![]() |
Cytat:
|
Przynajmniej ma przedsmak tego, co go czeka na zachodzie. Im lepiej przygotuje się teraz tym łatwiej będzie mu zrobić karierę. Jeśli nie przejdzie testu u Holendra, to o żadnej karierze nie może być mowy. Jak nie będzie wykonywał poleceń trenera, tylko spuszczał głowę i leciał gdzie go nogi poniosą to wyląduje na trybunach. Indywidualnych uparciuchów na bakier z taktyką raczej trenerzy nie lubią.
Ale szanse będzie miał, by pokazać, że czegoś się nauczył. Tak jak wspomniałem, nie wierzę, że już teraz jest skreslony i będzie wiecznie szorował ławę. |
Ktoś mówił, że jak nasi nowi zawodnicy będą podchodzić po meczu pod trybunę to nie będą wiedzieli co zaśpiewać:
http://www.youtube.com/watch?v=-kKS0...layer_embedded :) |
Cytat:
ps, dawaj bilet ! :D |
Cytat:
"Zawsze nad wami (...)":-) |
Najgorsze za nimi :lol: - teraz tylko mały pikuś - wygrać mecz:)
|
Cytat:
więcej takich filmików prosimy:-) |
Piękne. Kurde brawo za to. Team spirit w budowie.
|
Cytat:
|
Fajny pomysł :D
Ciekawe co na to brożek <hahaha> |
Cytat:
|
Cleber, prawie jak Baszczyński :D Pozytywnie
|
To jest to co chciałem zobaczyć :]
|
Cleber mnie zabił :D hahaha
|
Cytat:
co do filmiku, to niektórzy beczeli, że obcokrajowcy nie legitymują się z zespołem, jasne... ;-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no chyba chodziło o to żeby wszyscy nowi! piłkarze Wisły przecwiczyli przyśpiewke ;]
|
Cytat:
Jasne, Brożek, Sobolewski i Małecki powiedzieli że nie wezmą w tym udziału i sobie poszli :lol: przestańcie czytać gazety bo pranie mózgu Wam robią, nie chodziło o to że obcokrajowcy tylko nowi piłkarze, dlatego jest Wilk, uprzedzając nastepne rozkminy czemu w takim bądz razie zabrakło Żurawskiego, czyżby pokłócił się z trenerem, pobił z Cikosem i zwyzywał sprzątaczkę w klubie, odpowiadam, Żurawski grał w Wiśle kilkanaście lat |
Zajebisty pomysł z filmikiem :D
Teraz panowie 3-0 na boisku i sobie pokrzyczymy po meczu ;) |
Cytat:
|
Widzę,że część kibiców wypowiada się w podobnym tonie jak Legioniści po meczu z The Gunners, więc apeluję: zejdźmy na ziemię,bo na ten moment Wisła nie jest w najlepszej dyspozycji...
Skromne zwycięstwo i będzie ok, na wszystko potrzeba czasu,pamiętajcie. |
Trzeba ich uczyc bo podejda w piatek pod sektor a ze sa kompletnie zieloni w sposobie dopingowania u nas to musza sie chociaz Jazda jazda nauczyc :)
ale filmik super widac ze z nowym stadionem sa tez nowe pomysly jak go zapelnic :) |
O stary - dzięki za info! Dobrze, że Mariusz Ci wszystko wyjaśnił, bo my tu cały czas się nad tym głowimy!
A tak bardziej poważnie. Jesteś na tyle naiwny, że wierzysz, iż gdyby te nieporozumienia i konflikty faktycznie miały miejsce, to piłkarz od razu bez ogródek, szczerze Cię o tym poinformuje? Bez przesady, zawodnik to też człowiek i nie będzie prał wszystkich brudów publicznie, bo kompletnie nie ma w tym żadnego interesu... [Bez napinki.] |
Cytat:
Na poważnie, to nawet jeśli coś by było nie tak, to Mario by tego nie potwierdził. Ale ja osobiście nie wierzę w to co piszą media na temat naszej szatni. |
Cytat:
To że wyglądało to idiotycznie, trudno, byleby zbudowało atmosferę w szatni. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl