![]() |
A co Was to obchodzi czy ktoś przyjdzie zrobić sobie zdjęcie czy napić się pepsi.Niech każdy robi swoje.Ty dopinguj a drugi niech żre kiełbachę i w czym problem.Mało kibiców źle dużo kibiców źle.K...a co za naród.WISŁA PANY!!!
|
Trochę wstyd dla takiego klubu jak Wisła Kraków, że serwer padł i nie działa od wczoraj od około godz. 16:00 do teraz ...
Trzeba zainwestować w coś lepszego :D |
Niektórym ciężko dogodzić, ot takie to polskie ;)
|
No faktycznie takie to polskie ja .......e. Nie wolalbys zeby bylo lepiej??? Zamiast robic sobie zdjec i picica pepsi, bycia gimbusiarskim, emo pokoleniem ludzie sie zajawiali na doping i zamiast jednego C dopingowalo pol stadionu??? Nie chcialbys??? Takie to polskie .... cymbal jeden z drugim widze ladnie juz wytresowani - tylko cos be, zle, nie podoba sie to juz polskosc musi miec z tym do czynienia.
|
Cytat:
I przeczytaj post raz jeszcze bo widzę, że za pierwszym razem zrobiłeś to za szybko i poziom jego zrozumienia zszedł poniżej maturalnych 30%. Kto pisał o sweet fociach, gimbusach i braku dopingu. Chill |
Wojtas, wiesniak84 - pieprzycie aż boli. Lepszy taki kibic fotkowo-fejsbukowy niż żaden. Ważne tylko, żeby nie szedł na C.
|
Cytat:
|
Cytat:
Zaś w 13 kolejce podejmujemy Lubin - będą puste krzesełka i będziesz mógł w wyobraźni uzupełnić stadion kim chcesz. |
Dokładnie, ja nie chodzę na C chociaż ile mogę to dopinguje! boli Cię, że kupie sobie i Dziewczynie pepsi i zasilę kasą klub? żal...
|
Cytat:
|
Czy ktos wie jaka jest srednia frekfencja w tym sezonie na R22?
|
hah co jeden to lepszy kwiatek - ja pisalem o fejsikach, pepsi i innych ale specjalnie napisalem na sam koniec, ze nie uwazam ze to jest zle, po to zeby tu zaraz afery nie bylo. Oczywiscie ci co nie doczytali do konca robia afere i wytykaja brak czytania ze zzuzumieniem:D Hipokryzja
A do Lukasza - na pewno Lublin przyjedzie:D Motor pewnie:D a poza tym sam sobie odpisales jacy to kibice - przychodza raz do roku obejrzec Legie a Wisle maja w dupie co Wojtas pieknie ujal. Zreszta polowa z tych kibicow pewnie byla ostatnio przy Kaluzy na derbach i wczesniej na meczu z Legia |
Ja .......e nie macie większych problemów? W niedzielę jazda z ....ami i tyle!
|
Cytat:
Druga sprawa - może poruszysz ten temat po meczu? Chętnie podyskutuję ale teraz uważam to za zwykłe jątrzenie. EOT |
Cale szczescie, ze literowka bo juz powaznie sie przestraszylem:) Ok w sumie racja,lepiej po meczu pogadac bo co ma byc to i tak bedzie. Pozdro
|
Cytat:
|
Klub moglby sie w koncu otrzasnac, sprzedaz online nie idzie od 16 godzin.. jakas informacja chociaz, ze trwaja prace konserwacyjne nad portalem, profesjonalizm tego wymaga.... przez ten czas w .... biletow by zeszlo. firma odpowiedzialna za portal powinna to naprawic w godzine inaczej niech zaplaca kare pieniezną, tyle ile klub stracil przez brak sprzedazy online w tym czasie.
psia jego mac, tuz to jeden z wazniejszych meczow, mozemy wypelnic stadion ale oni czekaja .... wie na co.. i .......i mnie, ze ktos wciska "F5", to jest portal z biletami i musi wytrzymac obciazenie, tuz to nie jest blog na onecie tylko profesjonalna strona na mocnych serwerach, przynajmniej taka powinna byc. Ok, pojdzie zwarcie, na godzine, dwie, ale nie ....a od wczoraj od 16.00.. i licze na to, ze w niedziele kasy biletowe beda otwarte od 6 czy 7 rano, zeby kazdy zdazyl, a przynajmniej wiekszosc. biorac pod uwage godzine meczu nie moga otworzyc kas o 10;00 czy 11;00 |
a mógłby ktoś wrzucić zdjęcie sprzed kas?
pozdrawiam |
strona Wisły zamiast zamieścić info o serwerze z biletami, wstawiła info o biletach za 5 zł jakby się obawiali, że przez ten serwer nie będzie rekordu... niech wprost napiszą, że nie naprawią tego to kibice zamiast czekać pójdą do kas
|
Wisła Kraków Promocja nie dotyczy jedynie studentów. Cały czas trwają prace, mające na celu naprawienie usterki związanej ze sprzedażą internetową. Przepraszamy za utrudnienia. komentarz oficialnej z fb
|
Zaraz dla niektórych to będzie wymówka by nie pójść na mecz - bo akurat przez kilkanaście godzin nie była czynna sprzedaż internetowa .
Przypomnijcie sobie co było jeszcze nie tak dawno , gdy nie było wcale sprzedaży internetowej . Nie kupiłeś dzisiaj , kupisz jutro , a mogłeś kupić od kilku tygodni , ale jak to Polacy , wszystko na ostatnią chwile... inna sprawa że serwer pewnie padł przez idiotów którzy co chwilę sprawdzali ile biletów zeszło... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
chyba zapomnieli napisać, że na C1 też juz nie ma. Dziwi mnie informacja, że nie ma miejsc na E16, przecież ten sektor był wyłączony ze sprzedaży, może tam skierowali także dzieciaki w ramach sektora szkolnego, bo E11-E12 było za małe ?
|
Rodzinny chyba był na F11 i F12 a teraz one są w sprzedaży, to może dlatego.
Dla mnie realistycznie to wygląda na chwilę obecną tak, sektory sprzedane lub prawie sprzedane, oraz takie które pełne będą Vip, szkolny i różnej innej maści osoby http://images64.fotosik.pl/239/b52b5e8ed4f3487amed.jpg |
narożnik B się szybko zapełni tak myślę, info o sprzedaży internetowej w późniejszych godzinach... coś im chyba umarło na dobre
|
Cytat:
Przypomnij sobie jak było 10 lat temu, komórki nie miałeś i żyłeś. A teraz zasięgu nie masz gdzieś i k...wami rzucasz. I słusznie bo postęp technologiczny następuje i wymagać musimy cały czas więcej. Szczególnie, że nie jesteśmy prekursorami w sprzedaży internetowej.. nie muszę przypominać jakie kluby nas w tym wyprzedziły ;) Sytuacja @ 12:00 (czwartek) - zgodnie z komunikatem na oficjalnej http://oi39.tinypic.com/in4qw0.jpg |
Cytat:
13 244 (Górnik) + 12 310 (Jaga) + 18 458 (Amica) + 13 858 (Piast) + 11 189 (Lechia) = 69 059 ludzi łącznie, potem to dzielimy przez liczbę meczów (5) i wychodzi wynik: 13 811,8 osoby na mecz. źródło: 90minut |
RMF MAXX: "Rekordowe zainteresowanie meczem,jak do tej poty sprzedano blisko 25 tys biletów"
|
wyjaśniło się więc dlaczego E16 też jest zapełnione, pomimo braku sprzedaży na tym sektorze!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_trybunach/ Brawo! |
Cytat:
|
jak nie zrobią sprzedaży online to uważam, że do niedzieli sprzeda się max 30 000 biletów, może być ciężko o komplet
|
Kasy mogą sprzedać dziennie do 4 tysięcy biletów. Tyle schodziło przed meczem z Apoelem w LM. Sprzedano ponad 25 tysięcy biletów, więc komplet jest spokojnie do osiągnięcia. Nawet bez sprzedaży internetoweji, która rzecz jasna, niewątpliwie bardzo by się przydała i ułatwiła sprawę wielu ludziom.
I proszę nie piszcie bzdur o tym, że awaria strony to wina tych co zaglądają, żeby zobaczyć ile biletów jest sprzedanych. Litości... |
O godzinie 16:00 minie doba odkąd sprzedaż internetowa została zawieszona i nadal nie działa, niech Wisła poradzi się Kasi Tusk, może ona pomoże w sprawie serwerów bo jej blog ma podobno kilka milionów wejść w ciągu miesiąca i wytrzymuje ... :lol::haha:
|
Cytat:
|
Napisałem do Wisły Kraków w sprawie biletów:
moja kwestia: Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Oby nie musiełi otwierać kas w nd! |
Cytat:
wklej screen z tej odpowiedzi.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl