![]() |
Lech przegrał. Jeszcze tylko remis Śląska z Legią i na serio będzie ciekawie w tej lidze :)
|
Cytat:
|
to co Sa zrobil z Celebanem to chyba Wrestling
|
Czy sędziowie przestana ciagnac za uszy te warszawska ....e??
|
Nie oczekujcie zbyt wiele... :D Ja to i tak się dziwię, że odgwizdali spalonego przy bramce Żyro. :lol:
|
Wyścig ślepego z kulawym :D
Oj szkoda tych remisów w Warszawie i Białymstoku...2 pkt więcej i byłoby ciekawie... |
Gdyby nie pechowo tracone bramki w Warszawie, Białymstoku i ostatnio w Gdańsku bylibyśmy liderem Ekstraklasy... W tym momencie do lidera 4 punkty a do końca 5 meczy...Jeśli zagramy teraz na swoim dobrym poziomie wszystko może się zdarzyć... Wiem,że czekają nas cholernie ciężkie wyjazdy ale to tylko Polska liga. Czemu nie powalczyć?
|
Cytat:
W tej kolejce, wg mnie, najlepiej zaprezentowała się Jaga (gra + wynik), a pozniej my (gra). Będzie sie działo. |
Cytat:
No szkoda szkoda, ale z drugiej strony inni też na pewno mają takie "szkody". Nie ma co wracać do tego co było, są tak małe różnice punktowe, że wszystko może się zdarzyć. Dla mnie najbardziej szkoda że nie ma Sarkiego, 2 murzynki w formie mogły by być tym kluczowym czynnikiem. |
W następnej kolejce możemy się zbliżyć do podium, jeśli tylko wygramy z Pogonią. Legia gra w tym samym czasie z Jagą, więc na 100% ktoś punkty straci. Potem dwa mecze z tymi drużynami na wyjeździe powiedzą, co da sie ugrać w tym sezonie, ale niech Wiślacy skupią się na najbliższej kolejce, bo w niej, jak mówiłem, dużo od Białej Gwiazdy zależy.
|
Szkoda, że nie gramy u siebie, komplet murowany w tych meczach byłby ..
|
Cytat:
|
Pytanie do legionistów: jak u Was wygląda sprzedaż biletów przed meczem bo u nas to raczej idzie dosyć powoli.
Ja bym był o 12 pod stadionem czyli 3,5 h przed naszym meczem to dam radę bez problemu kupić bilet ? Nie chcę wyrabiać KK. |
Czyli Parchovia się praktycznie utrzymała. Niesamowite, jak Zawisza dał się wypunktować. O wiele, wiele lepiej grała Bydgoszcz, ale nadziali się na kontry..
|
Cytat:
Cytat:
Imo Jaga może okazać się czarnym koniem tych rozgrywek. |
Cytat:
|
Tym razem Jaga uległa zdeterminowanej 14 legionistów. Podobno karnego nikt nie zauważył, na czele z Bońkiem, ale Gil był czujny.
|
Niech ich mafia z FIFA wypierdzieli z pucharów po pierwszym meczu na 2 lata za puszczenie bąka na trybunie.
Nie chce mi się o tym pisać, przebijają Bełchatów czy Zagłębie za najlepszych czasów fryzjera. |
#razemgramydokonca
Nowa wspólna akcja L i PZPN! |
Od dawna piszę, ze ta liga jest moderowana. Amica nie ma najmniejszych szans na MP. Jak trzeba będzie (a jest taka potrzeba), to zostanie przekręcona w jednym z najbliższych meczów, a Legia wyciągnięta za uszy z wora i posadzona na tronie. Ta liga jest taka jak demokracja w Polsce.
|
Postanowiłem okrasić swoją stopkę. Cytaty z polskatimes z oraz oficjlanej strony L.
Cytat:
Parafrazując: Gil wały kręci a Siejewicza posadzili. |
Po prostu sprawiedliwości stało się za dość, w głupi sposób odpadli z LM to teraz dostaną Mistrza w prezencie heheh
O ile jeszcze pół roku temu ta pomoc Legii była czasami subtelna, do wytrzymania - sam byłem przeciw temu aby jakoś szczególnie się spinać na Legię i wyznawać teorie spiskowe pod ich adresem - to teraz Legia bez Radovicia nie istnieje a sędziowie dalej są zdania, że trzeba ich ciągnąć. Problem w tym, że ta Legia gra tak słabo, że forsowanie ich to głupota najwyższej klasy. To się po prostu nie godzi. Co innego pomóc raz na pięć kolejek a co innego praktycznie każdy mecz przekręcać. |
Dobrze, że po wysłaniu przelewu wyrobiłem się z wpisaniem wyniku w typerze ;)
|
Cytat:
emj10 jeszcze tu masz czelność wchodzić i prowokować słoneczkami ?, won Jaroo1 oni maja w 3 ostatnich meczach zero punktów , nul , bramka ze Śląskiem skandal , karny dla Jagi plus megaprzekręt z karnym dla warszawki , czyli 3 mecze 0 punktów, tak to wygląda |
Jedyny plus ciągnięcia za uszy Legii będzie taki, że w ewentualnych kw do LM, dostaną solidny Euro wpi.rdol.
|
Dobrze, że przynajmniej w odpowiednim momencie Gil wyciągnął nas za uszy :)
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net...ee&oe=55F98C6A |
ja pier.dole, dostaliście karnego z dupy w 98 min, wasz zawodnik powinien zostać wypie.rdolony na zbity pysk za celowy atak na bramkarza a Ty jeszcze śmiesz jakieś kocopoły wypisywać i się głupio przy tym uśmiechać, że wszystko jest ok.
Powinieneś jak dla mnie odpocząć sobie od forum na jakiś czas. |
Cytat:
Cytat:
Macie 3 opcje do wyboru: 1. Cieszyć się i udawać, że jest ok - najgorsza opcja 2. Próbować odciąć się od tego kurestwa - najbardziej szlachetna opcja ale i najtrudniejsza do wyboru bo trochę tak głupio się przyznać, że Mistrz kupiony 3. Siedzieć cicho - neutralna opcja |
Cytat:
|
ten rozmywacz wołominiak emj10 nigdy nie miał wstydu i honoru , teraz jeszcze haniebnie prowokuje wklejając zdjęcie z d...y , jego nie trzeba prosić o odpoczynek od naszego forum , jemu trzeba dosadnie ,won
|
Cytat:
Po drugie karnego dla Jagi nie było, bo to było widać nawet z trybun, że to była zwykła śmierć z głodu. Powtórki potwierdziły, że powinna być żółta dla Jagi za próbę wymuszenia w samej końcówce spotkania. Po trzecie jak to wspomniał już Kocur po bąku było ok. 10 min przerwy (tyle ja doliczyłem się na zegarku), więc wydawało się, że przedłużą mecz o 10-12 minut. Zaskoczeniem na trybunach było przedłużenie meczu o jedynie 8 minut. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Gwiaździsty "Wczorajszy mecz pokazał, ze zawodnicy nie dopuszczą do takiej sytuacji by mieli grać w pucharach."
miałem takie samo wrażenie , oni nie chcą grać w pucharach a my tracimy nerwy i zdrowie prośba, zignorujcie prowokatora i rozmywacza wołominiaka emj10 63.5 Kg "Skoro już wszystko napisales to możesz wypierdalac na swoje forum..." kolega kilogramowy wyraził to dosadniej , może co poniektórym otworzą się oczy co to za "koleś " ten wołominiak emj10 , piszę o tym od dawna |
Cytat:
https://twitter.com/marcipeusz/statu...41009532063744 Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Dlaczego? Cytat:
SŁABIZNA W ..... Pedałom z Poznania zycze tego mistrzostwa. Życze by Wam gul skakał przez cały sezon w tej wielkiej Legii która miała mistrza przyznanego juz na starcie sezonu, a tu wielki ....! Za Dude 7 baniek, chyba za Andrzeja. Kpina. |
Cytat:
Ad 1 - ale możesz to ocenić racjonalnie i chociaż próbować być obiektywnym - ręką ewidentnie odchodzi od piłki, próbuje ją odrzucić, ale nie jest w stanie bo zawodnik z piłką jest za blisko. Przypominam Ci, że czasy, że ręką w polu karnym = karny to odległa historia. Ad 2 - co to ma do rzeczy ? Gdzie pisałem, że Jadze należy się karny ? Też uważam, że nie było, Frankowski mógłby jeszcze żółta zarobić ewentualnie za symulkę. Pisałem o sytuacji Dudy z Drągowskim, gdzie ewidetnie specjalnie się zamachnął i uderzył kolanem bramkarza. Tak btw to chyba za bardzo napompowali tego całego Dudę, bo po przebojowej części sezonu teraz jest cieniem samego siebie. A i chyba pod kopułką niezbyt, bo to kolejne jego kretyńskie zachowanie ostatnimi czasy. Ad 3. - no i właśnie o to chodzi. Ja nie mam "ale", że przedłużyli mecz o 8 czy 9 min, bo mogli. Chodzi mi o to, że w ostatniej akcji dostajecie karnego z dupy i to jest clue całej sytuacji. Z trojga złego, bez kitu życzę mistrzostwa Jagielloni, są w stanie na luzaku to zrobić(Lechia jeszcze pogubi pkt wg mnie). Mecze z Lechem i Legią za sobą, na 4 mecze 3 u siebie, Lech teraz może stracić pkt z Lechią a Legią z Pogonią (chyba, że będzie jak zwykle :lol:) |
Cytat:
Ad 2 - wydaje mi się, że ktoś pisał o karnym dla Jagi, więc napisałem, że wg. mnie nie powinno go być, a nie stałem daleko od tego miejsca i poza leżącym Frankowskim nikt jakoś bardzo nie protestował. Co do Dudy to zgoda, gdyż jest cieniem samego siebie i frustracje wyładowuje na rywalach zbierając, a to żółtko, a to czerwo, albo perfidnie faulując. Sodówka niestety... Ad 3 - czy karny z dupy to tak jak napisałem wcześniej decyduje o tym sędzia, ja mogę napisać, że kontrowersyjny, bo tak naprawdę dopiero po kilku minutach było wiadomo za co został on przyznany Cytat:
Ja nie twierdzę, że karny jest słuszny, ale że była ręka w polu karnym, a decyzja należy zawsze do sędziego czy to nam się podoba, czy nie. Jeszcze nie mam takiej mocy sprawczej, aby to ode mnie zależała taka decyzja. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl