![]() |
Downton Abbey nie mogę znaleźć tego odcinka świątecznego.
Widział ktoś na rapidu? |
Jako że THE WALKING DEAD bardzo obniżył loty, zacząłem oglądać inny serial z podobnej tematyki :D
Z Nation, - Polecam. 1 odcinek średni, ale pozostałe już b.fajne. A akcji w 1 odcinku więcej niż w całym ostatnim sezonie TWD. Nawet dziś leci w TV PULS, ale 9 i 10 odcinek. http://www.filmweb.pl/serial/Z+Natio...-713334/photos |
Po likwidacji iitv.info nie mam gdzie oglądać seriali.
Znacie jakiś darmowy (lub tani) portal gdzie mogę obejrzeć Grę o Tron, Big Bang Theory itd? |
kinoman.tv
|
jestem w połowie piątego sezonu The Walking Dead i jakoś zaczyna mnie nużyć, ale poprzednie sezony super
|
Ja z mojej strony polecam gorąco True Detective (genialni McCounaghey i Harelson) i Gomorra (serial). Seriale krótkie (8,9 odcinków), w całkiem innym klimacie, ale jak dla mnie czołówka absolutna.
|
Niedługo w Grabinie Bieńkowska z Sienkiewiczem podpalą dom Mostowiaków!
|
Oglądał ktoś pilota "Supergirl"?
|
Dobra wiadomość dla fanów Z Archiwum X. Mulder oraz Scully powracają - http://www.filmweb.pl/news/Fox+Mulde...hiwum+X-109349
Na razie planowana jest jedna seria, jednak prawdopodobnie jeżeli będzie się ona cieszyć zainteresowaniem widzów, to powstaną kolejne. |
Być może totalny odmóżdżacz z tego będzie ale lubię temat :D
"Lucifer" https://www.youtube.com/watch?v=X4bF_quwNtw |
Szukam serialu komediowego,najlepiej sitcomu, coś niezbyt ambitnego, ale z jakimś rysem fabuły mimo wszystko...
Tak żeby do poduszki mozna było coś włączyć... Na razie w tej roli sprawdzają się: "Bundy", "Różowe lata 70"", "Office", ale wszystko się już przejadło, każdy odcinek oglądaliśmy po parę razy... "Parks and recreastion" odpada... |
Cytat:
|
|
Ostatnio ogladam The Newsroom. Nie jest to szczyt szczytów, i jeśli nie będziemy oczekiwać fajerwerków to otrzymamy całkiem przyzwoity serial.
|
Cytat:
Entourage powinno sie sprawdzic w tej roli. Big bang theory. Oooo albo super bedzie How i met your mpther. Konrad. na to czego szukasz to najlepsze bedzie How i met your mother, Big bang moze slabo siasc a Entourage tez musi sie spodobac, bo jest troche mocniejsze niz poprzednie propozycje. |
Dzięki MatMario, ale wszystkie te seriale oglądałem :P. Co prawda żona nie, ale ja też chcę mieć jakąś frajdę z oglądania ;).
|
To pewnie Dwóch i poł też masz przerobione... W takm razie nie wiem, może te Suitsy będą ok?
|
Ja mogę Ci polecić "Jess i Chłopaki" (eng New Girl), dość śmieszny i bez skomplikowanej fabuły.
|
Jak szukasz komediowego to polecam Mrs. Brown's Boys
Nie wiem czy są polskie napisy do tego, angielskie są więc jest łatwiej bo to irlandzki serial bodajże. |
Cytat:
|
Chyba ci to napisałem parę postów wyżej...
Ballers też jest spoko. Taka Ekipa ale bardziej w klimacie Pain and gain. Jest potencjał. |
Dla tych co jeszcze nie wiedzą. Od przyszłego roku będzie V sezon Prison Break'a.
|
Oglądam ostanio serial Power i powiem że fajne to nawet.
Fajna postać Tommyego Egana, aktor z jakimiś polskimi korzeniami, nawet tatuaż PW na nodze. |
Mr. Robot ktoś kosi? Wszędzie dostaje hiper turbo oceny. Fakt jest coś w tym serialu intrygujacego ale osobiście cały czas odnoszę wrażenie, że czegoś mu brakuje.
|
Oglądałem chyba do 5 odcinka. I wskoczyłem w Power i całą serie przejechałem.
Robot jest ostrym świrem, zastanawia mnie ile to jest iluzja a ile robi w realu. Muszę nadrobić te parę odcinków ale magnetyzmu do tego serialu nie czuję. Nawet mnie męczył trochę jak się nad tym zastanawiam. |
Dziwne, że jeszcze nikt nie wspomniał o "Narcos". To jest fialo na sb wspomniał:) Serial bardzo dobry i warty polecenia.
|
narcos kozak
|
polecil by ktos jakas strone do ogladania, po zamknieciu alekino ciezko znalesc cos sensownego
|
Man from high castle - genialny serial
|
No obejrzę. Właśnie kończę Jessice Joens. Dla mnie lepsza od Deardevila np. Też polecam.
|
"Pakt" jak wam się widzi? Dla mnie 7/10:)
|
mnie się bardzo widzi 8/10 może więcej ale to już zależy jak się skończy. Generalnie bardzo fajny pomysł, zawsze to cieszy jak jakiś polski serial dobry powstanie. Czerpie trochę z norweskiego Układu i z Detektywa.
Jedyny minus to dykcja aktorów, czasami muszę przewijać i dawać głośniej bo za c.uja nie mogę zrozumieć co oni mówili. |
Jak ktoś nie widział to polecam serial Gomorra.
Ale jak nie macie za dużo czasu to nie zaczynajcie bo wciąga zajebiscie :D Wersja z napisami dużo lepsza niż z lektorem. |
podrzucisz skad mozna sciagnac bo szukam i nigdzie nie moge znlezc
|
Cytat:
|
Narcos siadlo. Polecam
|
Cytat:
Spobuje tej osmiornicy a od narcos lepsza gomorra mi sie wydaje. |
Szukam dobrego serwisu online gdzie obejrzę CSI Nowy jork, obecnie zatrzymałem się na sezonie 7 ktoś coś ?
|
Cytat:
znajdziesz tam wszystkie sezony. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl