![]() |
Cytat:
:D |
na dobre nie zaczęły się jeszcze przygotowania, a drewniany Michałek już na testach w 2 lidze, propsy dla Tediego
|
http://drutexbytovia.pl/2016/01/12/a...u-testowanych/
dres na drogę i papa |
Może warto byłoby się zainteresować tym Nalepą z arki? od dosyć dawna się wyróżnia w 1 lidze
|
Wy lepiej trzymajcie kciuki żeby Czekaj przeszedł testy w Bytovii, to wcale nie takie pewne.
Niemniej jednak super ruch naszego klubu, tylko tak o 4 lata za późno. |
Cytat:
|
Ale żeby ani jeden się nie nadawał do dorosłej piłki to nie do wiary, to kto ich trenuje, magazynier z M1
|
Z otwartymi ramionami witam w klubie napastnika :D Powodzenia, Zdenek! Mam nadzieję, że będziemy się cieszyć z jego bramek.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Ja patrze kogo ( jeden były z MU ,drugi z Chelsea) sprowadzaja inne kluby to....
I nie twierdze ,ze te transfery wypala ,ale przynajmniej na papierze wygladaja duzo lepiej,jeden chyba za darmo,a gwarancja taka sama jak u nas. I prosze bez hejtowania,bo jakby do nas trafili ,to pewnie byłyby ochy i achy.... ,napisałem to bardziej pod kątem pracy naszych scautów. |
Ciekawe jak będą wyglądać nasze transfery jak juz nie będzie żadnych byłych Wiślaków do wzięcia.
|
2.5 pół roku dla Małego to dla mnie zdecydowanie za dużo. Jeśli będzie grał tak, jak pod koniec u nas i przez większość czasu w Pogoni, to będziemy użerać się na siłę...
|
o całe 2,5 roku za długi kontrakt :foch:
|
2 i pol roku .... ktos w tym klubie oszalal
|
Znowu będzie sąd. ...
|
tommiyacht - żadnych Wiślaków? A może jeszcze Chrapek do kolekcji, plus młodsza wersja Sobola? :-) Gdyby wszyscy w drużynie Białej Gwiazdy mieli takie serce do gry jak Sobol czy Głowa...
|
Przyjmuję zakłady kiedy Patryk wytnie pierwszy numer.
|
Cytat:
|
wole Małego na 3 lata niz Krzywejajo czy Cywke a o Jankesie nie wspominając.
|
2,5 letni kontrakt dla mega konfliktowego kolesia który zapomniał jak się gra w piłkę, KUR.WA w tym klubie już nic mnie nie zdziwi..
|
Cytat:
Wiadomo, ale problem polega na tym, że to nie kwestia "wolę", bo wyboru niestety nie mamy. Jankesa może jeszcze uda się opchnąć, niech wróci do biedaszybu z Chorzowa. Rafael to raczej opcja na rozwiązanie kontraktu, bo jego nikt nie weźmie. |
....a kto takie kotrakty ze strony klubu podpisuje i czemu nie na piec lat?:lol:
|
Czemu nie dożywotni?
|
Nr 88 na koszulce ( rok urodzenia ) . Ciekawe czy Wyborcza i Nigdy Więcej dorobią swoją teorię ;)
|
Cytat:
Cywka zostanie pierwsz kosa Malego w klubie... |
Cytat:
|
Jak mnie w....ia gadanie w stylu: "Co to za wzmocnienia" "Kiedy prawdziwe wzmocnienia"
....a ludzie największym wzmocnieniem jest to ze klub nie ma zadluzenia do piłkarzy i działaczy... |
Drzazga Kobra Małecki..
Jeszcze pogonic Jankowskiego i Crivellaro, w ich miejsce jakaś porządna 10tka, pogonic Sadloka, w jego miejsce Pietrzak + przydało by się jeszcze porządnego stoper bo w miejsce Głowy i Guzmicsa są tylko młodzi Zemło i Kujawa. Oczywiście przedłużyć kontrakty.. Radkowi, Buremu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl