Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

tommiyacht 05.03.2011 21:31

Mały jutro w lidze+ extra

matkur 06.03.2011 11:35

Martwi mnie to że Rios w ogóle nie dostaje szans, czy naprawdę on nic nie wniesie do drużyny? czy go nie wykupią i nie ma sensu go wstawiać.. szkoda bo w pierwszych meczach bardzo dobrze się prezentował.

Dean 06.03.2011 11:42

Dziś Mały w lidze + extra - oglądajmy :D

Marcin_fan 06.03.2011 11:56

o której dokładnie?? E: dzieki wielkie

michi96d 06.03.2011 11:59

Podajże 19:15 .
Zobaczymy jak się ubierze :)

aNouc 06.03.2011 12:01

19:15

niech ktoś wrzuci do pobrania.

StelmiOriginal 06.03.2011 12:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michi96d (Post 1060753)
Podajże 19:15 .
Zobaczymy jak się ubierze :)

BODAJŻE!!

Aż kłuje w oczy!

IncognitoTSW 06.03.2011 13:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1060414)
No tak ale zauwaz na to po co Boukhari do na przyszedl.

Sprowadzono go zeby wzmocnic sklad ,bo gosc ma dobre CV i bramki strzelal a Ajaksie.A nie zeby robil w szatni kabaret.To ze wesoly z niego czlowiek to wyszlo chyba pozniej.

Wiem, ale zauważ, że odpowiedziałem na post, w którym ktoś sugerował, że Boukhari powinien zostać - nawet jeśli ma robić tylko atmosferę.

mic 06.03.2011 19:19

Maly Turbo Kozak :lol:

spirit 06.03.2011 19:27

Strasznie spięty jest.

mr.kupa 06.03.2011 19:32

http://www.directon.tv/channels/6854/
macie linka lenie.

JAR0 06.03.2011 19:40

Mały się tam bardziej spoci niż na meczu :-D

aNouc 06.03.2011 19:43

Eee, normalnie gada. On zawsze tak z przerywnikami nawet 1 vs 1, zresztą ma przeciwko sobie 5 osób spoglądających na niego spode łba więc i tak dobrze wypada ;)

spirit 06.03.2011 19:47

Jaki cherubinek :D

murray 06.03.2011 19:51

http://www.youtube.com/watch?v=koE_e_LX4c0

Żmijka 06.03.2011 20:05

Nie wiem ko i co zrobił Małemu ale chwała mu za to! :shock:

RecordAble 06.03.2011 20:07

Bardzo elegancko i konstruktywnie się wypowiada. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne.
Czuję ze strony całego towarzystwa taki lekki dystans do 'Silnego' :D

Grisza1 06.03.2011 20:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 1061038)
Nie wiem ko i co zrobił Małemu ale chwała mu za to! :shock:

Żmijka, pewnie mamusia, mamusia... Mama Małecka:-) Pozdrowienia dla ekipy z Tiffaniego ... Fetowej:)

TymonPRO 06.03.2011 20:31

To co powiedział przed chwilą Mały zapamiętam na lata.Szacunek

Dean 06.03.2011 20:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TymonPRO (Post 1061048)
To co powiedział przed chwilą Mały zapamiętam na lata.Szacunek

Kurde co powiedział, bo mi wyrwali TV dla Xfactor ... :P

AS82 06.03.2011 20:32

Małecki mówi ,że chcialby kontrakt w Wisle na 10-15 lat :D

CH. 06.03.2011 20:32

Piękne słowa.. ale mnie nie zaskoczyły (kto zna Małego ten wie jaki jest, fanatyk Wisły i tyle.)
powiedział że chciałby być taką ikoną w Wiśle jak Totti w As Roma czy Gerrard w LVP.. I że mógłby podpisać kontrakt z Wisłą nawet na następne 15 lat. Ma nadzieje że zaproponują mu przedłużenie bo on chętnie chciałby zostać w Wiśle, ale że to zależy od działaczy..
Boje się tylko że Holender mając za hasło "dobrze sprzedać jak ktoś tylko zacznie dobrze grać" nie będzie dotyczyło jedynego piłkarza - Patryka. W przeciwnym razie nie wybaczyłbym mu takiego zagrania i kilkanaście tyś innych osób też, taki Małecki to jedyny taki grajek w Polsce, z takim przywiązaniem, całe życie z Wisłą, oczywiście bez porównać do Żurawskiego, Baszcza, Głowę czy Franka bo oni jednak zmieniali kilkakrotnie kluby i nie mieliby podbitki do Patryka.

sportnh 06.03.2011 20:33

Szczerze powiem ze Małecki calkiem ladnie sie wypowiada

michi96d 06.03.2011 20:33

Tak wielki szacun .
Ale raczej nie dostałby u nas takiego kontraktu:-/

TymonPRO 06.03.2011 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dean (Post 1061049)
Kurde co powiedział, bo mi wyrwali TV dla Xfactor ... :P

Mały wyraził ogromną chęć zostania w Wiśle do końca kariery,porównał to do piłkarzy takich jak Totti w Romie i Gerrard w Liverpoolu.Powiedział że jeżeli tylko Bogdan Basałaj zaoferowałby mu kontrakt na 10-15 lat to by go podpisał z Wisłą.

Także mówił o ewentualnej grzez zagranicą,bardzo chętnie zagrałby w WEST HAM UNITED ale to w wypadku gdyby Wisła go nie chciała,widać że mały chciałby zabezpieczyć się też finansowo bo pewnie za wiele nie zarabia ale fakt że bardzo kocha Wisłę po raz kolejny pokazał i Chwała mu za to

Polecam zobaczyć ten odcinek bo moje słowa tego nie oddają

MAŁECKI 1906% KOLEJNA LEGENDA WISŁY ROŚNIE KTO WIE CZY NIE NAJWIĘKSZA

Wiślak-1990 06.03.2011 20:38

Czas pokaże...

TymonPRO 06.03.2011 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak-1990 (Post 1061056)
Czas pokaże...

Wiem co masz na myśli to że on jest młody i nie wiadomo czy te jego słowa trochę nie są rzucane na wiatr,nie wiem tego ale jakoś wierze w to co mówi

PS:Jego wypowiedzi są zupełnie inne niż choćby rok temu widać że chłopak trochę wydoroślał

arrosmay 06.03.2011 20:56

Jirsak i Mały w 11 tygodnia wg Canal +

Dean 06.03.2011 20:58

MAŁY z nami z kibicami! ( tego jeszcze nie śpiewaliśmy )

Jurand 06.03.2011 21:04

Wszystko fajnie, widać, że Mały zmienia podejście, powiem szczerze, że nie spodziewałem się tego. Tylko małe 'ale'. Franek też mówił, że chce zostać w Wiśle do końca kariery i wiadomo jak to się skończyło. Być może w przypadku Małeckiego jest inaczej, chciałbym żeby tak było, ale radzę zachować dystans. Wiadomo jak to jest z zawodem piłkarza.

adikos1906 06.03.2011 21:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michi96d (Post 1061054)
Tak wielki szacun .
Ale raczej nie dostałby u nas takiego kontraktu:-/

Oooo, odezwał się ten, który w trakcie okienka transferowego uważał się za eksperta i podpowiadał na forum gdzie, o której i kogo będą prezentować. :shock:

A co do słów Małego. WIELKI SZACUN. To będzie LEGENDA ! Mały z nami kibicami !

picasso 06.03.2011 21:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jurand (Post 1061073)
Wszystko fajnie, widać, że Mały zmienia podejście, powiem szczerze, że nie spodziewałem się tego. Tylko małe 'ale'. Franek też mówił, że chce zostać w Wiśle do końca kariery i wiadomo jak to się skończyło. Być może w przypadku Małeckiego jest inaczej, chciałbym żeby tak było, ale radzę zachować dystans. Wiadomo jak to jest z zawodem piłkarza.

niech czyny mowią a nie słowa

Colin 06.03.2011 21:20

Z tym byciem ikoną Wisły... Spokojnie. Nie ma co rzucać słów na wiatr. Piłkarze są "tylko" ludźmi, mają swoje marzenia, ambicje. Wiadomo, że większość z nich gra po to, żeby podnosić swoje umiejętności, zdobywac trofea, mieć mozliwość sprawdzenia się w silniejszej lidze, zarobienia pieniędzy. To jest też ich zawód poza tym, że to pasja. Lepiej za dużo nie deklarować, bo i tak wszystko pokaże czas. Znowu ja bym z niego nie robił nawet póki co jakiejś niewiadomo jakiej mega ikony Wisły. To nie jest nasz wychowanek, przyszedł do Krakowa jak miał naście lat. Niech czas pokaże...

Natomiast też zauważam od momentu jak drużyna przyjechała ze zgrupowań zimowych, od początku rundy wiosennej pozytwną zmianę Patryka w zachowaniu wobec innych ludzi: piłkarzy przeciwnych drużyn, sędziów kończąc na kolegach z własnej drużyny. Mam nadzieję, że to początek jakiejś trwałej tendencji, że Patryk dorośleje i wyciąga wnioski z pożytkiem dla Wisły i Jego samego. Samego mnie to dziwi, bo nie przypuszczałem, nie wierzyłem, że taką zmiane zobaczę. Oby okazała się ona trwała, szczera, żeby nie była udawana ...

aNouc 06.03.2011 21:28

Jest wychowankiem, ale musiałbyś sobie sprawdzić w regulaminie na stronie pzpn na czym to dokładnie polega.
On po prostu trafił do nas w takim wieku że uznawany jest prawnie za wychowanka Wisły (musi mieć grajek trafiający do profesjonalnego klubu 13 czy 12 lat i on się załapał w tym przedziale), pisząc prostym językiem Suwałki nic mu nie dały, to Wisła go wyszkoliła i takie tam. Zresztą co za róznica, on tu trafił mając ledwo 13 lat, tuż to małe dziecko. I Wyobrażmy sobie sytuację że mając 32 gra w Wiśle dalej. Robi wrażenie.
Piłkarzem jak reszta z pewnością nie jest, ale to nie temat na internet. Wszystko zależy od działaczy.

tomo 06.03.2011 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Colin (Post 1061090)

Natomiast też zauważam od momentu jak drużyna przyjechała ze zgrupowań zimowych, od początku rundy wiosennej pozytwną zmianę Patryka w zachowaniu wobec innych ludzi: piłkarzy przeciwnych drużyn, sędziów kończąc na kolegach z własnej drużyny. Mam nadzieję, że to początek jakiejś trwałej tendencji, że Patryk dorośleje i wyciąga wnioski z pożytkiem dla Wisły i Jego samego. Samego mnie to dziwi, bo nie przypuszczałem, nie wierzyłem, że taką zmiane zobaczę. Oby okazała się ona trwała, szczera, żeby nie była udawana ...

Nie jest tak do końca. Nie wiem czy ktoś zauważył, zapamiętał. Była sytuacja gdzie Kirm w 2 połowie uderzał na bramkę Ruchu z kąta a gdyby dograł do Małego to on miałby do pustaka. Andraż zdecydował się na strzał a ten w swoim stylu machanie łapami i jakieś gadki pod nosem. Może i się zmienia, ale idzie to z oporem.

Colin 06.03.2011 21:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 1061095)
Nie jest tak do końca. Nie wiem czy ktoś zauważył, zapamiętał. Była sytuacja gdzie Kirm w 2 połowie uderzał na bramkę Ruchu z kąta a gdyby dograł do Małego to on miałby do pustaka. Andraż zdecydował się na strzał a ten w swoim stylu machanie łapami i jakieś gadki pod nosem. Może i się zmienia, ale idzie to z oporem.

Oj z oporem, z oporem ;) Nie mogłem się powstrzymać. Fajny podpis, rzuca się w oczy ;)

To też widać, że starsi stażem zawodnicy Wisły z rezerwą podchodzą do zmiany i pozytywnych symptomów w zachowaniu Patryka, gdy one występują co pokazują choćby sytuacje kiedy drużyna celebruje strzelenie bramki. Sam sobie Patryk naskrobał. W każdym bądź razie jest lepiej jak było. Miejmy nadzieję, że to początek pozytywnej tendencji...

sportnh 06.03.2011 21:36

Panowie co do tego czy Maly jest wychowankiem czy nie jest, to jak najbardziej jest. A no dlaczego? A dlatego, bo to w Wisle sie WYCHOWAL PILKARSKO. Sciagneli go tu za malolata i przeszedl przez praktycznie wszystkie grupy wiekowe jako zawodnik Wisly wiec jak najbardziej mozna uznac go za wychowanka Wisly.

Analogicznie mozna podac przyklad Messiego, tez jego pierwszym klubem byla druzyna w Argentynie, ale do Barcelony trafil juz w wieku 13 LAT i to wlasnie Barca uksztaltowala go pilkarsko, praktycznie wszystko zawdziecza Barcelonie (kuracja hormonalna itd) i spokojnie mozna powiedziec, iz Leo to wychowanek Barcy.

domofon 06.03.2011 21:38

dla ostudzenia co po niektorych
http://www.sport.pl/euro2012/1,10907..._krnabrni.html

sportnh 06.03.2011 21:41

szok

wystarczy spojrzec na tytul

Smuda o Patryku Małeckim: Nie interesują mnie krnąbrni ludzie

a w dzisiejszej Lidze+Extra byl przeciez fragment wywiadu, gdzie Smuda powiedzial, ze CHARAKTER MALEGO MU NIE PRZESZKADZA!!!!!

Smuda to jest jednak wiesniak, teraz stal sie taki sam jak wszystkie inne stare lesne dziady z PZPN-u, zreszta wystarczy spojrzec na jego styl wypowiedzi, raz powie to, za 5 min zaprzeczy sam sobie, dramat gosc jak dla mnie

Grisza1 06.03.2011 21:46

W C+ Smuda bardzo pozytywnie wypowiadał się o Małeckim, powiedział, że bardzo go lubi i w ogóle lubi takich zadziornych zawodników.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl