![]() |
w piątek odebrałem szalik produkt ok ale gdyby był trochę dłuższy to byłoby git
|
Cytat:
|
Dzisiaj odebrane i:
1. Szalik dłuższy niż standardowe szaliki - nie wiem jakim cudem może być jeszcze dłuższy :) 2. Kubek bardzo fajny - nadruk dobrej jakości i mam nadzieję tylko że się nie zmyje. |
nie żebym wszczynał dyskusje ale tak z ciekawości porównałem do tegohttps://sklep.wisla.krakow.pl/pl/szaliki_i_flagi/Szalik_Brytyjka/ i jest krótszy ale to jak pisałem wcześniej szczegół
|
otrzymal juz ktos wysylke poczta ??
|
tak, ja tydzień temu.
|
ja jeszcze nie...
|
lipa z tymi wysylkami - bo chcialem zrobic frajde kilku maluchom wsrod znajomych z tymi koszulkami okolicznosciowymi
|
To zrobisz, jak przyjdą. Przecież nie są w stanie wysłać kilkunastu tysięcy paczek na raz. Spokojnie, na każdego przyjdzie pora.
|
był jakiś oficjalny film z meczu lub całej akcji? Dużo osób tam po murawie biegało z kamerami, okazja świetna, a nigdzie jakiegoś "podsumowania" nie widziałem
|
Chyba nawet w tym temacie był link wstawiony. Bodajże przez Rava, może przez autora Ci będzie łatwiej znaleźć
|
Dla mojego syna przyszła wczoraj, wygląda bardzo dobrze jestem mile zaskoczony jakością wykonania
|
Chyba nawet w tym temacie był link wstawiony. Bodajże przez Rava, może przez autora Ci będzie łatwiej znaleźć tu masz linka http://wisla.tv/gwiazdy-dla-bialej-g...nsmisja-meczu/
|
tak, ale to nagranie z meczu jest. Nikt się nie pokusił o jakiś fajny montaż z bramkami, wywiadami itp? Tyle było kapitalnych filmików wypuszczanych przez Wisłę podczas trwania akcji, że aż się prosi o jakąś puentę.
|
no niestety nic innego nie znalazłem
|
Wciaz czekamy na taki material.
|
Doszła już do kogoś koszulka? Listopad się kończy, a koszulki nadal nie ma
|
Ja dostałem w środku tygodnia autograf :)
"
|
Ja koszulkę już odebrałem z dziesięć dni temu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja dziś odebrałem koszulkę, powiem wam ze jakaś duża ta rozmiarówka, tzn mam M a wydaje mi się że to L, mimo to koszulka jest spoko
|
Cytat:
|
Tez odebralem koszulke, duze rozmiarówki, ale jakość fajna :)
|
Cytat:
|
czy zamawial ktos koszulke okolicznosciowa w rozmiarze xxxl ???? jesli tak to czy tez nie ma na dole napisu , czy tylko mi sie taki bubel lipny trafil ????
|
ja mam w xxl i wszystko ok. Widocznie szkoda nadruków na takie rozmiary jak twój :D
|
Kto nie odebrał nagród ma czas do 18.12.2015r. Później odbiór będzie niemożliwy.
Źródło: oficjalna |
Do USA koszulki i inne nagrody podochodziły w połowie listopada na przestrzeni kilku dni pod rozne adresy ! Az dziwne ze w Krakowie trzeba bylo czekac tyle ....
|
Ja nie wiem po co było zamawiać wysyłkowo jak się jest na miejscu - ja miałem koszulkę już kilka tyg temu - odbiór osobisty.
Faktycznie dziwna rozmiarówka - w XL to pewnie by się Gortat utopił ;) |
Jak jest z tablicami pamiątkowymi z imieniem i nazwiskiem - trzeba odebrać osobiście czy przyślą do domu bo dziś ostatni dzień odbioru osobistego i nie wiem czy mam jechać. Ma ktoś jakąś informację na ten temat ?
|
Cytat:
Ta nagroda to poprostu twoje imie i nazwisko na tablicy która stanie gdzieś w strefie kibica... |
Przyjeżdża kierowca tira i za pomocą kilku majstrów, montuje się tę tablice na domu :D. Nie no tak serio to, tablica będzie "1" ale w klubie a na niej będzie Twoje imie i nazwisko :)
|
aaaa heheheh to dobre Kumplowi wkrecilem ze dostanie do domu bo szczerze mowiac tak myslalem Sorki glab ze mnie
|
Koszulka meczowa z autografami - pilnie sprzedam!
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5922638092 |
Wisła Kraków to nasza historia
Zapraszam Was na stronę internetową www.kolekcjabiletow.pl Udało mi się spełnić jedno z kolekcjonerskich marzeń. Powstał internetowy projekt, w którym chronologicznie przedstawiłem historię krakowskiej Wisły, przez pryzmat wydawanych pamiątek. Strona powstała, aby szerzyć tę wspaniałą pasję, poznać cichych i nieznanych kolekcjonerów i wspólnie powiększać zbiory. Mam nadzieję, że będzie to dla Was nowe spojrzenia na 13 krotnego Mistrza Polski, jego historię, dorobek, chwile sukcesów, jak również porażek. Do wszystkich tych wydarzeń wracam na Fanpagu, na który zapraszam. Z kolekcjonerskim pozdrowieniem, Mariusz |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl