![]() |
Witam panowie i panie :)
Jak tam startujemy z kolejną edycją konkursu o Wiśle ?? Sezon już nie długo się nam zacznie, więc najwyższy czas na przypomnienie. Jeżeli znajdą się chętni to się zorganizuje, sugestie/ pytania na temat nowej edycji proszę kierować w tym wątku lub do mnie na PRIV. Pozdrawiam. |
ja jestem chętny jakby co :)
|
Mam kilka propozycji:
-Rzut karny tak/nie -Dla kogo żółta/czerwona karta lub bez kartek -Zmiany kto za kogo To można by dodać do istniejących już zasad :D |
Witam wszystkich zainteresowanych kolejna edycją Konkursu O Wiśle.
Już 15 lipca rozpoczynamy nową batalię w europejskich pucharach, oby trwała ona jak najdłużej. W tej edycji konkursu oprócz meczy ligowych typować będziemy mecze Pucharu Polski, rozgrywki europejskie( mam nadzieję że nie skończą się na 2 meczach). Tutaj zamieszczam Regulamin z poprzedniej edycji :) Wszelkie pytania, sugestię w tym temacie, jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to temat założę za 2 dni aby wszyscy z racji wakacji mogli oddać typ na pierwszy mecz, chyba że ktoś wyjeżdża już teraz, zaraz -to może typować już w tym temacie. Pozdrawiam. |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl