Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

wolfy 15.09.2010 13:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rob_Zombie (Post 980265)
Szczerze wątpie. Jakby w naszej lidze było 20 drużyn, a my oprócz PP mielibyśmy jeszcze PE i jakieś europejskie rozgrywki to tak, wtedy roszady byłyby nieuniknione. A jak my ledwo zaczynamy i zaraz kończymy rundę to nie ma czasu na takie eksperymenty, będzie tak jak za Skorży czy Kasperczaka że grają najlepsi tydzień w tydzień. Bo ledwo zaczęliśmy grać a do końca rundy zostało... 10 meczów + coś w PP.
Choć nie przeczę że roszady będą, ale bardziej wynikać one będą ze stopniowego poznawania piłkarzy i ich możliwości przez Maaskanta aniżeli 'dawania szans', bo ma ich codziennie na treningu, tam dostają swoje szanse.

Jejku, wzruszyłby się Patryk gdyby wiedział, jak bardzo się o niego martwicie. Bez obaw - poradzi sobie :-) W odróżnieniu od większości naszych piłkarzy ma i wydolność, i umiejętności.

tofik 15.09.2010 13:12

Przynajmniej ma przedsmak tego, co go czeka na zachodzie. Im lepiej przygotuje się teraz tym łatwiej będzie mu zrobić karierę. Jeśli nie przejdzie testu u Holendra, to o żadnej karierze nie może być mowy. Jak nie będzie wykonywał poleceń trenera, tylko spuszczał głowę i leciał gdzie go nogi poniosą to wyląduje na trybunach. Indywidualnych uparciuchów na bakier z taktyką raczej trenerzy nie lubią.
Ale szanse będzie miał, by pokazać, że czegoś się nauczył. Tak jak wspomniałem, nie wierzę, że już teraz jest skreslony i będzie wiecznie szorował ławę.

KoPer 15.09.2010 13:56

Ktoś mówił, że jak nasi nowi zawodnicy będą podchodzić po meczu pod trybunę to nie będą wiedzieli co zaśpiewać:

http://www.youtube.com/watch?v=-kKS0...layer_embedded
:)

szprotson 15.09.2010 14:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KoPer (Post 980314)
Ktoś mówił, że jak nasi nowi zawodnicy będą podchodzić po meczu pod trybunę to nie będą wiedzieli co zaśpiewać:

zajebiste...trening czyni mistrza

ps, dawaj bilet ! :D

wolfy 15.09.2010 14:00

Cytat:

Ja oczekuję, że przed Derbami zostaną odpowiednio doszkoleni:>

"Zawsze nad wami (...)":-)

1q2 15.09.2010 14:03

Najgorsze za nimi :lol: - teraz tylko mały pikuś - wygrać mecz:)

Kibicka 15.09.2010 14:06

Cytat:

ale Czubasy hahahahaha, oszalałam:lol::p
więcej takich filmików prosimy:-)

tofik 15.09.2010 14:10

Piękne. Kurde brawo za to. Team spirit w budowie.

gypsy 15.09.2010 14:28

Cytat:

Gdy tak patrzę na ten filmik, to aż mi serce pęka, że nie będę mogła być w piątek na Reymonta i cieszyć się razem z Wiślakami z powrotu do domu i wygranej. Bo na pewno wygrają :)

arsfan90 15.09.2010 14:30

Fajny pomysł :D

Ciekawe co na to brożek <hahaha>

fanfan 15.09.2010 15:12

Cytat:

Clebi wymiata :D

wonski_eNHa 15.09.2010 15:19

Cleber, prawie jak Baszczyński :D Pozytywnie

DrewniaQ 15.09.2010 15:57

To jest to co chciałem zobaczyć :]

brylant17 15.09.2010 16:03

Cleber mnie zabił :D hahaha

JrQ- 15.09.2010 16:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 980256)
a panowie ja sie spytam, odnośnie dostawania szans...

Jak słaby jest Chavez?

ja go nie skreślam, retorycznie pytam, jak słabo sie prezentuje, jak ubogie są jego umiejętności piłkarskie,skoro w kolejnym meczu zagrał dziadek Cleber który kończy karierę za kilkanaście godzin !

Więc tak, z tego co obserwowałem do na treningach (na tych co bylem) i co mi mówili kumple co byli gdy mnie nie było, to Osman jest strasznie nierówny, mianowicie gra solidnie, ale zawsze popełni te dwa, trzy proste błędy (coś ala Pawełek :rotfl:). No ale może trochę się zaaklimatyzuje i coś z tego będzie. Potencjał ma.

co do filmiku, to niektórzy beczeli, że obcokrajowcy nie legitymują się z zespołem, jasne... ;-)

polska.mysl.szkoleniowa 15.09.2010 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 980412)
Więc tak, z tego co obserwowałem do na treningach (na tych co bylem) i co mi mówili kumple co byli gdy mnie nie było, to Osman jest strasznie nierówny, mianowicie gra solidnie, ale zawsze popełni te dwa, trzy proste błędy (coś ala Pawełek :rotfl:).

Czyli solidny nie jest.

Kołek 15.09.2010 19:05

Cytat:

Wszystko fajnie, wyszlo zajebiscie tylko martwi miec jedno - ze byli tylko obckorajowcy, z jednej strony - oni bo reszta zna nasz jezyk, ale z drugiej moze byc to troche spowodowane tymi polotkami na temat podziałów i innym sie nie chcialo w to bawic ale obym sie mylil...

pirat.z.karaibow 15.09.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kołek (Post 980513)
Wszystko fajnie, wyszlo zajebiscie tylko martwi miec jedno - ze byli tylko obckorajowcy,

Dokładnie, szczególnie Wilk.

leyzer87 15.09.2010 19:11

Cytat:

Wszystko fajnie, wyszlo zajebiscie tylko martwi miec jedno - ze byli tylko obckorajowcy, z jednej strony - oni bo reszta zna nasz jezyk, ale z drugiej moze byc to troche spowodowane tymi polotkami na temat podziałów i innym sie nie chcialo w to bawic ale obym sie mylil...

I nie pomyślałeś, że to po prostu same nowe nabytki? Poza tym był też Wilk.

Marcin_fan 15.09.2010 19:11

no chyba chodziło o to żeby wszyscy nowi! piłkarze Wisły przecwiczyli przyśpiewke ;]

aNouc 15.09.2010 19:12

Cytat:

Jasne, Brożek, Sobolewski i Małecki powiedzieli że nie wezmą w tym udziału i sobie poszli :lol: przestańcie czytać gazety bo pranie mózgu Wam robią, nie chodziło o to że obcokrajowcy tylko nowi piłkarze, dlatego jest Wilk, uprzedzając nastepne rozkminy czemu w takim bądz razie zabrakło Żurawskiego, czyżby pokłócił się z trenerem, pobił z Cikosem i zwyzywał sprzątaczkę w klubie, odpowiadam, Żurawski grał w Wiśle kilkanaście lat

Mareq 15.09.2010 19:20

Zajebisty pomysł z filmikiem :D
Teraz panowie 3-0 na boisku i sobie pokrzyczymy po meczu ;)

Maciejj 15.09.2010 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mareq (Post 980526)
Zajebisty pomysł z filmikiem :D
Teraz panowie 3-0 na boisku i sobie pokrzyczymy po meczu ;)

jak będzie 1-0 to będzie dobrze.;)

blanco 15.09.2010 21:03

Widzę,że część kibiców wypowiada się w podobnym tonie jak Legioniści po meczu z The Gunners, więc apeluję: zejdźmy na ziemię,bo na ten moment Wisła nie jest w najlepszej dyspozycji...
Skromne zwycięstwo i będzie ok, na wszystko potrzeba czasu,pamiętajcie.

Wojtas 15.09.2010 22:52

Trzeba ich uczyc bo podejda w piatek pod sektor a ze sa kompletnie zieloni w sposobie dopingowania u nas to musza sie chociaz Jazda jazda nauczyc :)

ale filmik super widac ze z nowym stadionem sa tez nowe pomysly jak go zapelnic :)

enzo 16.09.2010 00:04

O stary - dzięki za info! Dobrze, że Mariusz Ci wszystko wyjaśnił, bo my tu cały czas się nad tym głowimy!

A tak bardziej poważnie. Jesteś na tyle naiwny, że wierzysz, iż gdyby te nieporozumienia i konflikty faktycznie miały miejsce, to piłkarz od razu bez ogródek, szczerze Cię o tym poinformuje? Bez przesady, zawodnik to też człowiek i nie będzie prał wszystkich brudów publicznie, bo kompletnie nie ma w tym żadnego interesu... [Bez napinki.]

Proud 16.09.2010 00:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaThEuS (Post 980690)
Właśnie wróciłem z Krakowa gdzie w Bonarce byłem w kinie z dziewczyną i nie zgadniecie kogo tam spotkałem i z kim zamieniłem kilka słów..
Mianowicie spotkałem Mariusza Pawełka
i zapytałem choćby o to, czy to prawda, że w drużynie są jakieś konflikty z obcokrajowcami, a Mariusz mi odpowiedział, ze to tylko wymysł mediów, tak, więc nie należy się sugerować tym co niektóre gazety wypisują...

Myślałem nad Presley'em lub Michael Jackson'em...a tu takie roszczarowanie...

Na poważnie, to nawet jeśli coś by było nie tak, to Mario by tego nie potwierdził. Ale ja osobiście nie wierzę w to co piszą media na temat naszej szatni.

gigant 16.09.2010 00:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 980695)
Na poważnie, to nawet jeśli coś by było nie tak, to Mario by tego nie potwierdził. Ale ja osobiście nie wierzę w to co piszą media na temat naszej szatni.

Koniec filmiku z treningiem śpiewu obcokrajowców wyjasnia wiele. Pośpiewali i poklaskali do pustej trybuny, ale jednak na końcu widać że świetnie się bawili.

To że wyglądało to idiotycznie, trudno, byleby zbudowało atmosferę w szatni.

JrQ- 16.09.2010 08:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 980702)
Koniec filmiku z treningiem śpiewu obcokrajowców wyjasnia wiele. Pośpiewali i poklaskali do pustej trybuny, ale jednak na końcu widać że świetnie się bawili.

To że wyglądało to idiotycznie, trudno byleby zbudowało atmosferę w szatni.

Ty chyba nie zrozumiałeś o co w tym filmiku chodzi :D

Cytat:

To że wyglądało to idiotycznie, trudno byleby zbudowało atmosferę w szatni.
Cytat:

Pośpiewali i poklaskali do pustej trybuny
:rotfl:

gigant 16.09.2010 09:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 980739)
Ty chyba nie zrozumiałeś o co w tym filmiku chodzi :D

Muszę Cię zmartwić, doskonale rozumiem o co biega, ale mam wrazenie że Ty nie do końca.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl