemy mu 10 dniowy obóz (powiedzmy ze z 5k w plecy, nie sa to mega koszty) to wyobrazam sobie ze doznaje ciężkiej kontuzji w ktorej koszt operacji to >30k. I mozna sobie gdybac, co by bylo gdyby Jazdzynski zostal u sterów, bo wyobrazam sobie ze cielibysmy koszty na każdym polu, począwszy od bezsensownych kontraktow, a konczac na sponsorowaniu wycieczek. Cytat:
I druga sprawa to nie wiadomo czy jakiś menager nie przykleił sobie nazwy Wisly bo to modne. Ja Bashe ocenie po okienku. |
Cytat:
|
Będzie tak, że Szot zagra w pierwszych dwóch sparingach. Zepnie się na maxa i na tle przeciwników grających wakacyjną piłkę, pokaże się z dobrej strony. trener Jop powie aby przedłużyć kontrakt bo to będzie wartościowy zmiennik i tym sposobem Dawid Szot zostanie z nami na dłużej.
|
Żemło kończy kontrakt w Opolu
nasz wychowanek, ograny w I lidze, przecinak w sam raz na I ligową kopaninę a jarozbawisłę kazał przedłużyć Skrobańskiego (w dodatku połamanego) przy braku Urygi, taki Żemło by się przydał.... no ale po uj... lepiej być przytułkiem dla zepsutych ps. a te "senzacyje" że walczymy o Antonika z Wieczystą to wiadomo gdzie można sobie wsadzić |
Z tym Żemło to wcale nie byłby głupi manewr, chociaż pewnie większość by to wyśmiała. Typowy I-ligowy zabijaka i naprawdę solidny. Zastanawiam się, czy gdyby info o jego odejściu z Odry pojawiło się dwa dni wcześniej to Jarunio zastanowiłby się, czy nie zamienić Skrobańskiego za niego.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl