![]() |
Gdy wgram film oraz napisy, tam ten zielony paseczek przeleci wyskakuje mi okienko: Seems that DvixMux Cannot handle this avi...Sorry!
czym to może być spowodowane i co tak na prawde znaczy? |
Jeżeli ktoś zamawiał telefon przez internet w orange.pl prosze się odezwać na pw, bo mam pare pytań...
Z góry dziękuje...:) |
Cytat:
Sam tak miewam z wieloma plikami i wtedy korzystam z bardziej czasochłonnego ale bardzo dobrego narzędzia jakim jest Avi ReComp : http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...I+ReComp+1.4.6 Efekt jest taki jak w moim odcinku Flashpoint : http://wislakrakow.com/forum/showpos...0&postcount=27 |
Cytat:
mam pare krzakow ,w sumie juz od dawna go spozywam :) teraz juz raczej koncowka |
Cytat:
Dzięki, wygląda na to, że będzie działało. Chociaż ten program jest dużo bardziej skomplikowany i strasznie długo to konwertuje czy cos tam...Mam dopiero 75% a już chyba ze 20 minut to robi. |
Cytat:
Natomiast efekt jest przedni, a i możliwość odtwarzania tak przerabianych seriali czy filmów na kinie domowym bez myślenia o formacie napisów była dla mnie jego zaletą. Można ustawiać dowolny kolor napisów, wgrać własne logo i inne bajery. |
Liga rusza 1,2 sierpnia ??
|
To się okaże, bo w pzpn jak zwykle jest burdel, ale gdyby ufać im na słowo, to tak.
|
Da się zrobić tak w pliku z notatnika aby w całym tekście (akurat chodzi mi tu o napisy do filmu) zmienić znaki na inne w każdej linijce żeby nie poprawiać kilkuset linijek ręcznie?Konkretnie nie wiem czemu ale mój odtwarzacz czyta tylko napisy które mają te cyferki przy zdaniach w nawiasie {} natomiast napisów w których ten czas ich występowania zapisany jest [] nie jest czytany....da się temu jakoś zaradzić?
|
Czy basen w Borku Fałęckim jest otwarty? Jeśli tak to ktoś ma jakieś informacje? W jakch godzinach za ile itd?
|
W niedalekiej przyszłości chcę założyć konto bankowe, bo jest mi potrzebne. W tych sprawach jestem zielony, nie wiem który bank wybrać i czym przy wyborze się kierować. Proszę jakąś kompetentną osobę o nakierowanie mnie na właściwy tor.
|
Cytat:
@pirat.z.karaibow - ja mam w mBanku i sobie chwale - nie płace ani grosza za konto poza 1,7zł miesięcznie za ubezpieczenie karty, ale to jest nieobowiązkowe. Przez 2 lata nie miałem najmniejszego problemu z tym bankiem. |
Cytat:
|
Cytat:
nawiasy {} to format MicroDVD - "...MicroDVD, nazywany też skrótowo mDVD, to prosty format tekstowy bez nagłówka z czasem opartym na numeracji klatek filmu (tzw. format klatkowy)..." nawiasy [] to format MPL2 - "...Format tekstowy bez nagłówka, określa czas z rozdzielczością 0,1 sekundy. Jest bardzo podobny do MicroDVD z tym, że zamiast numerów klatek filmu używa czasów w decysekundach..." widocznie Twoj odtwarzacz nie odtwarza formatu MPL2. w sumie teraz wiekszosc napisow to MicroDVD, tak ze bez problemu powinienes znalesc w napisy w MicroDVD ew. mozesz zmienic format z MPL2 na MicroDVD wlasnie SubEdit Playerem - Napisy - Konwertuj format napisow musisz tylko znac wartosc FPS filmu. |
Cytat:
Zero oplat za prowadzenie konta, wydanie karty płatniczej i przelewy. Biora jednak za hasla jednorazowe przesylane droga pocztowa. Hasla smsowe z ktorych korzystam sa darmowe. pozdro |
Ale minus jest taki że jak chce się coś załatwić to jedynie internet i telefon - a czasem by się poszło do banku i wypytało szczegółowo a w mPunktach - to raczej mało kompetentne osoby siedzą ... (wiem bo sama mam konto w mBanku).
I jeszcze oprocentowanie konta jest dupiate i kapitalizowane raz w miesiącu. A masz banki które mają o wiele lepsze oprcentowanie konta on-line jak i dzienne naliczanie odsetek (co skutkuje brakiem podatku od odsetek) Więc musisz sam pomyśleć jakie chcesz to konto i na czym Ci zależy w nim :-) |
inteligo badz mbank
|
Da się w zetafonie (orange) sprawdzić ile zostało doładowań?? czy umowa jest czasowa?
|
Gdzie odbiera się prawo jazdy? W Urzędzie Miasta?
|
Cytat:
|
Ile kosztuję odbitka jednego zdjęcia do legitymacji ?
Potrzebuje szybkiej odpowiedzi |
Na jakiej ulicy można sobie autko zostawić koło dworca PKP (bezpłanie) ? Dziś wyjazd do Sosnowca :)
|
masz bezpłatny parking nad peronami :D + naprzeciwko głównego wejścia na PK jest taki teren ,gdzie można zostawić samochód (przynajmniej podczas roku szkolnego można tam zostawiać,lecz niedługo mają coś tam wybudować :P)
|
A jaka to jest ulica ? Będziemy późno wracać żeby nie było tak że idę w nocy po auto a tu zonk, parking zamknięty hehe
|
Cytat:
|
Cytat:
Jaki był adres strony www z dokładną lokalizacją wszystkich przystanków MPK w Krakowie ? wiem że takowa strona istniała ale po format C:/ wszystkie adresy poszły w kosmos. |
Czy ktoś z Myślenic wie w jakim barze jest polsat sport alb tv4?
|
TV4 to chyba w każdym, ale pewien nie jestem
|
Cytat:
www.mpk.krakow.pl rozkład jazdy - wg przystanków - przystanki od A do Z... a jak "lokalizacje" na mapie to sam jestem ciekaw... |
Cytat:
http://www.mapakrakow.pl/ Przydatna rzecz. Pozdro |
Cytat:
Dni Mszany Dolnej sa a szczegolowe informacje na ich stronie internetowej |
Panowie, potrzebuję jakiś dobry konwerter plików wideo. Moje Dvd nie czyta plików Xvid, a wszystkie konwertery co sciągnąłem, to albo dodają jakiś znak wodny, albo przerabiają tylko połowe. Jakiś sprawdzony, który używacie i możecie powiedzieć że jest dobry.
|
Szukam dobrego i taniego oświetlenia do roweru najlepiej na allegro.Pytam się bo kurde co nie kupie to jakiś bubel.
rafalek na jaki format ma być? Avi? MPEG? |
Problem z kompem. Kupiłem ostatnio lapa, sformatowałem go i nie mam sterowników. Największy problem polega na tym, że na stronie producenta (dell) znalazłem te sterowniki i ściągnąłem plik podejrzany o sterownik.
Tylko są dwa ale: jest podejrzanie mały (pare kb) i nie mam go czym otworzyć (plik się nazywa: DellDriverDownloadManager typ pliku Application Manifest). Jak to to otworzyć/zainstalować inne sterowniki?? |
ale zależy kolego do czego te sterowniki;>
jak masz np karte graficzna geforce to stery ściągasz ze strony geforce'a itd. |
Cytat:
|
Siedzi Radeon, ściągnąłem ze 3 wersje sterowników i we wszytskich wyskakują błędy. Potrzebne są raczej sterowniki konkretnie do tego modelu lapa
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wszedl ten przepis chyba 2 miesiace temu, wielu uzytkownikow bylo oburzonych bo stwierdzili ze mBank wymusza na nich uzywanie hasel smsowych. pytanie nr.2: Dlaczego mojej kobiecie wzieli ~20 zl za wyslanie hasel jednorazowych :) ? A tutaj info z mBanku: http://www.mbank.pl/blog/artykul.html?id=367 dokładniej to: Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl