![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Sam byś spierd... z klubu jak by ci podnieśli pensje ze 3 razy więc się nie sierdź. Nie wyzywaj ludzi od dziwek bezmózgowcu... Albo dowiedź się dokładnie co to znaczy. Każdy realnie myślący kibic się zgodzi, że dla "utalentowanego" zawodnika w TEJ chwili nie ma perspektyw do rozwoju talentu w Wiśle ponieważ szkolenie całkowicie leży !. A Małeckim gardzę tym co mówił do kibiców bo według mnie powiedział o kilka slow za dużo i miejsca dla takich ludzi nie powinni być. A życzę mu powodzenia bo to był Wiślak !. |
Wiadomo na ile Małecki ma podpisać kontrakt ? Też nie jestem zwolennikiem tego transferu,( nie ze względu na Małeckiego samego w sobie, ale po prostu na jego brak formy). Mam nadzieję, że jakieś 0,5 roku + opcjonalne przedłużenie.
Tak samo Ondrasek ? Wiadomo na ile ? Tu już wiadomo zawodnik wydaje się być dobry, więc warto podpisać na trochę dłużej. Chociaż z drugiej strony Crivellaro też miał niezłe CV ( chociaż dalej uważam, że skoro gość grał w Portugalii w 1 składzie w niezłym klubie to musi coś umieć i mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje w końcu i odpali) |
Czyli bilans to narazie:
- Małecki za Sarkiego który ciągle jest kontuzjowany i nie wiadomo kiedy wróci do treningów, a tym bardziej do formy - Ondreasek jak uzupełnienie ataku - Drzazga jako młody talent w miejsce jeszcze młodszego Handzlika Przydałby się jeszcze - przedłużyć umowę z Cierzniakiem oraz podziękować Buchalikowi - zatrudnić kogoś konkretnego na środek pomocy za Crivellaro, a Crivellaro podziękować. - Sadloka zatrzymać albo dobrze sprzedać (minimum za 3 mln zł netto) i zatrudnić następcę. |
Sadloka z 3 mln zł? Netto? :D
|
3 mln hahahaha serio?
no ale ...., jestes wart tyle ile za Ciebie zapłacą. https://www.youtube.com/watch?v=-6kb1asj-34 Jaram się poki co naszym oby nowym młodym Carstenem Janckerem, szczególnie akcją od 3 minuty :) wygląda na typową 9 której brakowało |
Cytat:
:czytaj: |
Cytat:
"-W pewnym momencie niestety Wisła powiedziała stop, tyle możemy dać". |
Dlatego bardziej się martwię o brudne auto niż o fakt że taki gość odszedł do krawatów.
Nie teraz, to za pół roku zrobiłby to samo. Dobrze że craxa się zagapiła bo dopiero chłopak miałby dylemat ... |
Cytat:
|
Cytat:
Z punktu widzenia rynku: młodszego i na deficytowej pozycji, Polaka, który ma szansę pojechać na Euro- w idealnym świecie powinniśmy sprzedać im za jeszcze więcej. Szanse, że się tak stanie - 5%... |
Tak, dawali pół miliona Euro... Oni liczyli na pozyskanie go za free po rozwiązaniu kontraktu. Reszta to wymysły.
|
Co do tematu Handzlika - dajcie spokój.
jak ktoś wcześniej wspomniał - Brożek w jego wieku poważnie pytał do pierwszej 11. Wisły. I to bardzo poważnej Wisły, która teraz bez większych problemów przeszłaby kwalifikacje LM. Dziwi mnie fakt, że Handzlik nie potrafi wyciągnąć wniosków od poprzednich kolegów z Wisły: Lecha, Stolarskiego, Zająca... Gdzie te ich kariery? Handzlik NIE MA SZANS na jakąkolwiek grę w Legii, choćby końcówek. Jeszcze teraz, gdy Czerczesow woli mięc gotowych zawodników do gry, a nie młodzików. U nas za to dla zdolnego, młodego warunki są wrecz wymarzone. Trener, który nie boi się stawiać na młodych, wąski i niezbyt mocny skład, a przy tym mocna renoma klubu w Europie. Zyczę chłoakowi powodzenia, ale nie wróżę mu większek kariery. A do tych, co tak za nim płaczą: jeżeli odszedł teraz do Legii, to pomyślcie co by się stało, gdyby pojawiła się pierwsza lepsza oferta zza granicy. Nie ma o czym mówić. Młodzi niech się uczą od innych, co rzeczywiście zrobili, robią albo mają pomysł na karierę i rzeczywsitą grę, a nie myślenie: "Tu dostanę 5 tysięcy więcej, więc lecę". Drągowski pewnie miał wyśmienite oferty, czy to z Legii, czy zzagranicy. Ale chłopak wie-- jeszcze nie jestem na to gotowy, lepsza regularna gra w Jadze. Zamienił Handzlik siekierkę na kijek. O wiele lepszym rozwiązaniaem dla niego byłoby przedłużenie kontraktu i wymuszenie wypożyczenia do słabszego klubu Ekstraklasy czy kogoś z I ligi. |
Czy ten frajer odchodzi już czy jeszcze pół roku ma być u nas? Jeżeli ta druga opcja to idealnym rozwiązaniem będzie Klub Kokosa i zero występów przez 6 miechów.
|
W sprawie zawodnika Sad(L)oka - nie wiem na ile prawdziwe są informacje o tym, że w ostatnim czasie szatnia niezbyt go toleruje.
Jeżeli jest coś na rzeczy to sprzedaż byłaby zdecydowanie wskazana. Gdyby udało się za niego uzyskać kwotę równą roszczeniu Jovanica byłoby fajnie. |
Cytat:
|
Bo oni już biegną z walizką pieniędzy.
Amok? No jasne, jeszcze mu kwiaty na odchodne kup. |
Plotki, że Maciek Sadlok ma problemy z kolegami i jakieś strajki urządza to czysty idiotyzm. Natomiast prawdą jest, że jeśli kluby się dogadają to by do Warszawy gdzie ma jeszcze po Polonii mieszkanie, poszedł.
|
w zasadzie niech idzie, jeśli ktoś za niego zapłaci, to chyba dobrze. Myślę, że jeśli odejdzie ( Sadlok) to łykniemy typa z Katowic. Jest jeszcze Burliga na tej pozycji ( opcjonalnie ), bardzo mi zaimponował Jakub Bartosz, także bez większego żalu.
|
Ja bym bardzo żałował. Na Wisełce pierwszy raz byłem w 1976, a Maćka znam od pieluch. W sumie to on urodził się 60 km od R22 w linii prostej:)
|
Może się nawet urodzić na samym stadionie. Jak tylko dostaniemy dobre pieniądze za niego to do widzenia.
Zwłaszcza, że to nie gość, który raczej będzie umierał za Wisełkę. |
Po Sadloku jak i po Dudce płakał nie będę. Dla mnie przeciętniak ze skłonnością do baboli. Przede wszystkim mało jakości, stabilności. W porównaniu do Jovića to nie ma porównania. Nie pojmuję dlaczego Legia go chce ale to ich problem.
Co do Ondraszka: przy takiej mizerii jeżeli chodzi o trafianie w bramkę, może okazać się strzałem w dziesiątkę, potrzebujemy gościa który strzela nie od wielkiego dzwona tylko regularniei a jego statsy wyglądają obiecująco w tym względzie. Co do Małeckiego: nie mam pojęcia jakie względy decydują o tym że ma grać u nas. Dla mnie to gracz już skończony. Oczywiście można się łudzić, ale brak jakichkolwiek racjonalnych przesłanek. Obym się mylił. Koniecznie zatrzymać Cierzniaka. Tak pewnego bramkarza moim zdaniem nie było za czasów Cupiała. Zawsze mieliśmy z tym spory problem. |
Cytat:
|
Niby Dankowice to teraz Śląsk. Ale zawsze tu była Małopolska. Jego ojca bierzmował bp Karol Wojtyła, jak to komuś coś mówi. A i ja dużo robiłem, żeby Maciek w Wisełce grał. Ale sentymenty psu na budę ludziom potrzebne.
|
Nie jest idiotyzmem, ze szatnia delikatnie mówiąc średnio przepada za Sadlokiem.
Nie każdemu spodobało się, jak Sadlok nie mógł grać po czym reszta zobaczyła jego wyniki od lekarza, które były w 100% dobre. To samo Jankowski. Panom nie chciało zapierdalac sie za frajer A Głowie postawa Sadlowka spodobala sie najmniej |
Cytat:
|
nie, on zartuje. A Ty tak na serio?
Każda plotka zawiera ziarno prawdy, i wiele osób potwierdzało ze nastąpiło tąpnięcie miedzy relacjami niektorych pilkarzy. Dla mnie Sadlok tym karnym którego zrobił i za którego wyleciał przejebał sobie do końca. Licze ze go sprzedadzą, i niech to będzie Legia. |
Przecież, k... mać palec był złamany i dopiero po badaniu na własny koszt to wyszło!
|
Cytat:
|
Znajomy. Tata Maćka jest prezesem Pasjonata, a ja trochę klub sponsorowałem. ale kibicem Wisełki jestem od zawsze i na mecze z karnetem w zębach popier...te kilometry.Miło było Macka widzieć na meczach, ale jak koniecznie chcecie go wyje... to proszę bardzo.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl