![]() |
Cytat:
Edit: Szok, http://ts.podbeskidzie.pl/a1910/nie-...letow-na-wisle Ale raczej wątpliwe by aż 1600 ich przyjechało |
" Jedyną możliwą drogą obejrzenia meczu na żywo jest zaopatrzenie się w wejściówki już na miejscu w Krakowie bezpośrednio przed spotkaniem, po uprzednim wyrobieniu Karty Kibica Wisły Kraków "
Widzicie jakiś sens? Kibicu Podbeskidzia/ amici czy żydow, chcesz obejrzeć mecz? a nie ma już biletów na sektor gośći? Wyrób sobie karte kibica Wisły Kraków! |
Cytat:
poza tym dawniej też obcy kupowali bilety na nasze trybuny gdy nie przyjmowaliśmy gości ujawniony kibic Podbeskdzia na naszych sektorach = momentaly wylot!!!! byśmy potem nie czytali na forum, że byli i nikt nic nie zrobił. |
wiem, nie chodzi mi o sam fakt, że oni przychodzą czy coś.
Chodzi mi o potrzebną karte kibica do zakupu biletu, to jest bezsensu ;) Jakiś turysta czy ktoś chce obejrzeć mecz (pewnie raz w życiu) i musi wyrabiać karte KIBICA WISŁY ;) Wiem, że ten temat był już dawno omawiany, ale wymóg, aby karty kibica były potrzebne na mecze ligowe jest bezsensu .... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
źle Cis ię wszystko wydaje, stadion Wisły jest dla Wiślaków gdyby tak było jak piszesz po co sektory gosci na stadionach całego świata nie ośmieszaj się |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
zapoznaj się z regulaminem stadionu Wisły i zasadami przyjmowaia kibiców drużyny przyjezdnej, nie znalazłem tam rozgraniczenia na ultras/piknik |
Cytat:
Cytat:
Albo jestem ślepy, albo tu nie ma ani słowa o przyjmowaniu kibiców drużyny przyjezdnej. |
Cytat:
PvD 100% zrozumienia :D |
Cytat:
|
Cytat:
Panowie, ogłaszam wszem i wobec. Nie jestem Wiślakiem. Jestem kibicem polskiej piłki, nie kibicem Wisły. Dlaczego? Bo adikos1906 tak powiedział. Cytat:
|
Cytat:
Nie przegadasz takiego :rotfl: Okej wiślaku, przyjdź na sektor Legii jak będziemy z nimi grać w Warszawie w następnym sezonie. Wtedy będziesz wiedział o czym piszę. Bez odbioru KIBICU WISŁY. Pozdrawiam i czekam aż zaliczysz ten niebywały mecz w Warszawie (Warszawa to pierwszy lepszy przykład. ) |
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze, idź tylko potem dokładnie opisz gdzie Ci najebali, co Cie dokładnie boli. itp. Chciałbym to wiedzieć, chyba rozumiesz WIŚLAKU. :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a tak naprawde czlowieku to idz sie je.nij w leb, bo pierniczysz jak potrzaskany. stan nastepnym razem kolo delikwenta w obcych barwach i go bron na R22. Wtedy mam nadzieje, ze braku roxumienia dlowa pisanego. Chcialbym miec wtedy tez mozliwosc wytlumaczenia Tobie tego Twojego foux pas. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
WISŁA to coś więcej niż 5 liter, więcej niż 90 minut meczu, więcej niż wyniki, porażki, zwycięstwa. Wisła to my, kibice, historia i wspomnienia. A nie Ty i twoja tylko piłka... Stałeś na sektorze, gdzie były same "c.py", zresztą Ty też nią jesteś. Albo nikt, dla kogo barwy są ważne tego nie zauważył. Byłem zły na Małego za słowa, które powiedział po meczu z Lechią, ale teraz zaczynam się przekonywać. On miał rację, pełną rację. A takich jak Ty nie chcę widzieć na stadionie przy R22. Przepraszam Moderatorów, że się uniosłem. Zdarza mi się to rzadko, ale dziś nie wytrzymałem. Ps. problem będziesz miał Ty lub inny delikwent, a nie prokurator - jak się chodzi z szalikiem wszędzie gdzie komuś się podoba (bo wg prawa nie jest to zakazane), to można wyjechać z osiedla z kosą w dupie (lub gorszym miejscu). Nie masz pojęcia o świecie i realiach, a Twoje bujanie w obłokach i marzycielstwo jest dziecinne. Zresztą jestem pewien, że Ty szalik ściągasz jak schodzisz z trybuny. Piszesz powyżej, że Wisła to tylko piłka, więc czego się można po kimś takim spodziewać. A prokurator co najwyżej będzie miał trochę pracy, po której wróci do domu, zje obiad, pobawi się z dziećmi lub pójdzie z żoną do kina lub teatru. A z tego co zrozumiałem, zachęcasz do konfidenctwa-donosicielstwa ??!! Pytanie poważne do Moderatorów, komu pozwalacie się wypowiadać na tym forum ? Wisła chlubi się tym, że honor i zasady są dla nas ważne. Nie jesteśmy szmatami pokroju sracovii, polonii i koronki. |
domin_czyzyny, rozumujemy w zupełnie innych kategoriach. Jeśli chcesz kontynuować tę dyskusję, napisałem do Ciebie na PW, ale nie zaśmiecajmy tego tematu.
|
Cytat:
skończcie temat i pozdrowienia |
Bilety na mecz z Górnikiem
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nikiem_zabrze/ Teraz jest moment kiedy Polsce należy pokazać że potrafimy stawić się w dużej liczbie. Nie sztuką jest być z Wisła kiedy jest dobrze, sztuką jest przy niej gdy tego potrzebuje |
Będzie na tym meczu pięciocyfrowa liczba kibiców ? Szczerze, może być ciężko
|
duzo zależy od karnetowiczów bo jest ich około 9tyś i czy zechce im sie wyrzucić pieniądze
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl