![]() |
Cytat:
|
****a, będe klaskał uszami gdy drużyna z Wielkopolski awansuje do ligi mistrzów i zgarnie tylko 61 mln złotych.
Napewno się znami podzielą pieniążkami.... Tak, wole być carem,królem pomidorów grać, w ogórkowej lidzie ale mieć mistrzostwo polski, niż fetować ziemniaki w złotej polewie. |
Cytat:
A co do pożytku z pucharów - tak, jak powiedziałem, sposób na ciekawszą ligę, to nie słaba Wisła za Skorży, która gubi punkty z ogórami, tylko Wisła równająca do poziomu europejskiego. Nawet za cenę jednej, czy dwóch porażek. Nam się to po prostu opłaci - choćby i za pięć lat. Co nas nie zabije, to wzmocni. |
Cytat:
|
A powiedz mi.Skąd masz taką pewność?Rozmawiałeś z Rutkowskim?Poza tym awans, to nie tylko pieniądze, ale też sława- zwyczajnie lepsi piłkarze będą chcieli przyjść do takiego klubu, niż szaraka z polskiej ligi.Zresztą, parę głośnych nazwisk muszą sprowadzić, by zapełnic te 40 parę tysięcy.
|
Cytat:
niemogą sie spotkac kluby z tego samego państwa w jednej grupie, ani wczesniej w eliminacjach - dopiero jak powychodzą z grup to mogą na siebie trafic ale tu juz nie jestem do konca pewien |
Dzięki. Czyli jest jakieś 0,05 % szansy, że moglibyśmy urządzić mecz polskich drużyn o fajną stawkę :)
Wiem, wiem fantazja ponosi :) Ale co robić do czwartku :) |
Mecze druzyn z tego samego kraju najwczesniej w cwiercwinale chyba.
|
Napewno w fazie grupowej i w 1/16 niemogą się spotkać kluby tej samej narodowości.
|
No to nie 0,05% a 0,0001% :)
|
Cytat:
KUBA wrócił by na R22 :) |
skoro o R22. Czy już coś wiadomo czy 1 mecz III rundy zagramy tam czy znowu Suche Stawy się szykują?
|
Cytat:
|
Ja bym wolał Juventus na rozgrzewkę w IV rundzie :p
|
Wielkim atutem byłby dla nas R22 ale jak widzę co się dzieje to zaczynam się obawiać że zobaczymy go dopiero na poziomie ekstraklasy
|
prawdopodobnie zagramy juz z Azerami u siebie przy jednej trybunie... 12 tys. naszych kibicow zrobi swoje...
|
Podobno powrót na R22 ma być jesienią
|
|
Cytat:
Z czasem jeszcze nikt nie wygrał... |
Cytat:
można by zastosować dylatację czasu, tylko, że nasz stadion musiałby się poruszać z prędkością światła, a świat spoczywać przy tak dużych prędkościach czas w układzie w ruchu biegnie inaczej niż czas w układzie spoczywającym hm... |
|
Cytat:
:lol: |
Zawiść i minimalizm.
Jak było powiedziane wyżej innymi słowami lepiej walczyć o lepszy poziom ligi i polskiej piłki z Lechem w LM (sami możemy się winić za brak awansu w tamtym roku) niż żeby reszta miernoty równała do nas przegrywających z Polonią Bytom. Co do niektórych użytkowników nie znających zasad piłki nożnej. Piłka nożna to taki sport gdzie nie ma nic za zasługi. |
stary....będziesz się regulaminem przejmował...ja regularnie kupuję bilety i jeszcze nigdy go nie czytałem :P
|
coś ze zdjęciem, legiytmacja szkolna, dowód osobisty......
|
Ustawa o bezpieczeństwie imprez masowych:
art.3 pkt. 19 - [ilekroć w ustawie mowa o:] dokumencie potwierdzającym tożsamość - należy przez to rozumieć dowód osobisty, tymczasowe zaświadczenie tożsamości, paszport, prawo jazdy, legitymację szkolną lub studencką, dokument stwierdzający tożsamość cudzoziemca albo inny dokument potwierdzający tożsamość zaopatrzony w wizerunek twarzy i adres zamieszkania osoby. Swoją drogą, to jedno z najdziwniejszych pytań jakie przeczytałem na tym forum ;o |
Teoretycznie powinieneś zająć swoje miejsce i na nim siedzieć, ale za stanie przed nim nikt Cie ze stadionu nie wyrzuci. Oczywiście nijak się ma to do praktyki, bo kibice kombinują różnie - stoją na schodach, siedzą na nieswoich miejscach, itp.
|
Cytat:
|
Moim zdaniem nic nie będzie
|
To jest dzielnica Krakowa?
|
Kurdwanów - osiedle. Podgórze - dzielnica.
Mamy problemy w linii defensywnej, ale Litwinów trzeba po prostu "rozjechać" i raczej nie powinniśmy się tym martwić. Co do dwumeczu w III rundzie LE to myślę, że jakiś cudów nasi potencjalni (jeszcze ;)i) rywale nie pokażą i też jakiś wielkich kłopotów być nie powinno mimo tego, że na dzisiaj nasza obrona niestety nie istnieje. Potrzeba nam stopera, przynajmniej jednego. O dwóch nawet nie marzę. |
Może zagrać dzis 1-3-4-3 w ataku z Brożkiem Żurawskim i Bogusiem ?
|
Cytat:
|
Na jutrzejszy mecz najlepsze ustawienie będzie 1-3-4-3
|
Cytat:
|
Gra trójką w obronie raczej odpada, bocznym obrońcom trudno byłoby wspierać skrzydłowych w ataku.
Nie ma też powodu by ryzykować. |
Czy jest na youtube zapowiedz jutrzejszego meczu z polsatu? Moze ktos ma link ?
|
Kiedy będzie coś wiadomo gdzie będzie Wisła grać w III rundzie ?
|
Dzisiaj pewnie się wyjaśni gdzie będziemy grać
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl