![]() |
Osobisce cieszy mnie to, że awansowaliśmy do następnej rundy próbując grać w piłkę... raz wychodziło to lepiej a raz wracaliśmy z workiem bramek ale cały czas staraliśmy się grać a nie kopać po nogach i wyprowadzać kontry.
Co do losowania to chciałbym uniknąć południowców. Dlatego wolałbym nawet grać z ManU niż z Valencią. |
Marzyłem, żeby na "wiosnę" w lutym przyjechał do nas jeszcze raz APOEL i zagrał sobie przy -10 C wspomaganych wiaterkiem ale w obecnej sytuacji PAOK z tych samych powodów może być. Jak nie PAOK to ktoś kto da zarobić na prawach transmisji tv czyli możliwie najwyższa medialnie półka.
|
Cytat:
P.S Zmodyfikowałeś swojego posta, wczoraj było coś takiego "Z nikim nie mamy szans, wiec jak spadać to z wysokiego konia" - taki z ciebie kibic. Ja w przeciwieństwie do ciebie wierzę w awans, a na Schalke i Manchestery przyjdzie jeszcze pora. |
O godzinie 13 czasu polskiego, w siedzibie UEFA odbędzie się losowanie 1/16 finału LE. W doborowym gronie, wśród ekip nierozstawionych znalazła się krakowska Wisła.
Chciałbym, by Biała Gwiazda trafiła na Standard Liege, nie życzyłbym jej natomiast nikogo z "podwórka" angielskiego i hiszpańskiego - zdradza naszemu serwisowi Damian Gorawski. Jak typuje Kuba Błaszczykowski, Marek Zieńczuk czy też Leszek Lipka? http://wislalive.pl/news/o_13_losowa..._wislakow-169/ |
Cytat:
No i tylko takie rozumowanie do mnie dociera. Na cholerę wam te Manchestery już w 1/16? Tak wam się spieszy do odpadania? W środę stało się coś pięknego, cudownego, niebywałego! Nie kończmy tego tak szybko tylko złapmy Pana Boga za nogi i wykorzystajmy swoją szansę. Ja liczę na PAOK, może wyjść z tego naprawdę fajny dwumecz, a i kibicowsko powinno być dobrze |
Cytat:
No i dlaczego kłamiesz? Zawsze stosujesz takie sztuczki ? Musisz być nieżle fałszywym człowiekiem, w żywe oczy cisnąć taki farmazon. "Jeżdziłem" to chyba odpowiednie dla ciebie sformułowanie. |
Cytat:
|
- Club Brugge
- Athletic Bilbao - Besiktas Stambuł - Standard Club de Liege Uważam, że z tymi drużynami spokojnie można powalczyć o 1/8. Tym bardziej, jak powróci magia R22. Dlatego w ciemno brałbym którąkolwiek z nich :) |
Tak, z Atheltic powalczymy hehe. Pojechałeś chłopie...
|
Cytat:
|
Nie przesadzajmy. Baskowie nie są jakąś wielką potęgą hiszpańską tylko dlatego, że są z Hiszpanii.
|
baskowie to tacy nasi górale, nie odpuszczają nigdy ..
zresztą kto to jest np taki Liorente.. |
Cytat:
|
Powtórka z rozrywki i mecze z Schalke;D
|
Cytat:
Ostatnie wyniki odnowiły we mnie wiarę w piłkarskie cuda (nie mylić z korupcyjnymi "cudami" w naszej lidze), więc do przejścia jest każdy:> Jest jednak jedno ALE - cuda nie zdarzają się codziennie. Niby lepiej wylosować kogoś, kto na LE kładzie lagę, ale Manchester to nam by jednak nie odpuścił. Zwłaszcza u siebie. Wystarczy pomyśleć co zrobiło z nami cieniutkie w Premiership Fullham, a oni tez nie zamierzali umierać za puchary... |
|
Fajnie było zobaczyć gola Małeckiego na oficjalnej kompilacji UEFA podczas losowania : )
|
Standard Liege
|
Liege - dosyć groźny.....
|
nie najgorzej :)
|
kto pojechał od nas na losowanie?
|
Całkiem nieźle, Liege jest tak na poziomie między Fulham i Odense moim zdaniem. Myślę że można przejść.
|
Można mieć wiecej szczescia w jednym sezonie w europie?
|
Hanower albo Brugia jak przejdziecie dalej:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
losowanie mozna uznać za super udane, jest szansa
|
Wisla Krakow to najbardziej fartowna druzyna w historii pilki noznej :)
|
Cytat:
|
Bardzo Dobre losowanie dla Wisły. Sądzę że to może być nasz sezon:) Oby się chłopaki w Ekstraklasie odbudowali i chociaż wice-mistrzostwo było;)
|
Cupial jak nie wykorzysta takiej szansy na kolejny po latach sukces w Europie, ktory moze nam dac w przyszlosci rozstawienie w el. LM to bedzie bardzo, bardzo delikatnie mowiac bez wyobrazni i nierozsadny.
Rywale tacy jak: Liege i pozniej Hannover lub Brugia sa na pewno do przejscia. To rywale, z ktorymi szanse przy odpowiednim wzmocnieniu druzyny, moga znacznie wzrosnac! Gdybysmy trafili na ktorys z Manchesterow, Atletico itp, to nawet wydajac te mln EUR nic by to nie dalo. Teraz pojawia sie szansa. Cupial nie zmarnuj tego. |
Cytat:
|
Oby "góra" postawiła na przebudowę linii obronnej. Bez obrony nie mamy czego szukać. A są realne szanse nawet na półfinał. Ale nie pompujmy balonika, bo szybko pęknie... Nie oczekujmy niczego.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/st...rein_3057.html |
Łatwo nie będzie, bo rywal nie ma wielkiej nazwy ale poziomem na pewno nas przewyższa.
Nic to, trzeba walczyć!!! |
po APOELU też był zachwyty pyty....
|
Chyba najsłabszy możliwy do wylosowania rywal. Kadrowo trochę mocniejszy od nas, tak że faworytem nie będzie, ale każdy inny zespół był silniejszy. Nawet PAOK Saloniki.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Patrząc na inne drużyny, które mogliśmy wylosować nie jest źle. Możemy nawiązać walkę. |
Spokojnie z każdym z tych zespołów można wygrać lub przegrać.
Wszystko zależy od nas. Na szczęście - na szczęście nie musimy tak bardzo liczyć jak w przypadku wpadnięcia na Manchestery. |
Kto pisze o farcie Wisły w Europie nie pamięta meczu w Atenach, losowan Reali, Barcelony x2, bramy straconej na kilka minut przed końcem na Cyprze.
Dziś mieliśmy szczęście, ale bez inwestycji w pierwsza 11-stke nic nie wyjdzie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl