![]() |
Z jednej strony micha się cieszy, że jest takie zainteresowanie, ale z drugiej jest lekki problem, bo wyjazd na mecz mam niepewny. Wszystko się rozstrzygnie około soboty. I gdybym jechał to zostaje mi zakup biletu w niedzielę 2 godziny przed meczem. Ale z tego co czytam to może być problem...
|
Czy istnieje taka mozliwosć, że ktoś kupi bilet dla mnie ? Mam karte kibica. Nie wiem, moze jakis skan dowodu czy coś ?
|
Strona z biletami online działa.
|
Portal online działa!
https://bilety.wisla.krakow.pl/index.dhtml |
Cytat:
Przy okazji byłem dzisiaj o 11 na Wiśle bo znajomek chciał kupic i było kolejka na +/- 40 osob lecz jak otworzyli wrota to ponad połowa z tych ludzi poleciała w sprawie karty to pokazuje ze na tym meczu będzie masa nowych ludzi :) Jak juz kumpel zakupił to mimo wszystko kolejka sie utrzymywała i ludzie dochodzili.Musi być komplet jak nie teraz to kiedy.Szkoda tylko ze Legii zabraknie. |
Cytat:
Już nie działa ... :-/ |
Już nie działa...
|
Teraz działa, to lepiej nie wchodźmy wszyscy żeby znowu nie padła. :D
|
niech jeden policzy ile zostalo itd a reszta niech siedzi na dupach bo znowu sie spier... i po ptokach bedzie
|
Cytat:
Pomyślało 2500 osób i zablokowało serwer! Ludzie nie wchodźcie na stronę jak macie już bilet, bo to naprawdę niczego nie zmieni! Dajcie dokonać zakupy tym, którzy tego biletu jeszcze nie mają.. |
Tyle że nie mam biletu a do Krakowa trochę za daleko
|
....a poczekajcie do 2-giej, wtedy w spokoju policzycie, a jak nie możecie wytrzymać to idźcie na spacer!!!. Dajcie ludziom kupic bilet.
|
Na g5 jakis doping będzie ? Czy dzieciaki w wiekszosci ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Doping będzie na całym stadionie. |
A co jeśli to zydki stoją za awarią serwera? ;-)
|
e-dywersja w wykonaniu parchów ... ;-)
|
a wystarczyłaby jedna prosta rzecz - komunikat (np na FB) z klubu np. co 2-3 godz o tym ile zeszło biletów. Ciekawscy zostaliby zaspokojeni i nie blokowali serwera a niezdecydowani mogliby bilet zakupić....
|
Cytat:
Komunikaty klubu nic tutaj nie zmienią... |
Cytat:
|
tym co zależy na bilecie polecam poczekać do pierwszej w nocy i może uda się kupić:)
|
masz racje, "liczydła" pójda karmić nietoperze...
|
ja już nie wchodzę na tą stronę i proszę innych - dajcie szansę kupić innym bilet! szczególnie tym jak ja - spoza KRK nic wam się nie stanie jak sobie nie zajrzycie!
|
Ja nawet nie próbuje wchodzić, bo mi dziś internet muli sam z siebie. Gdybym jeszcze chciał wbić się na stronkę z biletami chyba bym kur*** dostał.
Ale ciekaw jestem ile te "liczydła" naliczyły kupionych biletów :D |
żydki dziś nam zaje**** ścianę pod graffiti a teraz okupują serwery hahah
a tak na poważnie, nie miejscie pretensji, że ludzie wchodzą z ciekawości zobaczyć jak wygląda sprzedaż. Mamy XXI wiek a klub nie potrafi zorganizować dobrze działającego serwera pod sprzedaż biletów. To jest kpina i niedorzeczność, a nie to że ludzie sprawdzają ile biletów zeszło. |
kupujcie bilety! kolega mi powiedział, że strona działa płynnie!
|
Działa! Policzyłem poszło 26,4 tys ;)
KrajanTSW Dobrze zrobiłeś :D W razie jak jutro padnie, to mamy punkt zaczepienia :D |
to ja dodam jeszcze obrazek. jak widać została garstka biletów. widoczne są sektory które są dostępne na stronie i mają jeszcze jakieś wolne miejsca.
http://i43.tinypic.com/2mrv0gl.png Ps. zapomniałem dodać tylko E26 (około pół sektora) i E21 (może z 50 biletów) |
Cytat:
|
Udalo sie w koncu kupić bilety na c :) Wrocław przyjeżdza kibicować Wiśle ;)
|
Ale G1 teraz ostro idzie :shock: Pierwsza w nocy
|
1 Załącznik(ów)
W załączniku moje wypociny:P jeżeli weźmiemy pod uwagę że Wisła praktycznie wyprzedała vipy to stan wygląda tak
|
Ludzie nie wiem czemu się aż tak nakręcacie. Sprzedano około 26tys biletów, do kompletu mamy jeszcze 7 tys biletów i 2 i pół dnia na ich wyprzedanie. Trzeba wziąc pod uwagę, że wiekszosc chetnych bilety już zakupila, a zatem tempo sprzedaży biletów bedzie z kazda godzina spadać. Mysle ze realnym jest osiągniecie 30 tys sprzedanych biletow max.
|
Cytat:
|
Na samym G zostało 3 tys, na H i A około 2 tys, na B 1 tys i na E ok. 1 tys. - razem w przyblizeniu 7 tys.
|
system znow dziala..
|
Mały problem kupiłem bilet przez neta i jak próbowałem płacić wylogowało mnie z banku i jak chciałem zapłacić i dokończyć zakup to nie ma takiej opcji jak zapłać za bilet i bilet wisi jako oczekujący na zapłatę a ja nie mam jak zapłacić paranoja.
|
KROKU, musisz odczekać chyba 5 godzin czy tam ile - jeśli nie wpłacisz to anuluje Ci miejsce i na nowo możesz kupić bilet... tak miałem, choć w tym wypadku te 5 godzin robi ogromną różnice :D
|
no właśnie nawet w strefie nie kupie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl