![]() |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0:5 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Chavez, Bunoza - Boguski, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Guerrier Bramki: Guerrier, Brożek, Małecki, Garguła, Chrapek |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Bunoza, Głowacki, Chavez, Burliga - Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki - Brożek Bramki: Garguła, Brożek Zmiany: Guerrier, Sarki, Fryc |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Chavez, Bunoza - Boguski, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Guerrier Bramki: Brożek, Garguła |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Chavez, Bunoza - Boguski, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Guerrier Bramki: Brożek, Boguski |
Zawisza Bydgoszcz 1-1 Wisła Kraków
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Chavez, Bunoza - Chrapek, Sjepanovic, Garguła, Boguski, Małecki - Brożek Bramka: Brożek Zmiany: Guerrier, Sarki, Nalepa |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski - Głowacki - Jovanović - Bunoza - Stjepanović - Chrapek - Sarki - Garguła - Guerrier - Brożek Zmiany: Małecki, Nalepa, Boguski Bramki: Brożek, Guerrier, Garguła |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski - Głowacki - Chavez - Bunoza - Stjepanović - Chrapek - Małecki - Garguła - Guerrier - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Boguski Bramki: Brożek2x , Małecki |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0:2 ( 0:1 )
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski , Głowacki , Chavez , Bunoza -Chrapek , Stjepanović , Garguła , Boguski , Sarki - Brożek Bramki : Brożek , Garguła Zmiany : Guerier ,Jovanović , Małecki , |
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski , Głowacki , Chavez , Bunoza -Chrapek , Stjepanović , Garguła , Boguski , Sarki - Brożek Bramki : Brożek , Garguła Zmiany : Guerier ,Jovanović , Małecki , |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0:1 ( 0:0 )
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski , Głowacki , Jovanovic , Bunoza -Chrapek , Stjepanović , Garguła , Boguski , Sarki - Brożek Bramki : Brożek Zmiany : Guerier , Małecki , Nalepa |
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski , Głowacki , Jovanovic , Bunoza -Chrapek , Stjepanović , Garguła , Boguski , Małecki - Brożek Bramki : Brożek , Małecki Zmiany : Guerier , Sarki , Nalepa |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerier, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Kamiński. Bramki: Paweł Brożek, Guerier |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 1 : 2
Do przerwy ( 0 : 1 ) Składy: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Chavez, Stolarski, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Sarki, Brożek Zmiany: Boguski, Małecki, Kamiński, Bramki: Sarki, Brożek |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski - Głowacki - Chavez - Bunoza - Stjepanović - Chrapek - Boguski - Garguła - Guerrier - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa,Małecki Bramki: Brożek,Garguła,Chrapek |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 1 : 2 ( 0 : 1 )
Składy: Mi¶kiewicz, Głowacki, Burliga, Chavez, Stolarski, Stjepanović, Guerrier, Chrapek, Garguła, Sarki, Brożek Zmiany: Kamiński, Boguski, Małecki Bramki: Chrapeki, Brożek |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0:1 ( 0:1 )
Składy: Mi¶kiewicz-Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza- Stjepanović, Chrapek-Boguski, Garguła, Sarki- Brożek Zmiany: Nalepa, Guerrier, Małecki Bramki: Brożek |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 1:4 ( 0:2 )
Składy: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Sarki- Brożek Zmiany: Fryc, Guerrier, Małecki Bramki: Brożek x2, Guerrier, Chrapek |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Guerier, Małecki, Nalepa Bramki: Paweł Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Sarki, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Guerrier, Kamiński Bramki: Brożek, Brożek, Kamiński |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Boguski - Brożek Zmiany: Guerier, Małecki, Nalepa Bramki: Brożek |
Składy: Mi¶kiewicz-Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza- Stjepanović, Chrapek-Boguski, Garguła, Sarki- Brożek Zmiany: Nalepa, Guerrier, Małecki Bramki: Brożek, Guerrier |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0:0 ( 0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski , Głowacki , Jovanović , Bunoza -Chrapek , Stjepanović , Garguła , Boguski , Sarki - Brożek Bramki : Zmiany : Guerier ,Chavez, Małecki , |
Składy: Mi¶kiewicz-Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza- Stjepanović, Chrapek-Boguski, Garguła, Sarki- Brożek Zmiany: Nalepa, Guerier, Małecki Bramki: Brożek, Guerier |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Nalepa Bramki: Garguła, Sarki |
Składy: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Guerier, Małecki, Kamiński Bramki: Brożek, Guerier, Sarki |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Składy: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Guerier, Małecki,Nalepa Bramka: Boguski |
Składy: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Kamiński, Nalepa Bramki: Brożek, Boguski, Guerrier |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Garguła, Chrapek, Guerrier - Brożek Zmiany: Małecki, Fryc, Boguski Bramki: Brożek, Małecki |
Składy: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Kamiński Bramki: Brożek, Sarki |
Składy: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Guerrier - Brożek Zmiany: Boguski, Małecki, Nalepa Bramki: Brożek, Garguła |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 0-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Fryc Bramki: Boguski, Chrapek |
Składy: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Kamiński Bramki: Brożek, Sarki |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Składy: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Nalepa Bramka: Brożek |
Składy: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Nalepa Bramki: Brożek, Chrapek, Boguski |
Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Składy: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Fryc Bramka: Brożek , Chrapek |
Zawisza - Wisła 0:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski,Głowacki,Jovanović,Bunoza - Stjepanović,Garguła,Chrapek,Sarki,Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier,Małecki,Fryc Bramka: Brożek |
Zawisza - Wisła 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski,Głowacki,Jovanović,Bunoza - Stjepanović,Garguła,Chrapek,Sarki,Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier,Małecki,Fryc Bramka: Brożek |
Składy: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Nalepa Bramki: Brożekx2,Garguła |
Zawisza - Wisła 0:2 ( 0:1 )
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Głowacki Jovanović Bunoza - Stjepanović Garguła Chrapek - Boguski Sarki - Brożek Zmiany: Małecki , Guerier , Nalepa Gole: Brożek , Garguła |
Składy: Mi¶kiewicz-Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza- Stjepanović, Chrapek-Boguski, Garguła, Sarki- Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Fryc Bramki: Brożek, Sarki ,Małecki |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 23:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl